Eladóvá vált a motorom!
Szívócsonkot tudtam pótolni úgyhogy már az sem rossz benne.
Ahogyan látni fogjátok tényleg jól nézz ki és még ha kicsit drágán is adom lehet, de azt sem bánom ha nem fogom tudni eladni, persze Írány-Ár: 280.000Ft
Őszintén leírom egy hátsógumi meg hátra fékpofa kell de én ezt már salynos nemtudom megvenni így ez már a másik tulajra vár!
Akit érdekel az kérem írjon:
thom13@citromail.hu
Lehetséges, hogy a karburátoromban van a baj, mert szerintem nem a benzincsőnél ereszti a benzint. Lehet, hogy a túlfolyón folyik? El se akar indulni... Sikerült betolni, de azóta se indul el...
üdv 25000 ért mito blokk repedt hengerrel komplett csatlakozókkal, power is bontatlan, karbival és légszűrővel eladó itt a tél spájzoljatok nyárra.... sürgős lenne 06702060648. Dunakeszi.
cagiva mito teljesen ujszerü fekete müszeral 3 oracsoport van bene. ezmár a piros belsejü a mutatois és stb. plusz egy elsö lánkerék 14 fogas. teljesen jo. egyben ha kel valakinek 3500ft. ha érdekel v kit irjon. tavesz.baktalo17@citromail.hu
A leértékelés nélküli ár elég sok, de 3-ért jó. Nem mondtam, hogy rosz olaj, szintetikus az jó. :)
De ha a "drágábbak" közül nézel, akkor megnézheted még a motul olajait is, azthiszem a 710-es az, ami jó olajpumpás mocihoz is.
Vettem én is Castrol Power1-et. 5400-ról volt leértékelve 3000-re, annyira szar nem lehet. Rekordot járműboltban nem ismerték...
Most már csak a hajtóműolajnak kell megérkeznie. Tömítésszett megvan. Olajpumpát működtető bovdent pedig bicikli váltó-bovdennel fogom megoldani, már megvettem azt is, meg új gumicsöveket. Holnap nekilátok. Remélem a kiegyenlítőtengelyt is sikerült jól beállítanom előző hétvégén, ha nem akkor újra szét kell borítani.
Nem érdekel senkit olcsón cagiva megmaradt alkatrészeim:
-Különolajzó szivatyú
-Váltók 7 sebességes,váltó mechanikával,váltódobal,mindenel,kompletten 2 db-om van!
-Úgyszint tengelykapcsoló szett megkímélt nagyon jó állapotú,minden ami "kuplung"
-lamellaköteg(kopó,és fém lamella) nagyon jó állapotban!
-Kiegyenlítőrendszer 2db
-Blokkfelek,blokkdeknik,Szép állapotban!
-Blokkcsavar szett(minden csavar ami a blokkban van imbusz,és henger tőcsavar...stb)
-Önindító
-Gyújtás komplett
-Gyújtás alaplap+lendkerék
Nem kérek horribilis 20-30 Eft-okat értük!Megbeszélhető reális áron ,postázni tudom garanciát vállalok rájuk hogy jók!Írjatok!
nem hiszem, mert pont hogy polini kipu nyílása szinte kisebb, mint a gyári hengeré! Nagyobb kipufogó nyílása van a gyárinak , mint a polininek ! A polini gyárilag 9600ig húz, 11ig túlforgatható saját rezóval( a hengerhez lehet venni polinit ha jól tudom.)..A kipu oldala pedig 32mm-ről indul!
Eladóvá vált a motorom!
Szívócsonkot tudtam pótolni úgyhogy már az sem rossz benne.
Ahogyan látni fogjátok tényleg jól nézz ki és még ha kicsit drágán is adom lehet, de azt sem bánom ha nem fogom tudni eladni, persze Írány-Ár: 280.000Ft
Őszintén leírom egy hátsógumi meg hátra fékpofa kell de én ezt már salynos nemtudom megvenni így ez már a másik tulajra vár!
Akit érdekel az kérem írjon:
thom13@citromail.hu