Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Olajpumpát működtető bovdent honnan tudnék szerezni? ma vettem méretre vágható biciklibovdenbelsőt, de itthon nézem, hogy ami gyárilag benne van az sokkal puhább/hajlékonyabb mint a biciklibovden... Sajna ami benne van már eléggé ki van szálasodva...
nyilván nem egészséges csak az egyikkel üzemeltetni a vasat. rakd bele a másikat is. Egfyébként felnyitott tanknál pörgetve megláthatod, hogy nyit-e a power motor.
Üdv Mito evo blokk eladó karbival elektronikával csatlakkozókkal és bowdenekkel a blokk nem üzemképes mert valami barom sajnálta bele a fagyállót és szétrepedt a henger.....30pénz
én felesztergáltam 39-esre. De a 40es még pont kiadja
Enyémnek semmi baja csak van 1 nyitott rezóm és ahoz kellene mert ami van nekem az kicsi hozzá . : D
Tiédnek mi baja? Vagy mér akarsz ilyet venni?
Kizártnak tartom hogy legyen belőle 40 milis... Én konkrétan még csak egyfélét láttam belőle, a 35-öset, de állítólag létezik egy 32-es is a régebbi mitokhoz...
Tényleg a 35 milis a legkisebb? Nem a negyven valahanyas? Mert én láttam itt fórumon hogy van olyan is :D
Kipufogócsonk. Nekem van. 3000-ér oda adom (én is ennyiér vettem). 35 milis a legnagyobb. a kisebbik 32 milis.
Srácok keresek ilyen kis vasdarabot ami a rezó és a henger között van és nem a 35mm-es hanem a nagyobbat. Bocsi hogy nem tudom mi az mert nem jut eszembe :D
Olajpumpát működtető bovdent honnan tudnék szerezni? ma vettem méretre vágható biciklibovdenbelsőt, de itthon nézem, hogy ami gyárilag benne van az sokkal puhább/hajlékonyabb mint a biciklibovden... Sajna ami benne van már eléggé ki van szálasodva...
Egyébként kinyit 1-2-3-4 ben mert érzik, hogy megugrik, de utána nincs semmi különbség.
Egyébként nem hiszem, hogy az aku le lenne merülve... A biztosítékok az ülés alatt mire szolgálnak? (Az egyik van csak nekem benne...)
Cagiva mito 94-es minden alkatrész van forditott telos!
alexlada1500@citromail.hu
Nem létezik, a fordulatszám függvényében kapja a jelet. 7500-as fordulat körül nyit. Ha olyan mintha erőlködne, akkor gyenge az aksid.
Eladók a mito idomok
farok idom:6000Ft/db
fej idom 4000Ft
egyben 15000Ft!
Szerintetek létezik olyan, hogy mitoba nem nyit a power szelep 6. és 7. sebességbe? Amikor ráadom a gyújtást olyan mintha kicsit erőlködne a power...
Legtöbb olajnak fellehető az adatlapja, az alapján kell vásaárolni, nem a többi humbug alapján.

Az adatlap oylan, amit a laikusok 80százaláka nem ért, ezért abban eléggé valódi adatokat szokás feltüntetni.
mindenki azzal hajtja a motorját amivel akarja! én nem bízok az olcsó olajban..
Ha visszaolvasod a hozzászólásokat, Hurkafej pont leírja a Castrolt... Szóval ennyit a véleményekről...
Mindenki mást mond...
keresheted de elvileg már nemfogsz találni! eni lett az Agipból :D úgy keresd.. én is azt vettem bele először de most átálltam a Castrolra :D
Hát majd kiedrül, hogy felém mit kapni...
Agip Speed 2T is nagyon jó, csak felém ilyet nem kapni Azzal is lehet motorozni nyugodtan.
Nekem ez a Record kicsit túl bizarr. Most hallok róla először...
Agip Speed 2T ? Erre is sokan esküsznek, meg végülis rá van írva h "Use only Agip sinthetic oil" (vagy valami ilyesmi).
Durva. Én még a félszintetikus olajat is drágábban veszem a robiba XD 1800 Ft, és télleg olyan jó? Mert ha igen akkor ilyet veszek.
ez erösebb már nem lesz.