Olajpumpát működtető bovdent honnan tudnék szerezni? ma vettem méretre vágható biciklibovdenbelsőt, de itthon nézem, hogy ami gyárilag benne van az sokkal puhább/hajlékonyabb mint a biciklibovden... Sajna ami benne van már eléggé ki van szálasodva...
nyilván nem egészséges csak az egyikkel üzemeltetni a vasat. rakd bele a másikat is. Egfyébként felnyitott tanknál pörgetve megláthatod, hogy nyit-e a power motor.
Üdv Mito evo blokk eladó karbival elektronikával csatlakkozókkal és bowdenekkel a blokk nem üzemképes mert valami barom sajnálta bele a fagyállót és szétrepedt a henger.....30pénz
Kizártnak tartom hogy legyen belőle 40 milis... Én konkrétan még csak egyfélét láttam belőle, a 35-öset, de állítólag létezik egy 32-es is a régebbi mitokhoz...
Srácok keresek ilyen kis vasdarabot ami a rezó és a henger között van és nem a 35mm-es hanem a nagyobbat. Bocsi hogy nem tudom mi az mert nem jut eszembe :D
Olajpumpát működtető bovdent honnan tudnék szerezni? ma vettem méretre vágható biciklibovdenbelsőt, de itthon nézem, hogy ami gyárilag benne van az sokkal puhább/hajlékonyabb mint a biciklibovden... Sajna ami benne van már eléggé ki van szálasodva...
Egyébként kinyit 1-2-3-4 ben mert érzik, hogy megugrik, de utána nincs semmi különbség.
Egyébként nem hiszem, hogy az aku le lenne merülve... A biztosítékok az ülés alatt mire szolgálnak? (Az egyik van csak nekem benne...)
Nekem ez a Record kicsit túl bizarr. Most hallok róla először... Agip Speed 2T ? Erre is sokan esküsznek, meg végülis rá van írva h "Use only Agip sinthetic oil" (vagy valami ilyesmi).
Egyébként nem hiszem, hogy az aku le lenne merülve... A biztosítékok az ülés alatt mire szolgálnak? (Az egyik van csak nekem benne...)
alexlada1500@citromail.hu
farok idom:6000Ft/db
fej idom 4000Ft
egyben 15000Ft!
Az adatlap oylan, amit a laikusok 80százaláka nem ért, ezért abban eléggé valódi adatokat szokás feltüntetni.
Mindenki mást mond...
Agip Speed 2T ? Erre is sokan esküsznek, meg végülis rá van írva h "Use only Agip sinthetic oil" (vagy valami ilyesmi).