Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Igen akad és láttam is ilyen motort ami az efféle szerelés következménye: Pl pont suzukinál láttam hogy Légkulcs se szedte le...semmi,mert senkinek nincs egy lefogó szerszáma ahelyett légkulcs helytelen nyomatékkal,mérnök urak viccből találták ki mi? :)Hagy tépjük meg azt az anyát :)

"Kettő legjobb mikor csavarhúzóval ékelik be a fogakat" és aztán meg az nem számít hogy a fogaskerék foga kérgesített,edzett felület,ami ha lepattan akkor idővel nem lesz képest elviselni a terhelést,elnyalódik,kitörik és a leváló fognak még van ám erő benne anyi hogy kicsit eljátszon a blokk belső alkatrészeivel :)
De lehet aki fúrt rá nem is volt olyan hülye...Ha a termosztáton van egy picike furat aminek az a funkciója, hogy a zárt termosztátnál is engedje !minimálisan! áramolni a hűtőfolyadékot,akkor előmelegítjük a hűtőrendszer körét...van ám ott hő különbség....
dobozzal takard ki a hűtő felét :D
Ebbe a jó kis 2-3 fokba nem lesz az olyan kis kerülő:D
Nem lesz semmi gond, ahogy kering, úgy ki kell dolgoznia az összes levegőt, ebből nem szokott gond lenni. Üzemi hőfokig (a termosztát nyitásáig) kell vele guruéni 1-et, és ennyi.
rosszak,mert nincs. ha csak valaki nem fúrt már rá 1et..
nem.Mert úgy emlékszem vagy egy kis lyuk a termosztáton. Vagy lehet rosszak az emlékeim
Ha ki akarom cserélni a vizet fagyállóra, akkor amikor beleraktam a fagyállót elvileg légteleníti magát, de a termosztátnál nem fog levegő maradni benne?
Sziasztok eladó Cagiva Mito Evo blokk kompletten 30000 Ft. Csatlakozókkal Power-elektronikával .Nagyon sürgős lenne azért ennyi. Dunakeszi.
06702060648
Amennyiért megveszik :D
Amúgy az a henger amit irtál az Sp525-ön volt, 12500-nál 38le, ez a legerősebb henger, ha minden igaz
A biztosítás miatt, valamint a dekniben levő kinyomó szerkezet miatt elviekben leesni nem tud, de érdemes izomból meghúzni. Nyomaték lehet van valahol a leírásban, de ez csak akkor ér valamit, ha ki tudod ékelni az egész kuplungot a meghúzás idejére. Ezért írtam a légkulcsot. Ha azzal meghúzod és lebiztosítod, akkor tuti nem fog fellazulni és "sétálni".

Maxüdv: Szeemee
zsir ujj 90087 a száma. Amugy akkor értem haza.
Hozzászólás 1:35 perckor azé az se rossz :)Ennyire álmatlannak lenni egy ilyen kérdésért :)
Amúgy eleve milyen gilardoni 1-2? állapota...stb ezektől függ menyit ér :)
mito SP henger mennyitér?
Hogy fogod visszatenni és lehúzni az anyát ha már minden stimm?Am milyen nyomatékra kell azt megtudod mondani nekem?Kösszi!
Igen. Azt, Pont a kuplungkosár alatti fogaskerék a kiegyensúlyozó tengelyé.

Ivadam, köszönöm szépen, hogy elküldted. Sok segítség van benne.
Tulajdonképpen melyik fogaskeréken van a kiegyenlítőtengely? Mert számomra még az sem derül ki ebből a manualból.....
ivadam, tudnál nekem küldeni szervizkönyvet? email:zomtibi@gmail.com
Hát légkulcsom az speciel nincs XD. Ezt korábban is írhattátok volna. Elég sok szerszámunk van, de ez már kicsit speckóbb cucc.
Kuplungkosár biztosítás alatt mit értesz? az a lemez aminek a fülei rá vannak hajtva erre a nagy anyára?
Nyugi én is ezt csináltam a múltkor, lestem, hogy mi merre, de adja magát.
Tehát: kuplungkosár biztosítás visszakalapál, és ha van rá mód, légkulccsal meg tudod lazítani az anyát. Ha nincs rá mód, akkor gáz. Létezik rá kiékelős módszer, valamint, hogy sebességbe téve cső+crova szár+kalapács kókányolását elegyíted, akkor lejön. Ez elég barbár megoldás, valamint tuti, hogy a csapágyaknak sem használ. Figyelj nagyon oda, mi, honnan jött ki, vannak ott olyan nagy "alátétek".

Jó jó, felfogtam már , csak akkoris furcsa h összevissza írnak...
A fogaskereket meg nem tudom kivenni, mert a nem tudom hogyan jön le a kuplungkosár. Azt a csapágyas hatágú csillag formájú cuccot lecsavaroztam, de alatta egy baszottnagy anyát találtam amit nemigazán tudok lecsavarni... Továbbá a kuplungkosár takarja az alatta lévő nagy fogaskeréken lévő jelöléseket. Sajnálom, ha tudatlannak tűnök, de most cszedtem szét ezt a részét először, és szeretném magam megcsinálni, ezér bízom benne, hogy gyogyós módon valaki lépésről-lépésre leírná ennek a menetét.
Köszönöm szépen előre is!
ezt mondom én is neki vagy 3 napja :) de látod...
Még mindig az a javaslatom, hogy az ábra alapján rakd össze, ne agyaljál a szövegen...