Szarul világít mind... Robogómnak erősebb a világítása... Este nem szabad vele menni
Vagy ha sok pénzed van akkor végy bele xenont, de állítólag az sem művel csodát.
Érdeklődnék, hogy a mito evokon a tompított fényszórónak mennyire kéne világítania. Mert ami nekem van az elég gyengének tűnik, esetleg valahogy lehet rajta állítani, vagy erősebbet kell venni?
A boltos hülye. Két cimkével is létetik a Motul Transoil expert, az egyiken ott van a motorcyle gearbox oil felirat, a másik fajta matricáján pedig az, hogy 2-storke gearbox oil.
A boltos ennyit ér. 4T-be nem szabadna belerakni ezt az olajat, szóval a boltos hiába okoskodik...
Motul Transoil 10W-40. ezt az olajat ajánlota egyik forum társunk a mito váltojába ma bementem a boltba hogy vegyek a mitomba mert le szeretném cserélni erre a boltos kérdezi a mitom 4ütemű mondom nem miért azt mondja mert ez nem váltó olaj hanem 4ütemü motorolaj
Ott a fekete csőnél ami a motorblokk alatt van, nekem sincsnek szerintem gumik. Milyen gumik kellene oda? Valami speckó? Vagy szabványos szilentblokkok. Én motorom is ráz picit, főleg hosszabb úton bizsergeti nagyon a kezem...
Power motor: piros-narancs-kék-fekete; és egy sárga
Elektronika: A motorból bele kell dugni az összeset, a csatlakozók miatt csak egy féle variáció van, és kijön belőle egy narancs-feketefehér, és egy sima 1-es, kékfehér, a CDI-be megy ha jól tudom.
jaja, amúgy a Power elektronika doboznak a kábelei amik kijönnek belőlle ezek a szinek a következők: Első dugasz: Cirom-sárga. Második dugasz: Narancs-fehér, Fekete-fehér. Harmadik dugasz:Narancssárga,Piros,Fekete,Kék. És van egy Kék-fehér külön a párjával. És ezek passzolnak a Mitóéval?
Rendben, majd figyelni fogom. Talán nem reped tovább. Láttam h belülről valaki ragasztóval bekente, de az sztem nem sokat ér, meg már a nagyja lepergett róla. Ha továbbreped akkor majd valaki meghegeszti.
Tudni amúgy hogy mitől repedt ott meg? Elestek vele?
Helló. Biztos tudtok nekem segíteni, Na olyan kérdésem lenne hogy Husqvarna sm 125 power motorja elektronikája az egész Power cucca ténleg megegyezik jópár Cagiváéval? pl: a Mitóéval? Mert így külsőleg azok ahogy nézegettem a képeket, de hogy működésreis tuti az? stb. Mert nekem hol nyit hol nem nemtudom miért valaki tud erre mondani valamit? nagyon jó lenne vmi segítség, jah és eladó Power cuccok valaki? köszi srácok.
Kedves dolce, bemásolom az e-mailedet szó szerint:
hello: van egy mitoevo lámpa tartó konzolom gyári állapotu szürke szinű=18000ft
A repedés szerintem gyárilag nincs rajta.
Nem fikázom a termékedet, félreértés ne essék, egyetlen bántó szóval nem illettem sem a konzolt sem Téged. Ha Neked ez jött le akkor sajnállak. Csak leírtam az észrevételemet. És igazad van, tényleg én voltam a buta, mert a képeken nem vettem észre a repedést, és elhittem Neked, hogy gyári állapotú. Ezentúl körültekintőbb leszek hála Neked!
Üdv!
Vagy ha sok pénzed van akkor végy bele xenont, de állítólag az sem művel csodát.
A boltos ennyit ér. 4T-be nem szabadna belerakni ezt az olajat, szóval a boltos hiába okoskodik...
Elektronika: A motorból bele kell dugni az összeset, a csatlakozók miatt csak egy féle variáció van, és kijön belőle egy narancs-feketefehér, és egy sima 1-es, kékfehér, a CDI-be megy ha jól tudom.
Megtudná valaki mondani a kuplung alatti tűgörgős kosár méretét!
Előre is köszi!
Tudni amúgy hogy mitől repedt ott meg? Elestek vele?
hello: van egy mitoevo lámpa tartó konzolom gyári állapotu szürke szinű=18000ft
A repedés szerintem gyárilag nincs rajta.
Nem fikázom a termékedet, félreértés ne essék, egyetlen bántó szóval nem illettem sem a konzolt sem Téged. Ha Neked ez jött le akkor sajnállak. Csak leírtam az észrevételemet. És igazad van, tényleg én voltam a buta, mert a képeken nem vettem észre a repedést, és elhittem Neked, hogy gyári állapotú. Ezentúl körültekintőbb leszek hála Neked!
Üdv!