Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ma sikerült hozzájutnom, egy Mito Evohoz. Egy-két apróság hiányzik róla. A kormány alatt lévő idom ami elvileg takarná a vezetékeket(pl ami az indexhez megy vezeték) hiányzik. Hol tudnék ilyet beszerezni?
20. hetinek is elmegy :)
Most nehogy az jöjjön már le, hogy mi itt csupa valótlant állitottunk.
Akkor ehhez mit szólsz? link
Itt ugye az egyik gumi: Michelin pilot road első110-esvadi uj=12e 2009-es
Nos ezt én vettem meg, a műszaki miatt kellett nekem. Az oldalán a lenti kép virit. Ugye ez 2006, 20.havi gumi. 3 év különbség a hirdetettől. Hiába ott a "garancia", azzal nemis akartam volna élni, mivel az már postaköltségben is sok bukás meg macera, és időre kellett nekem. A gumi tényleg új volt, de nem 2009-es.
Részemről én befejeztem ezt a "vitázgatást".
Megnéztem és ugy vettem észre hogy az első felfogatásnál hianyoznak a gumik.
Ha megmaradt a rezonálás akkor lehet hogy a blokkon belűl is baj lehet vagy uygebár van egy bölcsőféleség amivel fel van fogatva a blokk na ott szokott lenni közötte valamiylen gumis anyag ami átveszi hogy ne rezonáljon mert nekem csak simán csavarral van és nekem is fog rezonálni miután beállítjuk a tengelyt!
Nézzd meg ahogy fel van fogatva a blokk van-e valami közötte met lehet az is lehet!
Szia szétszedtem tegnap a mitot megnéztem a kiegyenlitő tengelyt minden jelölés ugy áll rajta ahogy a rajzon megjelölted igy aztán ma össze is raktam persze a rezgés ugyan ugy megvan mi lehet a baj?
Üdv köszi egy elérhetőségen írtam ahova ki van téve pár futár címe is meg minden majd írnak köszi szépen!
Meteor kft de telefonon szerintem többet tudnak segíteni. Ami nekem a rendelésekhez kellett: évjárat, alvázszám, motorszám, pontos típus. Így tudták beazonosítani az alkatrészek kompatibilitását.
Nekem 28-as kellett, Karcagon rendeltettem egy motoros boltban, de tudok egy jobbat is mondani, ez én is csak később találtam. Szolnokon a Meteor nagykereskedés. Itt minden betudnak szerezni. Nekem másnapra mindent betudtak szerezni ami csak kellett. Szolnok Thököli út 8 Meteor KFT. Telefonszám: (56) 514 848 Meteor Nagyon segítőkészek.
Repedten feltenni hülyeség lenne.Hegeszd meg azt kész
Üdv én adok egy címet de mibe fájna ez nekem?
Aggyá címet és darálok neked egy szűkítőt 44ről 35-re
Letudnád nekem írni a bolt nevét vagy egy linket mert akkor én is rendelnék egyet ha a mérete 35mm mert amit írtam az előbbi levelet abban elfelejtettem leírni hogy az a szívócsonk az a racing és azért 44mm-es!
Ha tudod hogy honnan vetted vagy tudnál segíteni az jó lenne mert nekem most darabokban áll a motor és nem szeretném télre így hagyni szoval jó lenne ha egy linket küldenél vagy valami!
De nem mindegy hogy milyen a belső mérete mert én is tudok újonan az 7000Ft de annak belső mérete 44mm és az a utángyártott amihez nagyobb karbi is kell nekem 35mm a belső mérete a szívócsonknak!
ha valakit át vertem valamivel várom a jelenkezőket még .-.
Hogy tiszta vizet öntsünk a pohárba.
forditott telohoz nem lesz jó a sima mitó első felnie mert nem fér el féknyereg-mert a külő belle ér.....meg 20mm régi felni tengelye forditoté meg 25mm,
hA KELL VAN MITO FORDITOTT TELOS ELSŐ FELNIM....
Máté Tóth" írta:

Köszi, akkor tárgytalan. 35 ért sok sikert, úgy 20-at adnék is érte.
Üdv!

legyen=28000ft akkor

itt email ahol 28000-ba egyeztük meg akkor milyen 35000ft irsz ide?
akkor ezt kaptad 28-ba:2db telo-villahidak-km meghajtó-tengely-féknyereg-betét-sárvédő valaki sokalja?
REMÉLEM ELÉG JÓL ALÁ TUDTAM TÁMASZTANI HOGY KI IS A VALÓSÁG
NEM ÉRDEKEM SENKIT ÁT VERNI ENYI NEM AZ TIPUS VAGYOK!
Ez igy van, tényleg 28 volt. Irtam is, hogy teló szettet ami ezeket magába foglalja nyilván. Nem az a teló jött, és az állapot kérdésre az volt a válasz, hogy a saját motorodon volt rajta, semmi baja. Nincs is ezzel semmi gond, remélem semmi baj nem is lesz a működésével, és ennyi.
1 kép le maradt
erről konzol van szó ez az a rósz állapotu!
hello. én 28000ft -ra emléxem és mondjuk el azt is hogy mit kaptál enyiért nem csak telot, nem kell hülyités a forumba:
2db telot- alsó-felső villahidat-féknyereget-betéttel-sárvédő felfogató bilincsekkel- első tengelyt ha ez nem lett volna jó ár nem veted volna meg. Igazad van hogy nem azt telot küldtem amiről képet készítettem mert annak nagy rozsda folt volt a becsuszó száron és igy jobbikat küldtem ami le van volt festve.
szeritem nem fél éve hülyitem az emberekt meg probálom ki elégeti mindenki igényét ahogy tudom, én sem tehet épp milyen állapotu motoról való. de itt is az ár reális tükörképe a kapot alktrészel.
deh ha nem igy gondolod nyugodtan vegyetek fel képeket hogy menyire szart kaptatok legyen már valoság alapja is fikának.
kösszi
hello: 18000ft.ért komplet konzolt kaptál hasznélt motorról, ami használható tökéletesen, nem 30-ért adtam!
nah mindegy ha nem felel meg küld vissza nyugodtan nem gond!
nem kell itt fika.-.!
küldtem róla több képet is szerintem reális állapot árához képest!
Lassan már nem lehet úgy venni bontott alkatrészt hogy ne legyen valami baja...
35-be vettem tőle komplett forditott teló "szettet", adott képet is, azut mondta, hogy a saját motorjából volt, és nem azt küldte el ami a képen volt (gyári szinű), hanem egy ocsmányul lefújt ezüstös valamit, ami mellesleg van egy nagyon pici ütődés nyom. Meg is irtam neki, hogy legalább azt fényképezte volna le, amit küld... De erre nem válaszolt, nemsokára bel lesz rakva, új szimeringel, remélem nem fog beleérni az a pici sérülés, és tönkretenni a szimeringet. Főleg ha le is szintereztetem normálisra, és szar lesz, akkor azért igazán jogos lenne a számonkérés. De remélem jó lesz a teleszkóp, és semmi gond. Meg elsőnek ott az együttműködés felvetése .
Én is vettem a napokban Misoc nevű kollégától egy Evo lámpatartó konzolt. Gyári állapotúnak írta, ennek ellenére van rajta egy kb 3 centis repedés. Igaz, küldött róla képeket, így utólag már látom is a képen a repedést, de akkor nem figyeltem fel rá sajnos... Most már csak abban bízok hogy a rezonancia hatására nem fog továbbrepedni...