Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

az para :D
Üdv forumozók tudom hogy már volt fent ez a kérdés de nekem egy kép kellene amit valaki be tenne ide a kiegyenlítő tengelyt fogjuk beállítani és egy kép kellene róla
Aki tudja za egy picit meg is szerkezhetné hogy ezt kell állítani ehez
Aki segít annak nagyon szépen köszönöm!
pbe
Valaki ígydönt valaki úgy.
Hát Akkor nézz utánna, az AM6 nak nincs motorszáma !
Elmondanám neked.
Akkor vennék másik motort, nem kókányolnék össze egy cagivát egy aprilliával, mert nem kis meló lenne, nagyon nem kis... és akkor még nem is szólva arról, hogy aki egy egészséges 125-ös blokkot mindenestől odaad egy 50-esért annak valami van a fejével
minden motornak kéne lennie motorszámnak "OKOSKÁM"
értem értem :D
Hát akkor ha félsz hogy el fognak kapni és még nem kaptak el.
Egyébként az 50ccm es motoroknak nem mindegyikőjüknek van motorszáma. Pl az enyémnek nincs
tudom.. de látom logikád nem sok van! mint ahogy pbe is írta, a motorszámot felírják, ha nincs motorszám (ki van köszörülve) akkor tulajdonképp "biztosításod sincs" hivatalosan, elhiheted hogy szétszednék az utolsó csavarig hogy bevizsgálják hogy nem 50-es :D
Felirják a motorszámot ha elkapnak :)
RDNorby
Rendszám nélküliröl beszélek OKOSKÁM!
hát akkor nézd meg az olajat, esetleg cseréld le lágyabbra(hígabbra)! de tudtommal ezt akkor szokta csinálni ha elkoptak a lamellák :/
ne haragudj, de ezt te se gondoltad komolyan..
Hellósztok !
Lenne egy ajánltom a 125-ös gépek legukása ellen.
Ha tényleg azvan hogy KPM akkor itt a megoldás.
Nekem van egy 50ccm es aprilia rs-em.
elcserélném motorblokkját kompletten 125-ösre.
Csak is ball hajtásosra. !
Ha érdekel le írok mindent részletesen.
Akit érdekel az ajánlatom írjon erre az e-mailra: szadam01@citromail.hu
28-as Dellorto porlasztóm(karbim az van) Ha érdekel írj!
Helósztok!
Múlthéten vettem egy '99-es Mito-t, nagyon faintos, de a váltókar de van rajta pár kis javítani való.Nem tudjátok hol tudnék hozzá szerezni index relét és egy porlasztót?

előrre is köszi!
szia igen csak hidegen akar elindulni nem tudom mikor volt mosst vettem nem régen a gépet én most szeretném lecserélni
Köszi szépen. Azért nem kellet vna ki menni hnap is ráért volna :) am szép tetszik.
Esetleg egy képet tudnál felrakni róla? Am köszi a választ.
Próbálgatni kell, nekem kék izzó van benne, igy világit kékeszöld szinben, ami igen jól néz ki :)
Szevasztok!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy ha a müszerfal világitás égőét kicserélem pirosra akk piros lesz? csak mert néztem mintha a számlap is sárga lenne :/
Én egy "horpadásmentes" tankot vettem tőle, alig volt rajta 1 kiló gitt:)
SZépen ment a kukába.
Engem érdekel:
- Blokk (gyujtás-henger-önindító nélkül)
- első indexek (2db)
- orr idom
- Lábtartó, balos, váltókarral együtt
- Komplett műszerfal.

Ezekre tudnál egy árat írni, és képet is mellékelni? Nem árt egy állapot leírás sem hozzá.
Fórumozó társak az biztos ez volt az utolsó hogy mégegyszer így vettem valamit azért szerintem nem éri meg átvágni a másikat mindegy az ember a saját kárából tanúl!