markoka001
Igen egy bátor gyerek vagy amúgy
még egy áll 650ccm címen írogatsz a képek közé csak nem érted a lényeget te egy szaros 18 éves taknyos hülye gyreke vagy én le írtam a lényeget te meg csak adod a te hülyeségedet mikor szemmel látom hogy szart adtál el hiába akár hogyan is szépíteni akarod szar és kész ilyen én el sem adnék na meg ne kezdjél el anyázni attol hogy pesten laksz nagy közöttünk a távolság de ilyen vagánykodással ne érezzd magad biztonságban én még csak jelzem neked hogy nem kellene arcoskodni mert bajod lehet belőle én adtam egy lehetőséget hogy bocsánatot kérnél meg a címemre küldj egy megfelelő állapotú szívócsonkot nem egy oylat ami már szinte nem is használható.
Csak az a baj okostolyás hogy képről egyáltalán nem látod hogy mekkora repedés van rajta kicsit megmozgatnád meglátnád mekkora van rajta úgyhogy hiába írod na meg az hogy hiába írod le szarházi hogy elküldted a képet te idióta XD
mikor nem küldtél el semmit mert nem kaptam meg úgyhogy hiába írod hogy elküldted na meg az adatlapodon hány év van kiírva én úgytudom nem 32 év hanem egy 18 éves vagy és még édesanyámnak mondod azt hogy ki engedte meg hogy tegezzen téged te szerencsétlen a szerencséd az hogy nem itt a közelbe leksz amúgy már rég lehet korházba lennél egy az tbasztál hiába írod a te hülyeségedet hogy te milyen jó szívócsonkot adtál te el mikor így képről nem lehet igazán látni mégis milyen de ha egy kicsit megmozgatod ismétlem idióta akkor látod hogy majd le szakítod és nem erőből rángatom vagy valami úgyhogy hiába írod a rizsát kicsit szánalmas és tudom hogy ha veszek akkor van rajta repedés de ez nem hajszál repedésről van szó!
Én a telefonban is megmondtam visszaküldöm a pénzt. Én használtam a szívócsonkot tökéletesen jó volt és pár hajszálrepedés minden használt szívócsonkon van ettől függetlenül hibátlan, használható. Az utánvételes postázásnak meg ennyi az ára... Utána kell nézni vásárlás előtt. Írj egy számlaszámot és holnap viszautalom a szívócsonk árát. De azért megmutatnám a fórumozóknak azt az ótvar szívócsonkot Amiket mellesleg neked is elküldtem.
Csak ha tudsz olvasni akkor oda van írva hogy Racing-hoz és a belső átnérő az 44mm nem 35mm ami nekem kellene mert ugye ez gyári a 44m-hez már másik karbi is kellene!
De azért köszi de visszaszeretném kapni a pénzemet vagy küldjön egy másikat ami jó ez lenne fer a sráctól!
markoka001 ettől a gyerekltől ne vegyetek egy db alkatrészt sem egy az hogy megbeszéltük hogy 3000Ft-ért vettem tőlle egy olyan szívócsonkot ami épp hogy ki nem lukad attol hogy vastag tudom hogy nehezen lukad ki de ezen óriási repedések vannak!
Azért ha fórumon azért vannak az emberek hogy segítsenek egymásnak nem az hogy átvágják egymást én úgytudom én ha eladok valamit nem azért hogy a másik meg pórúl járjon szerintem mert adtam már el jó pár alkatrészt de sosem hívtak vissza vagy írtak hogy szart adtam volna el!
Mondtam hogy küldjön képet is azt íírta hogy küldött 3db képet de nem érkezett meg érdekes azt írta forumra is hogy hibátlan az nem hibátlan ami már épp hogy ki nem lukad szerintem meg fől postával együtt 4000Ft azért nemtudom valakinek kis pénz valakinek azért sok pénz nekem sok pénz és azért vettem egy oylan alkatrészt egy mocsokos hazug sráctól aki szart ad el na meg akkor ha látom hogy majd át lukad akkor nem 3-ba adom el meg meg írom hogy nem sokat bír hogy kilukadjon ez egy kicsit felháborított hogy még egy közösségi oldalon is ilyet csináljon valaki szerintem igazam van nemtudom hogy van vele más hogyha azért kifizet egy összeget azért ne ugyan olyan szart kapjon mint ami neki van!
A markoka001 meg üzenem ha nem fogja visszafizetni az árát én meg visszaküldöm a szarját akkor rosszabúl is fog járni minthogy kiírom jópár haverom segítségévél minden forumra motoros oldalra hogy nem megbízható, úgyhogy jobbha kigondolsz valamit vagy küldessz nekem egy tényleg hibátlant ami nem szét repedezett szar!
Csak hidegen próbálna megindulni magától? Olaj mikor volt cserélve, jól van megspanolva, van elég játéka a kuplungnak? (nem fél centin kell csúsztatgatni)
Sziasztok köszi a választ de v ki meg mondaná hogyan kell ezen a kiegyenlitő tengelyen konkrétan állitani és ha beállitom megszűnik ez a rezgés. Van még egy kérdésem az természetes hogy hidegen ha sebbeségbe rakom behuzott kuplungnál is megy a moci.
Most per pill nem tudok mert nincs annyira szétszedve de az is közre játszik de nekem is akiegyenlítőtengely lesz és a kérdésem akkor elég csak a deklit leszedni?
mennyit gondoltál a perselyezésre váró hengerért? és milyen tipusra való? mi a henger száma ? (73037 vagy 74525 vagy báármi ilyesmi, az oldalán mi van? )
Igen egy bátor gyerek vagy amúgy
még egy áll 650ccm címen írogatsz a képek közé csak nem érted a lényeget te egy szaros 18 éves taknyos hülye gyreke vagy én le írtam a lényeget te meg csak adod a te hülyeségedet mikor szemmel látom hogy szart adtál el hiába akár hogyan is szépíteni akarod szar és kész ilyen én el sem adnék na meg ne kezdjél el anyázni attol hogy pesten laksz nagy közöttünk a távolság de ilyen vagánykodással ne érezzd magad biztonságban én még csak jelzem neked hogy nem kellene arcoskodni mert bajod lehet belőle én adtam egy lehetőséget hogy bocsánatot kérnél meg a címemre küldj egy megfelelő állapotú szívócsonkot nem egy oylat ami már szinte nem is használható.