Sziasztok!
Motor vásárlás előtt állok és érdekelne a véleményetek a kiszemelt Mito-ról, esetleg pár jó tanács, hogy miket nézzek körbe rajta mielőtt megvenném. Íme a motor: http://www.kepesmotor.hu/cagiv...
Azt mondta a gazdája, hogy felújítás óta 2000km-t hajtotta, 320eFt a végső ára.
[27800][27799] Hozzászólásban találsz a hengeréről képeket.
E-s dugattyú van a hengerhez, azaz pont olyan, amilyen a te hengeredbe kellene :) (E : 56.00)
Egy perselyes hengerről van szó.
Az egy dolog, hogy mekkora dugattyú van benne. először mérd meg azt a hengert századpontosan, utána kiderül hogy milyen. Nem mérvadó, hogy milyen van benne. Én C-st használok az alapméretes rs hengerbe is. Attól függ ki mennyire illeszti.
keresni kell katalógusban, elképzelhető hogy van E-s túlméret, vagy gyártatni lehet dugattyút is akár. De, a henger még menthető, nem kuka szerintem. Csak a gyári túlméretek fogytak el. Érdemes körbenézni nevesebb motoros boltokban, esetleg kereskedőnél. Vertex márkában én biztos hogy megnézném, nem-e gyártott hozzá több túlméretet (akár F-G méretekig is).
Gyártók még, akik gyártanak mitoba dugattyút:
-Athena
-Mahle
-tecnium
-Prox
-Wiseco
-Mitaka
-Verte
x
-Asso Werke
Ezek között a gyártók között biztosan találhatsz olyat, aki több túlméretet is gyárt.
Példának okáért: stage6sport henger (vagy athena sport) 70ccm, alu henger. gyárilag ABCD túlméret létezik, de az athena gyárt hozzá H-ig túlméretet...
láttam hogy az evokon van 1 sárga lámpa ami jelzi az üzem anyag szintet megtudja v ki mondani hogy a kereklámpás mitoba lehet-e lehetne-e valami ilyen megoldást találni hogy ne kelljen mindig nézegetni a tankot mennyi üzemanyag van még benne
Köszi a választ, múlt héten megrendeltem a hőálló gumigyűrűt BDI-ben, már meg is van. 2 db-ot rendeltem, hogy legyen tartalékba egy. Az mondjuk új, hogy 2 db is kell a kipufogóba. Hová való második?
köszönöm.... jól át lettem verve..... magyarország ! :)
ezekszerint tavaly vettem egy 2000 km-es motort 55.99 D dugattyúval! :)
remélem olvasod, terminator! :)
szerimtem asso werke dugattyúval.
55.96 az alapméret, azaz az A-s méretű dugattyú. A henger membránház felőli oldalán, alulról a blokk felől bele van ütve egy A vagy B vagy C betű. Ez azt jelzi, hogy a henger milyen dugattyúval jött ki gyárilag. (mert mivel ez is, mint minden más "tömeg"gyártásban ment, és voltak olyan hengerek amik alapból B-s dugóval jöttek ki gyárilag)
(55.96 A , 55.97 B, 55.98 C, 55.99 D)
Motor vásárlás előtt állok és érdekelne a véleményetek a kiszemelt Mito-ról, esetleg pár jó tanács, hogy miket nézzek körbe rajta mielőtt megvenném. Íme a motor: http://www.kepesmotor.hu/cagiv...
Azt mondta a gazdája, hogy felújítás óta 2000km-t hajtotta, 320eFt a végső ára.