Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!
Motor vásárlás előtt állok és érdekelne a véleményetek a kiszemelt Mito-ról, esetleg pár jó tanács, hogy miket nézzek körbe rajta mielőtt megvenném. Íme a motor: http://www.kepesmotor.hu/cagiv...
Azt mondta a gazdája, hogy felújítás óta 2000km-t hajtotta, 320eFt a végső ára.
[27800][27799] Hozzászólásban találsz a hengeréről képeket.
E-s dugattyú van a hengerhez, azaz pont olyan, amilyen a te hengeredbe kellene :) (E : 56.00)
Egy perselyes hengerről van szó.

//s.cdnadcom.net/sm/forum_o/p/...
http://frmpic.sportmotor.hu
/p/...

Ezek képek a hengeréről , de ha visszanézel, akkor találsz többet is.
0630-6622197 Tóth Márk
Bár én egyben szeretném eladni, de ha megtudunk egyezni bármit ;) :D
adsz egy elérhetőséget? nekem csak henger kell
Van az is! Hengerfejjel és szinte új dugóval.
Üdv
itt megtalálsz a felújításhoz sok alkatrészt és árat.
http://motoroswebaruhaz.hu/spl...
csak 125-ös érdekel :)
Van 1 aminek mindenki lát és annál beljebb a leg aljára is való 1.
nekem van eladó! Bivaly ;) Ha érdekel elérhetőségem az adatlapon.
70-80ezer Ft
Hali mindenkinek.
Azt szereteném kérdezni , hogy egy cagiva mito-t mennyibe kerül felújítani. hajtókar csapácsak dugattyú csere.
meló után csinálok róla képet
Az egy dolog, hogy mekkora dugattyú van benne. először mérd meg azt a hengert századpontosan, utána kiderül hogy milyen. Nem mérvadó, hogy milyen van benne. Én C-st használok az alapméretes rs hengerbe is. Attól függ ki mennyire illeszti.
Nagyon köszi!
keresni kell katalógusban, elképzelhető hogy van E-s túlméret, vagy gyártatni lehet dugattyút is akár. De, a henger még menthető, nem kuka szerintem. Csak a gyári túlméretek fogytak el. Érdemes körbenézni nevesebb motoros boltokban, esetleg kereskedőnél. Vertex márkában én biztos hogy megnézném, nem-e gyártott hozzá több túlméretet (akár F-G méretekig is).
Gyártók még, akik gyártanak mitoba dugattyút:
-Athena
-Mahle
-tecnium
-Prox
-Wiseco
-Mitaka
-Verte
x
-Asso Werke
Ezek között a gyártók között biztosan találhatsz olyat, aki több túlméretet is gyárt.
Példának okáért: stage6sport henger (vagy athena sport) 70ccm, alu henger. gyárilag ABCD túlméret létezik, de az athena gyárt hozzá H-ig túlméretet...
Ha negyedik túlméretes dugó van a gépemben, akkor nincs más megoldás, csak az új henger, amúgY?
tudsz adni elérhetőséget? msn?
szia nekem van komplett hengerszettem 20pénz keveset futott.
evon volt bowdenekkel powerrel elektronikával 40.
hengert vennék sürgősen!
láttam hogy az evokon van 1 sárga lámpa ami jelzi az üzem anyag szintet megtudja v ki mondani hogy a kereklámpás mitoba lehet-e lehetne-e valami ilyen megoldást találni hogy ne kelljen mindig nézegetni a tankot mennyi üzemanyag van még benne
én sem tudom mi agyári adat de azért köszi a választ én igy vettem de szerintem az 1000 az tényleg kevés
Köszi a választ, múlt héten megrendeltem a hőálló gumigyűrűt BDI-ben, már meg is van. 2 db-ot rendeltem, hogy legyen tartalékba egy. Az mondjuk új, hogy 2 db is kell a kipufogóba. Hová való második?
köszönöm.... jól át lettem verve..... magyarország ! :)
ezekszerint tavaly vettem egy 2000 km-es motort 55.99 D dugattyúval! :)
remélem olvasod, terminator! :)
szerimtem asso werke dugattyúval.
55.96 az alapméret, azaz az A-s méretű dugattyú. A henger membránház felőli oldalán, alulról a blokk felől bele van ütve egy A vagy B vagy C betű. Ez azt jelzi, hogy a henger milyen dugattyúval jött ki gyárilag. (mert mivel ez is, mint minden más "tömeg"gyártásban ment, és voltak olyan hengerek amik alapból B-s dugóval jöttek ki gyárilag)
(55.96 A , 55.97 B, 55.98 C, 55.99 D)
illetve, hogy mekkora a dugattyú alapmérete?