Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Italmondo... Ugyanmár... Nincs valami nagy választék, ami van az is irreálisan magas áron.
ebay-en van hozzá minden, aránylag elfogadható áron, még úgy is ha rájön a posta...
Én a szimeringek mellett még a perselyeket is kicserélném, ugyanis ha kopottak a perselyek, akkor az új szimeringgel is folyatni fogja az olajat.
http://motoroswebaruhaz.hu/spd...

56.01ig van túlméret...
láttam hogy az evokon van 1 sárga lámpa ami jelzi az üzem anyag szintet megtudja v ki mondani hogy a kereklámpás mitoba lehet-e lehetne-e valami ilyen megoldást találni hogy ne kelljen mindig nézegetni a tankot mennyi üzemanyag van benne
én nem rég cseréltem a telokba szimeringet 3500ftbe kerűlt a felujitása nem egy nagy összeg
Menyire sürgős a cucc neked? Jövő hónapba cserélem ki a telómat forditottra, akkor el tudom adni a sima telóból a villahidakat, (a kormánycsutkákat nem.) kb: 3500Ft-ba.
Normális teleszkóp szimering úgy 2000Ft, azzal sokáig jó lesz.
A forditott teló mellé cserélni kell a villahidakat, féknyerget, kereket, sásvédőt is.
elsőkerékkel, villahidakkal együtt(kiflikkel) át lehet tenni. a teló felújítás pedig annyiból állna, hogy a szimeringet kell kicserélni...
horror áron, ugye? :)
Nem, dugatti, hanem ferrrári, csak leloptak róla két kereket...
Szevasztok.

Tegnapi napon vásároltam egy Cagiva Mito-t 91es évjárat , elég szép állapotban van , 1 nagy hibája van , hogy az 1. teleszkóp folyik. Két kérdésem lenne: 1. Mennyibe kerül egy teleszkop felujitás?
2. Ujabb Mitobol esetleg átlehet-e tenni a teleszkopot? Azokba már forditott , ebbe még nem.
italmondo.hu! relét és spirált tuti találsz! :)
ngk B9EGV vagy EG gyertya menjen vissza bele..
gondolom nem lett a karbi hozzá állítva a hengerhez, ezért keveset kap. milyen a gyertyaképed?
Sziasztok!
Van egy 160as mito IIm,a gyári NGK B9EG gyertyám tönkrement vettem bele egy NGK B9ESt 100km ert ment el vele és most ezzel se megy már!Ha kiveszem add nagyon szép szikrát de ha visszateszem már nemhiszen,várok egy napot utána beindul vele de 3mp múlva le is áll.Tetem bele egy másik gyertyát az NSRemből és már jó is lesz megint?Valami tip?
hello: nekem van alsó felső villahidam=8000ft kormány feleket meg kell nézni ha van akkor=3000ft/db
ha érdekel irj email:spmito@freemail.hu
jaaj de gyönyörű ez a motor! DUGATTI? egyszer énis ijentet akarok ám majd!
Őszi Mito-zás
Sziasztok!
Szükségem lenne a régi még nem upside villás Mito alsó felső villahídra kormánnyal. Ha esetleg valakinek lenne ilyen eladó kérem szóljon.
Köszönöm szépen.
Sziasztok van egy tankom meg egy vázam eladó ha kell v kinek
Van egy eladó vagy cserélhető EVO felső villahidam. Mito2 felső villahidra cserélném, vagy 2000 Ft-ba odaadnám.
Eladó hátsó tárcsa, jó állapotban 3,8mm vastag, 3500ért.
Keresek\Vennék :
-Önindító relét
-km\h vagy fordulatszám mérő spirált
-balos lábtartót váltó szerkezettel együtt, váltókarral.
Sziasztok tudja valaki hogy lehet e mitohoz buko gombát venni ha lehet akkor hol
ott a pont! had hörögjön
Sziasztok, Van egy eladó hibátlan power motorom, képet kérésre csinálok,ár ajánlatokat várom.