Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nem gond, valahogy meg lesz oldva.. ird meg nekem az arakat e-mailben markisa_17@yahoo.com
Nekem van, de az egyik tartófül le van pattanva róla. Ha gondolod délután teszek fel róla képet.
Ugyanitt Evo fejidom is eladó.
az lenne a kérdésem h 6 sebességes evo-m van és átszeretném alakítani 7 sebességessé
Meg lehet ezt csinálni?
érdemes?
Udv!
van valakinek elado (hm.. esetleg kiado) plexije cagiva mito evoII-hoz? elkuldenem hogy vegyenek rola mintat, sehol se lehet kapni ilyen plexit...
Persze minden egymáshoz lenne hangolva :))
Nyilván várható, de ha mindezt rárakod akkor ne csak rajta legyen, hanem ehhez kellene hozzá hangolni a karbit teljes mértékbe, hogy a légszűrő által kapott több levegőhöz több benzint is adjon. Bár viszonylag sűrűn kell tisztitani a sportlégszűrőt, de soknál vannak jó megoldások, hogy egyszerű kiszedni a szivacsát.
a 34-es karbival kicsit többet fog kivinni végre. én a sportlégszűrőt elfelejteném, jóval hamarabb elkopik vele a hengerszett, Egy jobb rezótól várhatsz 1-2 pacit, de a gyárija se rossz meg amúgyis ki van hegyezve a motor.... Legjobb tuning a köbcentituning :) ha több erőt akarsz fel kell fúrni a hengert utolsó túlméretig v 160 hengerszett...
Egy kérdés ! :) Várható-e valami teljesítmény változás a szekeremen hogy ha rá rakom ezeket : 34-es mikuni karbi, polini big evolution sportlégszűrő, nyitott rezonátor és egy arrow dob ?
Csabpágyboltben rendeltem megfelelő méretű hőálló gumigyűrűt. Az a baj, hogy az is csak 250 fokig hőálló, tehát lehet nem ez lesz a végleges megoldás...
Illetve F.BS-t is vettem, de azt a dob és a rezó közé fogom tenni.
Ha valaki pár pacival többet szeretne akkor itt a hengerem vihetitek.
Video a motorrol
Kipufogóval együtt vihető!
Köszi de nem sürgősnek már nagyon nem sűrgős annyira mert motorozni ebbe a hidegbe már nem valami jó csak hogy szét van szedve és nemszeretném így hagyni azért lenne jó venni egyet újonan is jó ha van csak az a lényeg hogy 35mm-es legyen.
Nekem van egy kb 50%-os... Ha a tiéd végképp kinyult ez még jó lehet egy kis ideig..
HaHaó valaki fórumozó társak nemtudna nekem segíteni mitohoz kellene nekem SZÍVÓCSONK gyári nem 44mm-es hanem 35mm-es kellene!
A kérdés, hogy kapsz-e. Tömités is lehet jó, csak a lényeg, hogy még inditás előtt teljesen száradjon meg. Várom a fejleményeket.
Köszi thom, rá is keresek a dologra :)
Üdv CéBéPeti
Én valamelyik nap láttam egy gyárit 50.000Ft-ért nemtudom hogy megvan-e még képesmotoron láttam meg van két db piros mito annak is az alkatrésze is eladóak!
Szevasztok kollégák!

Segitségeteket kérném...
(1996) Mito Evo-hoz kellene nekem egy henger szett!
Akinek van eladó vagy aki tudja,hol lehet a legjobb áron beszerezni kérem közölje.uj lenne a legjobb,de pár ezret futott is érdekel.
Köszi.
Béke
Üdv valaki írjon már légyszíves egy 1995-ös évjáratú cagiva mitóhoz kellene nekem !Szívócsonk! már küldtek nekem egyet de az a racinghoz jó ahoz más karbi si kell mert az 44mm-es nem 35
sziasztok keresek 50 es km órát sport cagivába..kerek legyen az a lényeg és kb 120 ig mérjen---30 605 6883

prima -planet-freccia vagy bármilyen cagiva kerek km óráját keresem kb 95 mm átmérőjű a legvastagabb részén ahol felfekszik a műszerfalba...üdv köszi
Köszi a válaszokat! Mitomhoz akarok csináltatni 3 szinü ledes kijelzőt, a hőmérsékletről, a müller elektronikával, és ehez kelettek az értékek! Köszi a segitséget!
http://sites.google.com/site/m...
Sziasztok,

Eladó lett a Raptorom. Hátha valakit érdekel.
klikk ide
A hengerszett 25000 Ft 7000 km-ert futott gyári evo-n volt rajta.
a Power kompletten nyelvel bowdenekkel csatlakozókkal vezetékszettel 20000.
A hengerszettel együtt?
Mito Evo kipufogójánál 1000% hogy van egy gumitömítés gyárilag, ma kicsit alaposabban megnéztem a rezót, szemmel látható hogy van egy kis nút, ahova eredetileg beleült egy O-gyűrű. Holnap elnézek Egü-be, viszem magammal a rezót is, hátha tudnak valamit adni...
Kipufogópasztát ma megutáltam egy életre... Szart nem ér...
Bukógomba rúd végéré keresek a képen látható gumitányért, csak egy darab kéne.