Udv!
van valakinek elado (hm.. esetleg kiado) plexije cagiva mito evoII-hoz? elkuldenem hogy vegyenek rola mintat, sehol se lehet kapni ilyen plexit...
Nyilván várható, de ha mindezt rárakod akkor ne csak rajta legyen, hanem ehhez kellene hozzá hangolni a karbit teljes mértékbe, hogy a légszűrő által kapott több levegőhöz több benzint is adjon. Bár viszonylag sűrűn kell tisztitani a sportlégszűrőt, de soknál vannak jó megoldások, hogy egyszerű kiszedni a szivacsát.
a 34-es karbival kicsit többet fog kivinni végre. én a sportlégszűrőt elfelejteném, jóval hamarabb elkopik vele a hengerszett, Egy jobb rezótól várhatsz 1-2 pacit, de a gyárija se rossz meg amúgyis ki van hegyezve a motor.... Legjobb tuning a köbcentituning :) ha több erőt akarsz fel kell fúrni a hengert utolsó túlméretig v 160 hengerszett...
Egy kérdés ! :) Várható-e valami teljesítmény változás a szekeremen hogy ha rá rakom ezeket : 34-es mikuni karbi, polini big evolution sportlégszűrő, nyitott rezonátor és egy arrow dob ?
Csabpágyboltben rendeltem megfelelő méretű hőálló gumigyűrűt. Az a baj, hogy az is csak 250 fokig hőálló, tehát lehet nem ez lesz a végleges megoldás...
Illetve F.BS-t is vettem, de azt a dob és a rezó közé fogom tenni.
Köszi de nem sürgősnek már nagyon nem sűrgős annyira mert motorozni ebbe a hidegbe már nem valami jó csak hogy szét van szedve és nemszeretném így hagyni azért lenne jó venni egyet újonan is jó ha van csak az a lényeg hogy 35mm-es legyen.
Üdv CéBéPeti
Én valamelyik nap láttam egy gyárit 50.000Ft-ért nemtudom hogy megvan-e még képesmotoron láttam meg van két db piros mito annak is az alkatrésze is eladóak!
Segitségeteket kérném...
(1996) Mito Evo-hoz kellene nekem egy henger szett!
Akinek van eladó vagy aki tudja,hol lehet a legjobb áron beszerezni kérem közölje.uj lenne a legjobb,de pár ezret futott is érdekel.
Köszi.
Béke
Üdv valaki írjon már légyszíves egy 1995-ös évjáratú cagiva mitóhoz kellene nekem !Szívócsonk! már küldtek nekem egyet de az a racinghoz jó ahoz más karbi si kell mert az 44mm-es nem 35
Köszi a válaszokat! Mitomhoz akarok csináltatni 3 szinü ledes kijelzőt, a hőmérsékletről, a müller elektronikával, és ehez kelettek az értékek! Köszi a segitséget! http://sites.google.com/site/m...
Mito Evo kipufogójánál 1000% hogy van egy gumitömítés gyárilag, ma kicsit alaposabban megnéztem a rezót, szemmel látható hogy van egy kis nút, ahova eredetileg beleült egy O-gyűrű. Holnap elnézek Egü-be, viszem magammal a rezót is, hátha tudnak valamit adni...
Kipufogópasztát ma megutáltam egy életre... Szart nem ér...
Ugyanitt Evo fejidom is eladó.
Meg lehet ezt csinálni?
érdemes?
van valakinek elado (hm.. esetleg kiado) plexije cagiva mito evoII-hoz? elkuldenem hogy vegyenek rola mintat, sehol se lehet kapni ilyen plexit...
Illetve F.BS-t is vettem, de azt a dob és a rezó közé fogom tenni.
Video a motorrol
Kipufogóval együtt vihető!
Én valamelyik nap láttam egy gyárit 50.000Ft-ért nemtudom hogy megvan-e még képesmotoron láttam meg van két db piros mito annak is az alkatrésze is eladóak!
Segitségeteket kérném...
(1996) Mito Evo-hoz kellene nekem egy henger szett!
Akinek van eladó vagy aki tudja,hol lehet a legjobb áron beszerezni kérem közölje.uj lenne a legjobb,de pár ezret futott is érdekel.
Köszi.
Béke
prima -planet-freccia vagy bármilyen cagiva kerek km óráját keresem kb 95 mm átmérőjű a legvastagabb részén ahol felfekszik a műszerfalba...üdv köszi
http://sites.google.com/site/m...
Eladó lett a Raptorom. Hátha valakit érdekel.
klikk ide
a Power kompletten nyelvel bowdenekkel csatlakozókkal vezetékszettel 20000.
Kipufogópasztát ma megutáltam egy életre... Szart nem ér...