Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ivadam még most nézem hogy miylen képet tettem fel , sorry hibáztam mind kettő bubi nélküli gyári EVO plexik. Az árat lentebb leírtam.
Heló.

2db van mind kettő hibátlan semmi karc én ahogy néztem 12 volt a bontóban az Evo plexi a sima pedig 7 én ehhez az árhoz viszonyítok tehát 7eft db-ja korrekt ár szerintem a kettő együtt 12-ért vihető.
Valakinek valami kézzelfogható ötlete? 5-6 között torpan, szaggat, nyélgázon viszont nem. Véleményem szerint kevesel. Tűn állitottam változatlan, főfuvokát cseréltem változatlan. Powert kellene megpróbálnom nagyobbal?! jobb ötletem nincs. Esetleg ha a súber kikopott okozhat ilyent? Na most jöhetnek az ötletek
Buborék nélküli plexid nincsen?
és mennyibe kerül?
Cagiva Mito EVO plexim van eladó picipénzért Akit érdekel az íron! vagy hívjon email: wildbiker@freemail.hu Tel 06 20 315 38 09 Postázom bárhová!
Fahee!
Vegyük már fel a kapcsolatot alkatrész ügyben!
Köszi.

zsoltvadon kukac gmailpontcom
Kinyitott powerel alul olyan hurka mint az állat...nem is értem hogy lehet úgy használni.Nem véletlen van az benne
Heó, tudja valaki milyen vastagsága van a mito 1 blokk tömítésnek? Sehol nem találok erre adatot. Nem szeretnék venni egy egész készletet megint, inkább legyártom magamnak.
Ha szeretnéd... Irom! Nekem 160as hengerem van, polini. Minden más gyári, power elektronika\motor nincs benne, powernyelv pedig fel van húzva(van benne, én raktam bele).. és 4.5 lityót zabbant városban, kb80-90km\h-ig használva. Hosszú távon 5.6-6 lityó 120as utazóban. Én ennyit mértem 100km-ekre. Többször mértem, ez nem 1x mért adat. (táblázatban vezetem a rá költött lóvét, tankolt benzint, olajat..)
Nem állítom h nekem van igazam. Én csak kívülről próbáltam értekezni a hengerről. De holnap leolvasok minden számot róla és kiderül minden. 40ért nem szeretném odaadni.
Üdv
Nem tartom kizártnak hogy tájékozottabb vagyok a mit honnan kérdésben nálad.
Nem rontom senki üzletét igy további részleteket nem irok,sok sikert az eladásban.
Még valaki azért irja le nekem hogy 160as hengerrel nem eszik többet semmivel,mert az is jön hamarosan
üdv egy telefonszámot adjál már léci kellene egy pár cucc
Gyári hengerbe nem fér bele a persely... a 160as perselye, olyan járatokat átfurnának vele, ami létfontosságú.. Szóval valahol sántit amit mondasz, de oké. Majd, ha adsz képet, megnézem.. Mert érdekelne a henger, de csak és kizárólag akkor, ha tényleg polini, és 160as. 40e-t szánnék rá, állapottól függően lehet picit többet.
És nem 160 ast hanem egy rendes 125öst...ami rá való. Ki ki döntse el maga Én sem vagyok a 160 as híve...
A kulcsszó ott van a hsz-odban. VALAHOL
Mivel egyben van, így képet nem tudok küldeni. Így vettem szóval sokkal bővebb információt nem tudok mondani. Nekem az mondták polini de gyanítom h nem. Ugyanis azon rajta lenne h 160cc ezen az van h 125 szóval csak a persely lett cserélve. Így értelem szerűen perselyes. A kondícióját tekintve biztos h hibátlan.
persely v nicasil? hányadik dugós? milyen állapotú? képek esetleg?
160ast? Lefogadom egy 160as sem megy így gyári cucokkal ;) Annyit mondom h a gyári 125ös evo blokkosomra ha ráülök utána olyan mintha 50esre ülnék. De persze nem csak a szám nagy. Jöhet bárki kipróbálhatja :)
60 ért már újjat adnak vanahol...bocs
Helló!
Gumi 15ezer Ft. Henger fejjel dugóval mindennel 60ezer Ft. Gyere el próbáld ki. (még egyben van) Hidd el akkor rájössz miért ennyi az ára.
Üdv:Márk
cagiva mito evo alkatrészek kellenének nekem valaki tudna segiteni tükörtartó meg tankrögzitő gumi meg fényszóró kellene ha valaki tud segiteni azt megköszöném
üdv nekem a tükörtartók érdekelnek
üdv a tökör tartó az érekelne minél hamarabb