Na igy már kicsit más, ezt eddig nem mondtad, h használtad is, és lecsusztak a vezetékek. Akkor próbáld meg másik cdivel, trafóval. Betolás után vszinüleg következő inditásnál szint úgy hátra fele fog elindulni.
srác. értsd meg. Ez a moci ment, jó volt. Városban mentem vele egyszer, és megállt. A vezetéket a szentlélek tartotta, és elengedett. Majd amikor hozzányultam, levált a másik kábel is (CDI-- trafó 2db vezetékről van szó) és összekeverve raktam rá, és úgy próbáltam elinditani. Egyszer el is indult, ugyanigy hátrafelé. Most megforditottam hétvégén a 2 vezetéket (mostmár jól van, minden a helyén) és most pöccre indul is, csak hátrafelé forog. MINDEN más változatlan. A blokkcsere juni végén volt.
Az oké hogy rálett rakva.. De jól is? Mert ha kicsit másik állásba rakjátok, már csinálhatja... (óra járásával ellenkező irányba kell forditani majdnem ütközésig ) vezetékeket úgy raktad rá ahogy mondtam? jobboldal pozitiv, baloldal test a csavar alá fekete, a kék pedig rádugva? Szerintem csak a gyujtást raktátok rossz helyzetbe fel
komplett blokkcsere volt, és ahogy nézem a helyén van.(tehát henger, gyujtás át lett rakva ,hajtáshoz, főtengelyhez,váltóhoz nem lett nyúlva.)
Hogy tudna még elmenni a gyujtásom?
Hello! Nem akarlak elkeseríteni de s525-höz M.o. -n nem találsz alkatrész mert itt a fórumon sincs egy embernek se sp 525, esetleg márkaszervízben találsz hozzá alkatrész :)
Sziasztok !
Mito sp 525-höz keresnék,óra tartó konzolt,fejidomot,oldalidomok,tükőr,első indexek.Amennyiben van valakinek vagy ismerősi körben tudna valaki szerezni nagyon megköszönném!
nekem régen egy Gilera-m volt, dettó helyzet alakult ki mint nálad.
nálam az volt a gond, hogy kinézetre, méretre ugyan olyan kis elektronikai szabályzót tettünk rá, csak az egy cross gilera-é volt, ami máskor adta a jelet. Te esetleg nem cseréltél elektronikát
persze ez csak egy tapasztalat megosztása, hátha segít
http://www.kepesmotor.hu/idomo...
3 e vagy 5e membránnal-
Hogy tudna még elmenni a gyujtásom?
Kínomba néztem én már mindenhol de sehol nem találtam
Mito sp 525-höz keresnék,óra tartó konzolt,fejidomot,oldalidomok,tükőr,első indexek.Amennyiben van valakinek vagy ismerősi körben tudna valaki szerezni nagyon megköszönném!
nálam az volt a gond, hogy kinézetre, méretre ugyan olyan kis elektronikai szabályzót tettünk rá, csak az egy cross gilera-é volt, ami máskor adta a jelet. Te esetleg nem cseréltél elektronikát
persze ez csak egy tapasztalat megosztása, hátha segít
Meg tudnátok nekem mondani, hogy a Dell'orto PHBH 28 ND karbiba mekkora fúvókák vannak gyárilag?
Előre is nagyon köszönöm!