ez mind szép és jó,de mi ilyen drága az idomokban? hasidom 25 ezerért,egy jobb oldali idom 15 ezerért..nem sok egy kicsit?...jobb oldali idom érdekelne de 15öt nagyon sokallok érte
Oké, de kellene még pár dolog, amiből párnak eléggé sokallom az árát.
Mennyit kérsz egybe a komplett telókért, villahiddal, féknyereggel, első kerékkel, plusz kellene még a power elektronika és a mikuni karburátor.
Phbg be azáért nem gyártok, mert jó bele (belemegy) a simson fuvi ami 80-150 forint.
Mindenki ezzel tolja, igaz, a ráütött számoknak semi közük a lik méretéhez, de legelább olcsó:)
Azért nem kellett az a 3 főfúvó, mert sajna már előző héten megrendeltem, csak vártam a bolt válaszára hogy mi lesz, próbáltam visszamondani nemsikerült, szal tök 8. lényeg, nem vagyok egy "F...Z", ezért nem kellett az a 3. Ma vettem át azokat is, 625ft\db volt. hát, megérte veled üzletelni ezek alapján. Egyébként.. bocsi hogy itt, meg igy.. de kisebb menetűt is gyártasz? pl. DO phbg 21-be valót, vagy DO phbg 17.5-be valót? (ezekbe másfajta kell.)
Sziasztok a segítségeteket kérném! Cagiva Frecciámon (mito blokkos) hengercsere után a power csak 8500 nál nyit ki, mielőtt kinyitna dadog. Mi lehet a probléma? Honnan veszi a jelet ami alapján nyit? Előre is köszi!
Mito EVO 2 alkatrészek eladók!
70/6231473
Mennyit kérsz egybe a komplett telókért, villahiddal, féknyereggel, első kerékkel, plusz kellene még a power elektronika és a mikuni karburátor.
Mindenki ezzel tolja, igaz, a ráütött számoknak semi közük a lik méretéhez, de legelább olcsó:)
(profin feladta postán DDD:)
Váljék a motorod egészségére
Mito2 első kereke van valakinek?
Talán ehhez van a legközelebb:
Súber 40
Tű X19
Alapjárati 60
Főfúvóka 190
Hidegindító 65
Power jet 90
A súber pedig:45
Nemtudom ezek eddig nagyon nem gyári értékek nem?
http://www.scribd.com/doc/9641...