A PHBH 28 RD többféle specifikáció szerint lett beépítve. 148-155-190 is akár, a többféle power jet és alapjárati fúvóka függvényében. Nézd meg mekkora az alapjárati és a power jet és abból már kitalálható.
Fúvókákat itt kapsz legegyszerűbben: emzoli fúvókái
Hello Hello :D Üdv a körünkben :D Hát akkor kezdjük :D Hát ha 4T végdob van rajta akkor ne csodálkozz hogy azzal nem megy ahogy kellene . Mivel a 2T-nek ne kövezzetek meg de úgy gondolom hogy a végdobban valamennyivel le kell szűkíteni a kipufogást mivel a 2T teljesen más mint a 4T . Ha kis fordulaton fullad akkor a karbit nézd meg és azon belül a fúvókákat nézd meg meg a tűt. Hát a benzinböl szerintem 95 vagy 98 rakhatsz bele V-powert meg ilyesmit de ezek a motorok nem ilyen benzinhez lett tervezeve:) Hát olajat ha te olyan biztonságos ember vagy rakhatsz a benzinbe is keveset inkább füstöljön mint az állat mint hogy megszoruljon :) Remélem tudtam neked segíteni :)
Sziasztok! Újdonsült mito tulajdonos vagyok, lenne két kérdésem aki tud legyenszives segítsen. Az okoz valami problémát vagy teljesítménycsökkenést ha a hangtompító kivan cserélve egy 4 üteműére ? Ha kis fordulaton fullad, szaggat a motor mihez nyúljak hozzá? (a karbin belül) Ti hányas benzint tankoltok bele? Az igaz hogy hiába működik rendesen az olajszivattyú, akkor is érdemes tenni a benzinhez is olajat? előre is köszi :)
hát nem tudom felétek mennyi, de szerintem átlagba olyan 15 ezer körül lehet. Az viszont sok, mivel lefényezi, fényeztetni meg 4-8ezerből simán meglehet
Le lehet fújni normálisan spray-vel is, ez nem ad olyan vastag réteget, főleg ha le kromofágoztad előtte a gyári festéket, csak jó festék kell hozzá, meg picit megcsiszolni a festés előtt hogy ne legyen tök sima. Hatásoknak a küllők nincsenek is kitéve, szóval birni kell nekik, nekem már 2 éve birja a wery well festék, de ha most festeném jobbat választanék rally, vagy az aminek a kupáján van egy motor, a neve nem jut eszembe.
Ez az olcsóbb, otthon elvégezhető megoldás.
tehát,.....? olcsó és aránylag jó megoldás kellene ami kivitelezhető nem megy rá a gatyám és tart is valameddig(egyébként csak a küllőt akarom a ráf polír lesz lehet...
Tud valaki segiteni nekem? A gyujtó trafón melyik melyik kábel? Kék csikos fehér alapon, az test, vagypedig alul csatlakozik a trafóra? A fekete csikos fehér alapon hova megy? Test vagy alulra? Valaki ha teheti nézze már meg nekem, nagyon nagyon fontos lenne ! (CDI-ből kijövő, 4db csatisból kijövő 2 kábelről van szó,ami megy tovább a trafóba)
Fúvókákat itt kapsz legegyszerűbben: emzoli fúvókái