Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

én a helyedben szintereztetném a felnit..
Sziasztok a segítségeteket kérném! Cagiva Frecciámon (mito blokkos) hengercsere után a power csak 8500 nál nyit ki, mielőtt kinyitna dadog. Mi lehet a probléma? Honnan veszi a jelet ami alapján nyit? Előre is köszi!
Jol lekell festeni, esetleg kemény lakk rá, és azzal se lesz baj! Na meg normálisan alá dolgozni.
helo! nekem lenne eladó, hívj fel: 06 70/ 318 52 37
Én rendes szórópisztollyal festettem a felnit, de nagyon vastagon (kb. 3 rétegben, a felirat majdnem eltünt), és igy a szép sima, fényes, és tartós réteget kaptam.
ALKATRÉSZEK ELADÓK! 06 70 / 318-52-37
http://www.kepesmotor.hu/idomo...
Valakinek van eladó fékpedálja megfizethető áron?
köszi,várom.....140es legyen pontosan oké?és akk hétfőn add fel és várom...ÜDV!
Hétfőn elküldöm, szerdán ott van.
Hétfőre megtudod nekem csinálni? Jo lenne minél hamarabb!
http://forum.egumotors.hu/view...
Ez nem reklám, hanem egy leirás ! :) Nézd meg, idomozás benne van, a festés is. felnit meg nehéz úgy lefesteni hogy jó legyen, azt inkább porfesteni szokták, azt hiszem. (ha más a neve az eljárásnak, úgy is kijavitanak!) Annyi a lényege, hogy negativ töltést adnak a felninek, a festéket pedig pozitivra töltik..(pisztolyt) és igy egy sokkal jobb, szebb felületet kapunk, és időtálló is.
Borítékban tolom, az oylan 200 forint bélyegestül.
(ne nyalogasd, mást nem küldök a bélyeggel:)
buzerpipa@freemail.hu
ide küldtem e-mailt....hogy intézzük az anyagiakat majd és mibe kerül majd ez postával?
Hogy hogy milyen?
szar:)

Adjál címet légyszi, ha úgy tetszik magánban.
....még egy kérdés....aki festette már a mociját az részletesen leírná hogy milyen festéket használt a gépre....idomra,felnire,esetleg vázra...valamint alapozót,szórógitt, ilyesmit...milyen vízpapírral csiszolták stb....némi fogalmam van róla de jó lenne ha tökéletesre tudnám majd fújatni és a felni miatt parázom mert alu:S...előre is köszi....
Az nem egy kátrány:D...akarom mondani HÁTRÁNY
ok,először is egy 135-140-es fúvóka ami tutira kellene minnél hamarabb a másikhoz meg igyekszem mindent megtudni és hátha később többre jutunk...szal egy db 135-140-est tudsz csinálni és elküldeni?mibe fájna....legalább meglássam milyen a munkád:)
Mekkora tű, miylen ufószinttel, miylen elporlasztó, tű, légyszűrő, hengerfej, kipu .
Csak úgy hirtelen:)
Valamint magyarul is beszélek, néha:)
Hiuába írtad le a karbi tipust, a motor többi rsze alapvetősn befolyásolhatja, hogy mekkora dűznit kér.

Nem gondoltam, hogy vegyél húsz fuvit:)

első körben kb belövöd hol jó utána lehet finimítani.
Demondom, egyetlen radabot si elküldök.
Kehelycső mekkora? (viszont egy darabbal tényleg semmire nem mész 3-4db legalább kell)
Önindito bendixet keresek SÜRGŐSEN!
Hy!Körlámpás mitóhoz maradék alkatrészek eladók:
-Plexi 6e
-első fékkar 3e
-pow nyelv komplett bowdenbnel 2e
-öninditó 2e
-membrán ,szivócsonk 4e a 2 tétel
-váltórúd hengfej 2e.
Együtt az egész 15 e .
Mailben ha vmi érdekel-
leírtam hogy milyen a karbi...am igen bekéne lőni,viszont nem tudok venni 20 méretet h próbálgassam érted....de egy olyan 140es méret kellene az tuti...
A karbi típusa: PHBH28
a tűre ez van írva: x58
A henger perselyes, 56,75ös furattal... ennyit tudok most róla hirtelen...ebbe a karbiba kellene ehez a hengerhez fúvóka és mégegy egy 125ccm-es perselyeshez is....