Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hengerfejről is dobj már, az égéstérről 1 képet ha kérhetlek.
Helló! 4500Ft-ért tied a fogaskerék tengellyel + vízszivattyú lapát.
Üdv
Helló!
Természetesen arról vannak a képek. És van még képem. Feldobom mindjárt.
160as hengerről vannak a képek a hsz-ben?
mert engem érdekelne, és kérnélek arra, hogy csinálj már a henger alsó részéről is képet ! úgy értem, hogy a blokk oldalról, és konkrétan a membránház alatti rész érdekelne!
Egy emailt azért írhatsz neked mi pénzt érne meg a két fogaskerék...Mert én sajna csak a műanyag fogaskereket nem adom el,elég gyakori hiánycikk! írj emailt!
Helló, a műanyag fogaskerék megvan még? Az olajpumpáé érdekelne. Tengely nem fontos, bár jöhet az is. Ha jó árat mondasz akkor érdekelne a vízszivattyú a fogaskereke is.
nekem se szóltak érte műszakin.. :D
Hát nekem arrow rendszer van rajta és megse emlitették müszakin.
Nekem be sem indították műszakin. Szerintem körültekintőbben vásárolj :) Ha kellenek jó minőségű alkatrészek adatlapomon a címem.
Üdv
Szia! Igen megkaptam még tegnap délután. Közben azonban rájöttem h nem a kipufogócsonkkal van a baj, hanem a rezonátorból hiányzik egy gumitömítés. Én meg nem tudtam, hogy az is kell bele Ezt a rezót is itt vettem még júniusban egy fórumozótól, enyhén átejtett vele, mert van rajt egy pici luk, ráadásul egy enyhe görbeség is van benne, és az említett gumitömítés is hiányzik belőle... Legszívesebben vennék egy zsír új gyári kipufogórendszert, de nemtom h lehet-e egyáltalán kapni hozzá... Tuningkipufogót meg nem nagyon akarok venni hozzá, mert a műszakin állítólag belekötnek...
Hello!
megérkezett a kipufogócsonk?
Helló!
Csak kis átalakítással. (a rögzítés) Am minden stimmel.
Sziasztok,

Keresek 1999 mitohoz hengert és dugattyút. Csak hibátlan érdekel.

Üdv,
András
csáó! a Mito 1 be belehet tenni az evo műszerfalát?
Rendben. Az lesz... Mert itt a környéken elég kevesen értenek hozzá sajnos... Tavaszra jó lenne patikára megcsinálni motorikusan.
Eladó Alkatrészek. 160-as henger mindennel (tűgörgő, membrán, dugó (vertex), hengerfej, hőfokmérő) Bivaly nagyon veszélyes. 55.000Ft
Power elektronika 9000Ft
CDI -4000Ft
Első lámpa- 6000Ft
Kezelőszervek- 4000Ft / db
Hűtő- 4000Ft
Csövek 1500Ft/db
Első tárcsa-8000Ft
Féknyereg (első)- 6000Ft
Főfékhenger- 5000Ft
Első sárvédő-5000Ft
Idomok: 6000Ft/db
Karbi (28)- 8000Ft
Bovdenek: 2000Ft/db
Power motor- 4000Ft
Hibátlan oldaldekni- 3000Ft
150-es 90%os hátsógumi- 10.000Ft
Hátsóülés kulcsal- 5000
Gyújtáskapcsoló- 6000Ft
Tanksapka- 4000Ft
Tank- 8000Ft
Gyújtás- 15000Ft
Evo km óra 2es mito óráival- 10.000Ft
Kerekek- 15.000Ft/db
Evo hátsóülés (újrahúzva)- 6500Ft
Evo lengővilla- 5000Ft
Hátsó teleszkóp- 7000Ft
Első teleszkóp szárak- 18.000Ft
Power nyelv (házzal)- 4000Ft
Hátsó lámpa- 5000Ft
Kuplung- 12.000Ft
Főtengely (hibátlan)- 8000Ft
7es váltó- 8000Ft
váz (papír nélkül)- 14.000Ft
Első ülés- 3000
Bendix- 4000Ft
indexek- 1500Ft/db
tartály (víz, olaj)- 5000Ft
Bovden elosztó- 2500Ft
Kiváló olajozó- 4000Ft
Levegőszűrő- 3000Ft
segédváz- 5000Ft
Lábtartók- 2500Ft/db
Benzincsap- 3000Ft
Kormányok véggel- 2500Ft/db
Hello.
van szívócsonkom de csak supercity 125-re az pedig más mint a mitoé mert ez srhen oldalra néz mitoé meg egyenes...
Ádám, hívd fel Király Pétert (0620-5446001). Ő hangra megmondja mi a baja, meg be is lövi. 2 ütemhez nagyon ért, gyorsuláson amilyen kategóriában indult motorja ott nyert. Lekönnyített 70ccm-es robogókból 140-es végsebességet hozott ki. Kérdezd meg nyugodtan, nem kerül semmibe h beszéltek, egyébként 2500 Ft-os órabérrel dolgozik, baros úton a sörgyárnál van a műhelye. Ő kényszert érez, hogy szarból csináljon brutális gépet. :) Hivatkozz rám, "Bácc" becenéven ismer.
zsoltrocky Üdv
Engem a szívócsonk érdekelne mert arra lenne szükségem mert nekem szét ment mégis mennyi lenne postával együtt mert borsodba lakom Varbón!
Meg ha lehetne küldj már róla képet mégis milyen állapotban van erre az e-mail címre küldd a képet thom13@citromail.hu
Hello!
eladó egy gilardoni 2 hengerfej!
akit érdekel az irjon.
Helló, nekem szükségem lenne 2 műanyag fogaskerékre és ha van légszűrőház fedelére, persze ha foglalkozol ilyen kis dolgokkal is. Képen bejelöltem. Köszi
Rendben de azért csinálhatnál róla képet mert akkor érdekelne!
thom13@citromail.hu erre küldj képet légyszíves és mennyi lenne a posta borsodba lakom Varbón előre is köszi !