Igen olvastam, azért írtam csak a 10w40-et, csak azért kérdeztem rá, hogy nyugodtan vegyem-e meg. Ki mit mond, sajna elég kicsi a motoros bolt és csak ezt a márkát tudom megvenni.
Még annyit hogy vettem egy gyertyát bele, mert a másik kezdett gyengélkedni, persze ideiglenesen, tudja valaki milyen kellene bele? Az előző gazdája autóba valót tett bele, a legjobbat vettem amit kaptam 125-ös motorhoz. NKG 3923 BPR8ES.
Kérdeznék egy olyat, hogy ma mentem volna a hengerért ( fúrás után ), a srác kérdezte hogy milyen dugót szeretnék bele? 2 féle Prox közül tud adni. Az egyik a hagyományos púpos, másik lapos. Kinek mi a véleménye melyiket vegyem, vagy melyik a jobb. A lapos miben különbözik? Persze azon kívül hogy lapos. Még ráérek, mert nem lett kész a henger, csak kíváncsiság. Kinek mi a tapasztalata. Másik dolog, nem kapok másik olajat csak Repsol Transmisson 10w40-et tud adni a srác. Az jó a Mitoba? Nem mertem megvenni. Nem ismerem ezt a fajta olajat. Köszi mindenkinek.
Üdv...tegnap a mitomba szerettük volna visszakötni a power elektronikát, de kiderült hogy azért volt lekötve mert a CTS vezérlő ki van égve. Szelep jó, a mechanika része is megvan (motor) csak nem tudom, hogy jó-e:) Ha jól tudom, kell a szelep,motor,CTS, hozzá hogy ujra üzemeljen :)
Tehát ha valaki tudna egy CTS vezérlőt jó árban, vagy kompletten vezetékkel az irjon :) Talán az utóbbi lenne a legjobb mert a bekötéssel bajban lennék :$ Köszönöm
Üdvözlet asztfaltbetyár márkatársaim!
Elég fura dologgal állítok ide hozzátok, de kérlek OLVASSÁTOK el. Előre is köszönöm!
-Olyan terepmotorosok jelentkezését várom, akik eljönnének velem egy kissebb túrára (max 200km) Somogymegyében. Földesúton mennénk, vállalkozóbb szelleműeknek mutatnék pár durva terepet.
Supercity-s társaink is jöhetnek, a terep nekik sem akadály, én ezt teljes mértékben garantálom! Persze csak CAGIVA tulajoknak! Ha netántán van ilyen ismerősötök, akkor szóljatok neki. Ha van rá elég jelentkező, akkor ez lehetne hazánk ELSŐ MÁRKATALÁLKOZÓJA!
Amennyire csak tudom, próbálom összetartani e márka híveit....
ár=12e
érd emailbe:spmito@freemail.hu-ra
Tehát ha valaki tudna egy CTS vezérlőt jó árban, vagy kompletten vezetékkel az irjon :) Talán az utóbbi lenne a legjobb mert a bekötéssel bajban lennék :$ Köszönöm
Elég fura dologgal állítok ide hozzátok, de kérlek OLVASSÁTOK el. Előre is köszönöm!
-Olyan terepmotorosok jelentkezését várom, akik eljönnének velem egy kissebb túrára (max 200km) Somogymegyében. Földesúton mennénk, vállalkozóbb szelleműeknek mutatnék pár durva terepet.
Supercity-s társaink is jöhetnek, a terep nekik sem akadály, én ezt teljes mértékben garantálom! Persze csak CAGIVA tulajoknak! Ha netántán van ilyen ismerősötök, akkor szóljatok neki. Ha van rá elég jelentkező, akkor ez lehetne hazánk ELSŐ MÁRKATALÁLKOZÓJA!
Amennyire csak tudom, próbálom összetartani e márka híveit....
mijen cserét tudnál feldobni? mondjuk szörén szört-vagy kp-t?
üdv
de alkatrész semmi féleképpen nem!