karbi tipus is lényeges azért (ha leirnád akkor okosabbak lennénk).. de a 140es hengerhez kb 150-155 elég lenne.. Kérdés hogy milyen tü van benne, meg mekkora kehelycső. Ezek után lehetne valami normális kiinduló pontot.!
Nézd, elküldök egyet is, csak azzal nem mész nagyon sokra...
Célszerű valamiféle méretsorral belőni a mocit.
Már párszor leírtam, de ez itt a fórumokon a részemről nem nepperkedés, amennyiket itt eladok, annál a selejt is több, mikor pár százas sorozatokat csinálok nagykereknek.
Visziont szívesen segítek, és mindenki jól jár.
most hirtelen nemtudom pontosan milyen is csak h 28as dellorto és kéne egy alap 125ccmes hengerhez meg egy perselyes 140ccm körüli hengerhez....a kérdés hogy melyikhez mekkora kellene...(nekem most a 140-es hengerhez 135ös fúvóka van berakva, de a 165 már nagyon sok neki...)
egy 28as dellortoba kellene 140ccm körüli hengerhez....nem tudom pontosan mekkora kell oda,de mondjuk egy 145ös kellene és ha tetszik lehet majd még rendelek pár méretet...
HelloSziasztok! Segítsen valaki - Régebben volt egy oldal, talán valami fórumban, ahol az összes kipufogó össze volt gyűjtve, hogy melyik típuson, gyárilag milyen sorszámú van. ezt keresném
Ez csak egy ötlet volt, vehet tőled is nekem mindegy.. Amúgy még múltkor szó volt nekem egy pár darab főfuviról, mailt is irtam, de nem jött rá válasz.. viszont még mindig lenne szükségem pár darabra.
Mantaniro kösz a segitséget.Kedves ember vagy.Szép a motrod ,de még gondolkozok,mert én szlovákia-i vagyok.És sok pénz az áttiratás kb.100000 FT.De kösz az eddigi segitséget.HELLO
fahee a főfúvóka megválasztására és a tű beállitására gondol, plusz levegő csavar, alapjárati fúvóka is valami jóféle legyen, maradjon alapjárat... ilyenek.
Célszerű valamiféle méretsorral belőni a mocit.
Már párszor leírtam, de ez itt a fórumokon a részemről nem nepperkedés, amennyiket itt eladok, annál a selejt is több, mikor pár százas sorozatokat csinálok nagykereknek.
Visziont szívesen segítek, és mindenki jól jár.
(buzerpipa satöbbi)
Ha elfelejtem, célszerű baxogatni:)
valakinek nincs elfekvőbe 135ös fúvókája? vagy a körüli?
ár=35e
Eladó perselyezésre váró Mito henger 2000Ft.
Akit érdekel írjon