Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Lenne egy olyan kérdésem, hogy ki milyen adalék olajat használ a benzinhez? Elég zavaros ami a tartályban van, szeretném lecserélni, de mivel ez az első sportmotorom nem tudom milyet vegyek bele. A másik hogy ma egy Szolnoki nagykerben kérdezősködtem alaktrészek után és repsol 4t olajat akart rám sózni, mondtam neki, hogy milyet vettem de azt mondta, hogy " abban nincsen kuplung adalék " Amit vettem az Repsol 10w-40 transmision. Valaki legyen szíves világosítson fel, milyen folyadékokat kellene bele tennem, hogy szerethessem a gépet sokáig :D Köszi
Hali, szükségem lenne egy mito1-hez való plexire és hátsó ülésre, ha lehet kulcs legyen hozzá és ne legyen leharcolt. A héten fizetném, akár utánvéttel, vagy személyesen is.
cagiva mito elöl forditot tt telos már 95 évjárat. minden alkatrész elado irj mikel megbezséljük. blokalkatrészek. kerekek . forditott telo stb idom, minden van reális áron irj ha kell valami
hali nekem lenne cagiva mito hengerem 95 ös évjáratu. motoron van rajt jelenlegis. dugattyuval a henger 20eft ha érdekel irj
lolman00!
Nagyon megkésve, de nagyon köszönöm/köszönjük a válaszodat!
THX
Egyezik a 2 felfogatás.2db 6os csavar fogja a hengerhez mind2 fajtát
Sziasztok!

Besült a dugattyúm, és kérdezném a tagokat van-e valakinek henger + dugó alkatrésze 1995 ös mito-ba!?
Válaszokat előre is köszönöm!

Sziasztok!
benyaa-tól ne vegyél semmit ha jót akarsz magadnak. Esetleg személyesen mert nála különösen valószínű az átvágás
Szeva, ugyan ez volt az RS-emmel. Belekipufogott a hűtővízbe ami felforrt meg hamar korom fekete lett. Sztem szedd szét az egész blokkot, és takarítsd ki, mert valszeg a főtengely is tocsog a vízben, ami rontja a kenést és a motor élettartamát. Így ne menj vele, mert a víz nem összenyomható, ergo vmi szét fog esni, legvalószínübb h kikönyököl a hajtókar a blokk oldalán, aminek nem fogsz örülni. Én a helyedben egy jó szerelőre bíznám a motort, aki pontosan tudja mit kell tenni. Esetleg még a vízpumpa szimering is lehet ludas.
Viccesvagy
Vlkinek fasza henger vfőci ieneke? va 4db blokom
Bocsi nem rakta fel a képet először.
Hűtési renddzser
csáó! valakinek volt már olyan problémája hogy az égéstérbe szivárog a víz? menyire kel szét bontani?és a hengerfej tömítésen kívül mit nézzek még meg? és hogy tudom lengedni a vizet? és hól találom a légtelenítő csavart? egyenlőre enyi:D előre is köszi
Sziasztok!

Valaki tudna mondani nekem egy mito125 első kerékcsapágy méretet?
Haverom vállal matricakészítést mindenféle motortípusra, Mitomra is ő készítette ezen szolid példányokat.
Érdeklődés: zsoltisopron@hotmail.com
Hello! Az én motoromhoz oldal spílerek kellenének valaki tudja e hol bírnák venni? csak az a probléma, hogy vajdasági vagyok és nehezen működik a beszerzés. 125ccm cagiva mitom van 1993 evjárat
Megint enyit ér a freemail szóval raktam fel ide képet ez a szett
milyen rendszer kell? hűtő? gyujtás ?
És a Mito Evo kipucsonk tuti rámegy a régi 60433-as hengerre?
A felfogatási pontok egyeznek? Most nemigazán vágom hogy az hogy néz ki, csak azér h megnézzem, meg nem akarom lebányászni az idomokat...
köszi! már sikerült vennem, amúgy M6-os a főfúvóka menete :)
Hát Én nem kereskedek alkatrésszel...van itt egy pár hirdető érdeklődj náluk
Érdekel valakit mito első és hátsó gumi?sürgös!
első:110/70
hátső:150/60
100%-osak!
A fuvik mente rendszerint nem a normál M-es menetemelkedés.
Aminek nyilván az az oka, hogy ritka, és drága metszővel lehessen csak gyértani, és megvegyék az embörök az eredetit ne tudják egy kis esztergán csak úgy a sufniban legyértani.

Ha főfuvira van szükséged azt tudok adni bármekkorát 300/ db áron.
Akkor amit előzőleg küldtél azt visszaküldöm , és ki is cserélheted rá.