Értem, nekem az egész semmiképpen nem kell, csak az eleje. Teleszkóp villahidakkal, első féknyereg, km óra meghajtó csiga, sárvédő. De csak akkor érdekel az üzlet, ha a kerék cserébe benne lennél, mert nem ugyanaz az 1 és 2es mito kereke, nem lenne középen. Egyébként polirozott kerekem van. http://bikepics.com/members/hu...
És valószinű Supermotoba viszik el a tied ha elviszik, szóval nekik mind1.
igen megvan! a váz teljesen egyben van! egy komplett mitom van alkatrésznek! még 160 as hengerszettem is van uj tömitéssel stb! te neked mennyit érne meg? az egész alku tárgya! :)
X: szia adnék a motorért 100000ft+eggy sony x seria x8 1 honapos telot.
Én: Köszi de az kevés.
X: Szia majd akkor 2 honap mulva ujra probálom.
Én: Próbálhatod, de az xperia (20k) csak lentebb fog menni...
X: Jaj te mibe vagy öszintén hányan akartak neked kp-t adni?meg miota is hirdeted?szedd már össze magadat,a sok kilométeres öreg vasakat nagyon nehéz eladni,ja nemtudtam hogy a te szarodnak az ára csak felfele megy,te komolyan melyik része van aranybol?milyen is a te vasad bármilyen márka is egy motor min 500db van fenn,hát tudodmit elmegyek és a telot eladom,abbol lessz az embernek pénze.De felétek biztos viszik a szarokat mint a cukrot hát jo árulást!
hát igen megnéztük azt a szutykot! :D énis mentem mivel nekem is Mitom van és van "viszonyítási alapom".. hát mit ne mondjak, úgy ment mint egy jó simson! meg merném kockáztatni hogy a power kilett belőle berhelve vagy az elektronika volt rossz .. mikor én is kipróbáltam már 7-8 ezer mondom power alszol? :D mikor feltettem 4-be húztam a gázt és még durván esett vissza a fordulat, elindulni alig lehet vele olyan szar a kuplungja (nem emel ki, nincs holtjáték).. és még sorolhatnám :D aki azt elviszi lesz mit ráköltenie az egyszer biztos!
Nem kell szétszedni hozzá. A gyújtást kell levenni, meg a másik oldalon kuplungot meg a főtengely hajtást. Normális csapágy boltba tudnak neked hozni. Lehetőleg vitonos legyen. Rotaxnál se kell széthuzni a blokkot, de jelöléseket ott nem tudok.
Sziasztok! Mito fötengelyszimeringet hol kapni normálisat?A másik kérdés teljesen szét kell szedni a blokkot hozzá?A jelbeálitást tudom.A másik tudom nem ide valo,de hátha csinált már valaki rotax123 szimering(fötengelyé) cseréhez teljesen szét kell huzni blokkot?Na meg jelállitást ezen,hogy kéne beállitani.Köszi hasznos információt.
Tegnap megnéztem a sárga mito-t (amit korábban ki linkeltem) és én nem ajánlom senkinek se! A hírdetésbe KITŰNŐ állapot van írva ahoz képest egy kalap sz@r. A festése tiszta karc(nekidűlt egy fának),levan pattogva,a hasidom elvan törve,a plexi is el volt törve aztán össze lett olvasztva és jó vastagon össze pacsmagolva matt fekete festékkel . A motor beindítása után fémes csörgés hallatszódott a blokk felől és nem is úgy húzott ahogy kéne neki..azt mondták azért mert 9000-nél nyit a power.
Nagyon örültünk mert 400 km-ert kocsikáztunk a semmiért!
mantaniro: tegnap Kecskemét felé jöttünk haza, megnéztük volna a Mito-dat csak a hírdetésbe nem írtál számot, így nem tudtunk felhívni.:S:S:S:S
Értelmetlen belerakni, kókányolás, és még veszélyes is. Ha annyira van felesleges Mito blokkja, jobban járna egy rotakapa project-el, az hasznos dolog tud lenni. Ez a saját véleményem, attól mert 1 ember megcsinálta nem biztos, hogy mindenkinek követnie kell a példáját.
Nemtudna nekem valaki segiteni?
Lenne egy mitom és a kuplung felöl szól benn valami,de aki eddig halotta aztmondta,hogy nem csapágy!
akkor adja ki a hangot ha a dupla fogaskereket a kuplung kosárhoz illesztem!
de ezt a fogaskereket két oldalról csak tügörgö támasztja!
Valaki valamit?
Nagyon sokat számít az, hogy hogy ülsz. Próbáld ki hogy egy picit (2cm-el) elmozdulsz az egyik irányba az ülésen, majd a másikban. Arra fog húzni.
A napokban én is pont ezt próbálgattam, mert elsőtelót ujitottam fel.
vannak képek, ahogy megcsinálta itt egy forumos srác! Konzol kell a blokknak elől, de a hátsókerékre nem emléxem, szerintem a sajátját használta a primának. No, de mindegy is, Te biztosan jobban értesz hozzá..
végülis nekem nem sürgös,és a vevö mindig megjön,csak idö kérdése:) az meg van.