Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ojan dolog még nemvolt nálam amit ne tudtam volna eladni! :)
végülis nekem nem sürgös,és a vevö mindig megjön,csak idö kérdése:) az meg van.
Értem, nekem az egész semmiképpen nem kell, csak az eleje. Teleszkóp villahidakkal, első féknyereg, km óra meghajtó csiga, sárvédő. De csak akkor érdekel az üzlet, ha a kerék cserébe benne lennél, mert nem ugyanaz az 1 és 2es mito kereke, nem lenne középen. Egyébként polirozott kerekem van. http://bikepics.com/members/hu...
És valószinű Supermotoba viszik el a tied ha elviszik, szóval nekik mind1.
Szerintem darabokba elöbb kiárulod azt a 80e-t . Bár az is benne van h pár dolog tuti a nyakadon marad.
mármint az egész mocit!
igazábol az egészet egyben szeretném eladni!
ojan 80-ezer körül komplettan úgy ahogy van!
igen megvan! a váz teljesen egyben van! egy komplett mitom van alkatrésznek! még 160 as hengerszettem is van uj tömitéssel stb! te neked mennyit érne meg? az egész alku tárgya! :)
Forditott teleszkóp villahaidakkal megvan, és mennyi lenne?
Kaptam egy e-mailt:

X: szia adnék a motorért 100000ft+eggy sony x seria x8 1 honapos telot.

Én: Köszi de az kevés.

X: Szia majd akkor 2 honap mulva ujra probálom.

Én: Próbálhatod, de az xperia (20k) csak lentebb fog menni...

X: Jaj te mibe vagy öszintén hányan akartak neked kp-t adni?meg miota is hirdeted?szedd már össze magadat,a sok kilométeres öreg vasakat nagyon nehéz eladni,ja nemtudtam hogy a te szarodnak az ára csak felfele megy,te komolyan melyik része van aranybol?milyen is a te vasad bármilyen márka is egy motor min 500db van fenn,hát tudodmit elmegyek és a telot eladom,abbol lessz az embernek pénze.De felétek biztos viszik a szarokat mint a cukrot hát jo árulást!

Akkor meg se próbáljam eladni a "szaromat"?
esetleg az összes mito cuccot robogóra elcserélném!
váz.idomok,kereke,fékek,müszerfal.elektronika sb!
ha valakinek kell valami irjon
sziasztok!
rengeteg eladó cagiva mito cuccom van 94-es évjárat! blokk darabokban van megvan mindene kivéva a lendkereket!
ha bármi kell irjatok!
üdv
Az enyém nem ilyen
Mondjuk esztétikai hibáktól eltekintve..
hát igen megnéztük azt a szutykot! :D énis mentem mivel nekem is Mitom van és van "viszonyítási alapom".. hát mit ne mondjak, úgy ment mint egy jó simson! meg merném kockáztatni hogy a power kilett belőle berhelve vagy az elektronika volt rossz .. mikor én is kipróbáltam már 7-8 ezer mondom power alszol? :D mikor feltettem 4-be húztam a gázt és még durván esett vissza a fordulat, elindulni alig lehet vele olyan szar a kuplungja (nem emel ki, nincs holtjáték).. és még sorolhatnám :D aki azt elviszi lesz mit ráköltenie az egyszer biztos!
Azt hiszem jófogás, expressz, használtautó, képesmotorra raktam fel
Nem kell szétszedni hozzá. A gyújtást kell levenni, meg a másik oldalon kuplungot meg a főtengely hajtást. Normális csapágy boltba tudnak neked hozni. Lehetőleg vitonos legyen. Rotaxnál se kell széthuzni a blokkot, de jelöléseket ott nem tudok.
óóóó pedig nézegettem hírdetési oldalakat hátha fent van máshol is...sajna az express kimaradt :(
Sziasztok! Mito fötengelyszimeringet hol kapni normálisat?A másik kérdés teljesen szét kell szedni a blokkot hozzá?A jelbeálitást tudom.A másik tudom nem ide valo,de hátha csinált már valaki rotax123 szimering(fötengelyé) cseréhez teljesen szét kell huzni blokkot?Na meg jelállitást ezen,hogy kéne beállitani.Köszi hasznos információt.
Sajnos én is találkoztam már ilyen hirdetővel. Még amikor Derbi Rabasát akartam venni...hát úgy képzeld el még blokk sem volt benne

Máshova is felraktam a hirdetést ahol telszám is meg van adva.

http://www.expressz.hu/auto/motorkerekpar/hirdetes-27467960/?utm_so
urce=System%2BNotification&utm_medium=email&utm_campaign=NewAdvertEmail

Csak itt az ár még a régi...
Hát igen.. Meg esik az ilyen, sajna sok ilyen f*szkalap van.
Tegnap megnéztem a sárga mito-t (amit korábban ki linkeltem) és én nem ajánlom senkinek se! A hírdetésbe KITŰNŐ állapot van írva ahoz képest egy kalap sz@r. A festése tiszta karc(nekidűlt egy fának),levan pattogva,a hasidom elvan törve,a plexi is el volt törve aztán össze lett olvasztva és jó vastagon össze pacsmagolva matt fekete festékkel . A motor beindítása után fémes csörgés hallatszódott a blokk felől és nem is úgy húzott ahogy kéne neki..azt mondták azért mert 9000-nél nyit a power.
Nagyon örültünk mert 400 km-ert kocsikáztunk a semmiért!

mantaniro: tegnap Kecskemét felé jöttünk haza, megnéztük volna a Mito-dat csak a hírdetésbe nem írtál számot, így nem tudtunk felhívni.:S:S:S:S
Értelmetlen belerakni, kókányolás, és még veszélyes is. Ha annyira van felesleges Mito blokkja, jobban járna egy rotakapa project-el, az hasznos dolog tud lenni. Ez a saját véleményem, attól mert 1 ember megcsinálta nem biztos, hogy mindenkinek követnie kell a példáját.
Nemtudna nekem valaki segiteni?
Lenne egy mitom és a kuplung felöl szól benn valami,de aki eddig halotta aztmondta,hogy nem csapágy!
akkor adja ki a hangot ha a dupla fogaskereket a kuplung kosárhoz illesztem!
de ezt a fogaskereket két oldalról csak tügörgö támasztja!
Valaki valamit?
Csak szemre :D Mér hogy lehet pontosan?
Nagyon sokat számít az, hogy hogy ülsz. Próbáld ki hogy egy picit (2cm-el) elmozdulsz az egyik irányba az ülésen, majd a másikban. Arra fog húzni.
A napokban én is pont ezt próbálgattam, mert elsőtelót ujitottam fel.
vannak képek, ahogy megcsinálta itt egy forumos srác! Konzol kell a blokknak elől, de a hátsókerékre nem emléxem, szerintem a sajátját használta a primának. No, de mindegy is, Te biztosan jobban értesz hozzá..