Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tényleg. Igazad van. Akkor a Primara hasonlít kűlsőleg
külsőre is a primara hasonlít! :D
Ha esetleg valaki nagyobb motoron töri a fejét. REDNSZÁMOS Evo mitot be tudnék számolni a 900RR-embe nem adom olcsón de ebből kifolyólag lehet a te motorodat sem áron álul számolom be. A motor minden gyári alkatrésze megvan és patika állapotnak örvend.

http://www.kepesmotor.hu/honda...
Szia!

Tudom nincs sok köze, csak a búrkolat egyforma. A búrkolatban benne van a Mítónak a matricája is és a derbié is. Kűlsőre vannak hasonlatosságai. A Mítóba mejik blokkot tették bele?Az AM6-ét?
Hali! A Derby GPR-nek semmi köze nincs a Cagiva Mito-hoz.
A Cagiva Primához még talán, de úgytudom hogy motorikusan ott is elég sok a különbség...
fevlettelek msn-re!Amúgy ha érdekel 5000ft a hátsó tárcsa nem üt és jó állapotú elég vastag felülettel még de lemérem majd!
hátsó tárcsa
Külön hátsó supercity-hez mi?
Köszi a tippet, majd meglesem:)
Olyan olcsó?
Eladó tengelyvég bukógomba mito II. és evo-kra méretre gyártva. 3E az egész egyben.
Sziasztok!

Bocs a forum megzavarásáért, de vettem egy Derbi GPR-t és az hasonlít kívűlről a Mitóhoz. Olyan kérdésem lenne, hogy a motoron PHVA 17.5 Dellorto karbi van. Ahhoz egy autómata szivató fog párosúlni, és akinek esetleg köztetek van olyan akkor meg tudná mondani hova lehetne kötni a 12v-ot? A másik, hogy a karbin van egy menetes furat, amibe egy elektromos kábellel ellátott csavar megy bele és az valamit szabályoz. Viszont mivel a Mító és a GPR benzincsappal van ellátva lehet ez a funkció nem is működik. De lehet ez nem az üzemanyagellátó rendszerhez van köze. Sajna nem tudom, és kérnék tőletek szaktanácsokat.
hm, akkor legyen 14ezer Ft...
Mármint super cityhez.
Külön hátsó nincs?
A dob vége 15 ezer?
Miután felteszed, nagyon óvatosan hőlégfúvóval melegítsd meg kb 70 C-fokig 3 percig, hogy felvegye a fejidomod formáját, mert ha igy is feszül, akkor a remegéstől megrepedezik.
Használhatónak használható, csak én abban a tudatban vettem, hogy tényleg karcmentes, szép állapotú.
Most már mindegy, belenyugodtam. Az enyémnek a rözítőfülei is szét vannat töredezve, ezen legalább repedés nincsen, ez még úgyahogy vigasztal, de 7000 Ft-ot lehet nem ért meg.
Most már mindegy, ez van.
Hali. a Hangtompító külön is eladó?
Próbáld meg vissza vetetni vele ha nem lehet használni, de ha lehet akkor lehet kénytelen vagy tűrni. :S
Bocsánat lemaradt a hirdetésből az hogy supercity 125-ös -ös alkatrészekről van szó!
leszedem az msn-t de a címem zsolt4593@hotmail.com 10 perc és fennvok vegyél fel addig!
15eFt
Megkaptam a sráctól a plexit. Háát, jót semmiképp sem tudok írni róla... A csomagolópapír félig le volt szakadva mire ideért, + celofánba volt becsavarva + 2-3 újságpapírgombóc volt a homorú részbe téve, és úgy volt rácelluxozva egy réteg csomagolópapír. Naná h szétszakadt. Még az a szerencse h a postáskocsiban nem tettek rá semmi nehezet, különben össze is tört volna. Én az ilyet biztos, hogy egy dobozban adnám csak postára...
A másik dolog amit leginkább felháborítónak tartok, hogy ahoz képest, hogy azt írta semmi karc, úgy tele van az egész apróbb karcokkal, plusz 2-3 elég méllyel amiket még polírozással sem nagyon lehet eltüntetni. És nem az a baj, hogy karcos, hanem hogy azt írta, hogy "semmi karc"!
2 plexit hirdetett, nem tudom ki kapja a másikat, de kíváncsi vagyok milyen véleménnyel lesz...
Régebben sokat bizniszeltem neten, de utóbbi időben elég sok kiábrándító tapasztalatom volt sajnos...