Köszi! A tiéd is az Nemis értem miért akarod eladni. Én az enyémet február végén vettem, de azóta csak szerelőnél, műanyagosnál volt. Vételárral együtt kb 450.000 Ft-om van benne, de én ezt nem fogom eladni, ha ki is növöm, akkorios inkább elteszem az utókornak Szerintem a Mito Evo a legszebb 125-ös amit valaha gyártottak
Ma hajtottam meg úgy istenigazából előszor a Mito-mat mióta nálam van. Nagyon jól muzsikál. Power-nyitáskor megindul mint állat . Egyedül annyi hibája van, hogy melegen nemigen van alapjárat, hiába indítózok nem röffen be, csak ha egy kist gázt adok mellé. Hidegen pöccre indul. Porlasztón kell valamit állítani? Ha igen mit? Köszi!
Cagiva alkatrészek továbbra is eladóak:
kuplung komplett,gyújtás(alaplap+lendkerék)
váltó 7 sebességes
különaolajzás
bedix
supercity komplett futómű
önindító
Ár megyezeés,postai utánvétellel tudom küldeni ami kb méret tömeg fügvényében változhat de olyan 1750ft és 1-2Eft érték alatt nem küldök ha több minden kell akkor kedvezmény jár!
Írd be google-ba, hogy "Cagiva Mito service manual".
Rengeteg hasznos információ van benne, robbantott rajzokkal, kenőanyag táblázattal, karbantartási útmutatóval, stb...
Személy szerint én a 2est javaslom.. Ég és föld a két Mito vezethetősége... Ültem már pár Miton. Na meg ugye a fék se egy utolsó szempont... és ha minden igaz, ez egy luckys mito volt fénykorában.
Tudok adni hozzá még 2lityó bontatlan elf olajat
Bár más olcsóbb olajjal is használhatod. Ebben a topicban is ki lett néhányszor tárgyalva hogy ki milyen olajat ajánl/tankol bele. Úgyhogy választék az van
Szerintem szép, műszaki is friss. Polirozott kerekek, szintén jó dolog. Nekem a szine annyira nem jön be, de az első sárvédpje úgy tűnik mintha karbon mintás lenne, forditott teló és 4 dugós fék megint előny. Jó árba van, meg kell hallgatni, egészséges csörgése még lehet. A legjobb lenne megmérni a kompressziót, ha tudsz szerezni mérőt. Kérdezz rá, hogy milyen olajjal használja, ki szerelgette. Még hátrány a fekete pexi, és az idomok közötti rácsok hiánya. SZóval reális az ár.
Motoking, úgylegyen :)
milyen a karbid?
eladnád belőle csak az uszót?
nincs valakinek Dellorto PHBH 28-as karbihoz uszója?
fontos lenne!meg milyen árba?
kuplung komplett,gyújtás(alaplap+lendkerék)
váltó 7 sebességes
különaolajzás
bedix
supercity komplett futómű
önindító
Ár megyezeés,postai utánvétellel tudom küldeni ami kb méret tömeg fügvényében változhat de olyan 1750ft és 1-2Eft érték alatt nem küldök ha több minden kell akkor kedvezmény jár!
bal oldalt tudsz válogatni a fajták közül :) netes manual. angol nyelvü is
Rengeteg hasznos információ van benne, robbantott rajzokkal, kenőanyag táblázattal, karbantartási útmutatóval, stb...
Nemtudna nekem valaki mito blokkról robbantot rajzot küldeni? vagy linket adni?
Nagyon fontos lenne!
Bár más olcsóbb olajjal is használhatod. Ebben a topicban is ki lett néhányszor tárgyalva hogy ki milyen olajat ajánl/tankol bele. Úgyhogy választék az van