Én kb 1hete vettem a robogotuning.hu -n láncot a gépemhez.
Korrekt volt a csávóka, mert megrendeltem egy típusból, 2napra rá felhívott hogy nincsen ebből raktáron de tud másikat ajánlani.. könyvből mondta hogy hány szemes kell rá..stb
Rá pár napra már meg is jött
Sajnos hülye barom voltam és előre fizettem egyik fórumozónak (a gyújtáskapcsolóért, power bowdenekért és km óra spirálért) 7500Ft
Direkt rákérdeztem hogy a gyújtáskapcsolóból nem esik e ki a kulcs, rendesen működik-e. Válasza igen volt.
Én hülye barom állat elküldtem neki a pénzt, azután 1hónapig kellett kérnem telefonon, emailben hogy küldje már el a csomagot mert nem kaptam meg.
A cuccokat nagy nehezen megkaptam és átvágott.
A spirál össze-vissza van szakadozva, a gyújtáskapcsolóból a kulcs egy szellő segítségével is vígan kiesik, mozgatni a kulcsot nem lehet benne, egy szóval SZAR!
Hello srácok ! Egy kérdésem lenne ! Miért rezeg be kb 4000 fordulaton a motor elég keményen rezonál valamiért amikor sebességbe rakom és megyek vele nem hallatszik. Miért van ez? Válaszotokat előre is köszi :)
Szervusztok MiTo-s társaim! :D
Olyan kérdéssel fordulok hozzátok, hogy bajban vagyok a szívócsonkommal. Egyszerűen nem találok az Elefantomhoz egyet. Valaki tudja, hogy a MiTo szívócsonkja passzol e az Elefantra? A motor 1985-ös. ha igen, akkor írjon, akinek van egy jó állapotú eladó darabja.. köszi. :)
a gyári lánccal mit akarsz? Az teljesen mindegy hogy hány szemes...(vagyis igazán nem) de ha egyszer jó rá, akkor jó ! és kész, ez nem változtat az áttételen ! Én nem adok el fogaskereket, meg most amugy is van 3 láncom :) Az egyik 525ös DID lánc, az van miton..(legalább nem szakad el :)
Érdekel valakit papíros hibátlan váz eladó? Kb1 hete van rajta műszaki is. JÓ ajánlat esetén motorszámot is tudok adni.
üdv: Márk
Nem fogom előre küldeni. Egyszer már megszivattál.
Korrekt volt a csávóka, mert megrendeltem egy típusból, 2napra rá felhívott hogy nincsen ebből raktáron de tud másikat ajánlani.. könyvből mondta hogy hány szemes kell rá..stb
Rá pár napra már meg is jött
Sajnos hülye barom voltam és előre fizettem egyik fórumozónak (a gyújtáskapcsolóért, power bowdenekért és km óra spirálért) 7500Ft
Direkt rákérdeztem hogy a gyújtáskapcsolóból nem esik e ki a kulcs, rendesen működik-e. Válasza igen volt.
Én hülye barom állat elküldtem neki a pénzt, azután 1hónapig kellett kérnem telefonon, emailben hogy küldje már el a csomagot mert nem kaptam meg.
A cuccokat nagy nehezen megkaptam és átvágott.
A spirál össze-vissza van szakadozva, a gyújtáskapcsolóból a kulcs egy szellő segítségével is vígan kiesik, mozgatni a kulcsot nem lehet benne, egy szóval SZAR!
Telefont nem veszi fel, hazudik össze-vissza.
Ennek tudatában vásároljatok tőle.
Békészki Bence
Békéscsaba
más néven benyaa
Újakat meg a neten.... írd be google-ba, hogy Cagiva Mito .... :D
Amúgy valaki tudja, hogy a Cagiva Elefant 125-ös szívócsonkja megyegyezik-e a Mito szívócsonkjával? :D
De ha használod a KERESŐT, az is kidobja !
Olyan kérdéssel fordulok hozzátok, hogy bajban vagyok a szívócsonkommal. Egyszerűen nem találok az Elefantomhoz egyet. Valaki tudja, hogy a MiTo szívócsonkja passzol e az Elefantra? A motor 1985-ös. ha igen, akkor írjon, akinek van egy jó állapotú eladó darabja.. köszi. :)
Eadó egy Cagiva Mito tipusú motorkerékpár!
Információk:
http://www.kepesmotor.hu/cagiv...