Tavaly +30ért vettem és azóta már a többszörösét ráköltöttem köszönhetően az előző gazdájának.
Miután megvettem mentem tankolni a benzinkúthoz és ott ismerte a kutas csávó a motort, gondolta hogy eladta az előző tulaj és mondta hogy 2litereket tankolt csak a motorba. Kívülről patentnek látszott a gép, csak ott volt a bökkenő hogy olyan képeket rakott fel amik nem is voltak olyanok mint ahogyan a motor kinézett akkor.
Igen, viszont az én szemszögemből, ha épp mito vétel előtt állnék kapásból a tiédet választanám, mégpedig azért, mert a tiédnek van elő élete, forumon eléggé ismert vagy ! Na, meg nem hátrány hogy első szériás. Nekem az jobban bejön :)
menj és próbáld ki. De ha összehozzuk úgy, hogy épp hazamegyek, akkor akár meg is nézhetnénk együtt! (hétvégén)
Már a második mito tulaj vagyok..
mantario! A tiéd 1-es, a képen pedig egy 2-es mito van. A vevőnek kell eldöntenie mit szeretne :)
Szerintem mind2 jó állapotban van, nekem személy szerint jobban bejön az 1-es mito első felfüggesztése.
Sziasztok! Tőletek kérnék segítséget. '25-ös motort szeretnék venni és szóbajöttek a Cagiva Mitok! Ezt is nézegetem és nagyon tetszik,csak a képeken lévő állapothoz képest (szerintem) túl olcsó:/. Nektek mi a véleményetek? Félek hogy valami rejtett hibája lehet és nem akarok szart venni! Egyyébként ha megnézem mire érdemes odafigyelni,mik az álltalános hibái a MITO-k nak?
Válaszotokat köszi!
Múlt héten vettem egy új aksit, mert a régi már nem vette a töltést. Rátettem, minden fasza volt, másnap reggel meg annyira le volt merülve hogy semmi visszajelző sem világított. A kulcsot mindig kiveszem belőle. Visszavittem a boltba, hogy cseréljék ki, de felküldték Pestre hogy bevizsgálják.
Lehet valahol magyarországon Evo-hoz plexit kapni? Csak azér kérdem, mert eddig nem igazán találtam az általam ismert webshopokon. Ha valaki dobna egy linket azt megköszönném
Köszi!
csak töltsd fel az akksid, és nem teszed rá csak a + sarut, és akkor nem folyik áram. Ha pedig méred akkor a műszer egyik végét a saruhoz, a másikat akkuhoz érinted, ennyi.
köszi, gondoltam én is csak inkább megkérdeztem előbb hátha volt már vkinek hasonló, az lehet megoldás hogy leveszem az egyik sarut vagy akár mindkettőt?
valakinek rá kell mérni, egy sorbakötött amper mérővel, hogy nyugalmoban folyik-e áram. Ezt igy nem lehet megmondani, hogy mennyiből lehet orvosolni. Nem tudni mi a hiba, ki kell mérni valakinek.
Miután megvettem mentem tankolni a benzinkúthoz és ott ismerte a kutas csávó a motort, gondolta hogy eladta az előző tulaj és mondta hogy 2litereket tankolt csak a motorba. Kívülről patentnek látszott a gép, csak ott volt a bökkenő hogy olyan képeket rakott fel amik nem is voltak olyanok mint ahogyan a motor kinézett akkor.
Köszönöm a kedves szavakat
Már a második mito tulaj vagyok..
mantario! A tiéd 1-es, a képen pedig egy 2-es mito van. A vevőnek kell eldöntenie mit szeretne :)
Szerintem mind2 jó állapotban van, nekem személy szerint jobban bejön az 1-es mito első felfüggesztése.
Nekem is van egy Mitom sajnos eladó sorra került.
http://www.kepesmotor.hu/cagiv...
Cserélve a teleszkópok, hátsó fékbetét, ülések, hátsó lámpa, lánc, hátsó gumi. Azért ennyi az ára, mert sürgősen kell a pénz.
Ha érdekel írj egy e-mailt és küldök képeket.
Válaszotokat köszi!
http://www.hasznaltauto.hu/motor/cagiva/cagiva_mito-4920260
Köszi!
Tudna valaki segíteni abban, hogy mi szívhatja le az akksit mikor áll a motor...nem az akkumlátor a rossz, hanem vmi más....