Eladó cagiva blokk Karbival gyujtásal 100Km új prox dugó csapszeg stb stb szimeringek stb stb most újítottam fel ha kell írjj nononono@citromail.hu ra írj csak kompleten eladó de ha meg akard venni külön ártól függ !
valakinek nincsen elfekvőbe fékpedálj vagy fékkar a hátsó fékhez ? vagy valami més motoré nem stimmel? me nem sok van szinte semmi vagy ha van ak aránytlanúl drága
Sziasztok! Tegnap raktam össze az Evo-mat, és van egy olyan kérdésem, hogy az mitől lehet, hogy a két oldalidom közvetlenül a hűtőradiátor alatt (ahol egy csavar is összefogja őket) nem ér össz teljesen? Bármennyire is öszenyomom marad kb 1 centis hézag. Már mindent próbáltam elvileg nem akadályozza semmi, abban hogy összeérjenek, de mégsem teszik. Ha valakinek esetleg van valami tippje, akkor tegye közzé.
Köszönöm.
nem tud valaki mitot töröttet?
nem számít hogy mennyire mit hogyan van törve miattam aztán hiányozhat a fél motor csak a blokk-power-kipuff-karbi minden meg legyen hogy be tudjam indítani és működő képes legyen :D
Helló!
De spirálom van illetve km órám is (evo) Picit sérült az üvege. (repedt) működésben hibátlan, javítható az üveg is könnyen. Egész műszerfalra gondolok am. Olcsóért a tied ennek tudatában.
Üdv:Márk
Nincs együtt, külön le lehet szedni. Megtudnád nézni? Illetve árba mennyi lenne? Illetve valami képet tudnál róluk dobni? Nem győzőm kivárni az embereket, 2naponta írnak, de akkor se azt amire kiváncsi vagyok...
Üdv.
Köszönöm.
nem számít hogy mennyire mit hogyan van törve miattam aztán hiányozhat a fél motor csak a blokk-power-kipuff-karbi minden meg legyen hogy be tudjam indítani és működő képes legyen :D
Csak a bowden van már meg. Hibátlan. Holnapra megmérem. De azt tudom, hogy rövidebb mint a nem evo.
De spirálom van illetve km órám is (evo) Picit sérült az üvege. (repedt) működésben hibátlan, javítható az üveg is könnyen. Egész műszerfalra gondolok am. Olcsóért a tied ennek tudatában.
Üdv:Márk
Azthiszem bowdenem van. Hátsó féknyergem biztos fékcsövem is de ha a főfékhenger a karral együtt van akkor nincs mert a kart eladtam.