Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Lolman itt van a kép a láncrol
De akkor ez úgy lenne hogy te adol nekem egy lánc helyett egy első hátsó fogaskereket meg hozzá egy láncot mert nem nagyon volt érthető amit írtál!
Figyelj nemtudom hogy gyári lánc van-e rajta de szerintem az van rajta mert a srác akitől vettem gépt ő nem naon foglalkozott vele csak egy hátsó fogaskereket cserélt rajta de szerintem a lánc az gyári ha akarod csinálok egy képet róla de akkor te is üdv!
Cagiva Mito 125ccm 1994-es
manualban:
mito 2 14-41
mito 2-ch 14-39
mito 2 racing 17-50
mito evo 94 14-41
mito evo '03 14-38
egyébként.. mito evo vagy mito 2-d van?
használd a keresőt, NAGYON Sokszor le lett irva !
Beirtam hogy "gyári fogaskerék" és ime a második HSZ :

14 -41 a gyári,ahogy hurkafej leírta jó állapotban van az első és a hátsó fogaskerék is,és a lánc is. együtt lettek cserélve szettben,az előző gazdájától ugy vettem meg,hogy kicserélte,és mikor megvettem alig volt pár km- a láncszettben. lenne gyári láncszetted cserébe?
Hátsó fogaskerék kellene nekem hátra most egy 43 fogas van hátúl ami elég nagy meg pörög is a kicsike ettől szerintem sokkal kisebb kellene milyen menne rá meg ár aki tud az linket is másolhat be az jobb lenne előre is köszönöm.
Jah meg kinek hanyas van hátúl és hogy megy az elsőt azt nemtudom hanyas van de szerintem még a gyári mert a hátsó lett cserélve de ez túl nagy!
Ja fém nincsen benne.
Nincsen fém benne, elég vastag de mikor hozzám került már láttam hogy repedt, aztán tegnap előtt megadta magát annyira hogy teljesen átszakadt, folyik a benzin belőle. Próbáltuk beszilózni de nem a legjobb megoldás.
Egy kép a "kikupált", újrafényezett kasztnielemeimről.
Hétvégére elvileg a motor is végre elkészül, aztán akkor majd teszek még fel képeket
Szerintem szép lett. Azt a 2-2 légbeömlő csíkot műanyagossal betömettem, szerintem sok értelme nincs, ugyanakkor a csavarfelfogatásnál eléggé gyenge, hamar kirepedezik.
Nem nincs fémből. Ez egy kb 1centi vastag gumi, kirepedezés az előfordul, de sok kell ahhoz h át is lyukadjon..
A szívócsonk egyébként nekem is szépen ki van repedezve. De szerelő azt mondta, hogy még elmegy. Meg állítólag belül fémből van, ez igez?
Helló, persze hogy érdekel, utánvéttel feltudod adni? kollaristvan@citromail.hu jó állapotban van?
körbe van repedve és folyik a lé kifele :D gondolom már nagyon megfáradhatott.
repedések előfordulnak, elég vastag cucc, akkor kell másik ha lyukas, amit a nap fele forditással könnyen megnézhetsz.
Hoki Gyuri nekem lenne szívócson ha érdekel 1000 resért
Hoki Gyuri nekem lenne szívócson ha érdekel 1000 resért
Köszi, megvan a hiba oka, a szívócsonk valahogy végig repedt, lehet ez a hiba oka, de amíg nem tudok szerezni másikat addig nem tudom 100%-ra. A másik viszont tényleg a karbi volt eldugulva, de orvosolva lett. 3-4 ezres fordulat után lefulladt. Köszi mindenkinek a segítséget.
Az elég szűkös... Picit a láncvédőbe bele ér, de attól függetlenül frankón elfér! Kikell kicsit reszelni és kész.
Véleményetekre lenne szükségem most a mocin hátúl egy 120/70-17-es gumi van de nézztem hátra egy 160/60-17-est ez jó lenne-e elférne?
Misoc! várom a képeket!
Ennél kicsit több infora lenne szükség.. Igy nem lehet semmit mondani rá.. Beindul.. és? 3-4ezres fordulaton tartva nem fullad le? Szivatót rá húzod mit csinál? Szivatóval tudod inditani, vagy gázzal... Gázra jól reagál? 5ezer fölé ha lehet ne pörgesd...
zank helyett tank
A segítségetekre lenne szükségem cagivára kellene nekem levonó a zankra két oldalra cagiva meg nagyba a hasidomhoz kb az hogy mito vagy ismét cagiva
szerintem túl sok anyagot kap. szivatoot nézted, hogy nem-e ment szét benne pl. a tömités? vagy valami..