HA tényleg úgy újitottad fel, ahogy leirtad, akkor csak a karburátornál lehet a probléma, ha ezelőtt jó volt. Az a szivóka jó lesz fúvókának is, de meg kellene állapitani, hogy melyik dugult el, vagy ment szét a sok közül. Egyébként ha nem értessz hozzá, akkor vidd szerelőhöz, azoknak se ért hozzá a fele, de hátha sikerül megbirkózni neki vele.
Sziasztok, lenne egy olyan problémám, hogy mito felújítás vége fele járok, tettem bele új főtengelyt, hajtókart, csapágyakat, szimeringet, aksit. A dugóhoz nem nyúltam, mert jó állapotban volt. De most hogy összeraktam, nem indul rendesen, vagyis csak néha akkor is csúnya hörgős hangja van, mintha nem kapna levegőt. Mire beállítanám, leáll magától. Anyagot kap, szikra van, új gyertyát tettem bele. Kipucoltam a karbit, de viszont az egyik szívókát nem tudtam kiszedni, mert szét b***ták a fejét, lehet itt van dugulás, de amennyire tudtam kipucoltam, ettől függetlenül kapja a lét. Valaki tud nekem segíteni mihez kéne nyúlnom? Előre is köszi.
Én az elöző srácank is írtam hogy sok Cagiva van Magyarországon és így nem szegényes az alkatrész hozzá meg utánygyártott alkatrészek is vannak hozzá amit mutattot hogy 6db 2500ft az jóáron van de nekem egy srác 4db csavart akart adni 2000ft-ért de akor ugyebármár újonan csak megevszem
Meg sima anyával csavararral is meg lehet oldani lehet venni vagy 2-3mm vastag gumit és azt közé vágom és szinte ugyan az nem reped a műanyag meg nem rázkódik ki és sokkal olcsóbb.
Én ebay-ről vettem ilyen M6-os gumis anyákat 90 eurocent-ér darabját.
Italmondo-n 1000 Ft darabja. D3viance által belinkelt oldalon is jó áron van szerintem.
Egyébként szerintem megéri megvenni őket, mert ha csak simán egy anyával + csavarral rögzíted, akkor a rezonanciától hamarabb kirepedezik a kasztni a csavarok körül. Sőtt, én ha összarakom majd a motort, igyekszem még pluszba gumialátéteket rakni az általam kritikusabbnak vélt helyekre.
De van fent sok alkatrésznek szánt Cagiva és van aki olyan árat kér el hogy az nem igaz alkatrészekért van aki ésszel adja el van aki sokat kér érte annak ugyebár semmi értelme mert akkor boltba megveszem de ezekből egy Cagiván van vagy nem akarok hülyeséget írni biztos van vagy 10-12db nemtudom és azért nem lehet drága mert ahogy nézztem 2560Ft ha boltba veszem de viszont egy srác ma majdnemugyan ennyiért akarta eladni nekem de akkor ugye már megrendelem.
Én nemtudom egyről beszélünk-e de ugyebár nem kevés darabszám van Magyarországon ezekből a Cagivákból így nem lehet drága egy olyan lényegtelen dolog mint egy idomrögzítő csavar mondjuk lehet mondani anyának is csak ugyebár ez egy gumiba van bennne ami a vázon található kis konzolba megy bele és úgy rögzítjük.
Lehet helyetesíteni azzal nincs probléma de gondoltam vezsek inkább hogy gyáribb legyen a kicsike mert ahogy átnéztem nem lett nagyon hozzápiszkálva de akkor lehet marad a sima csavar
Azért az aranyár erős túlzás, egyedül a bontósok vannak elszállva magukkal, hogy mindenért sokat kérnek, holott a polcukon van az aktuális alkatrészből 5 darab, de azon nem godolkozik el, hogy miért csak érdeklődnek... A gumi az minden motorra kell, ha erősebb hamarabb le is viszi... Ha nincs raktáron az italmondo-nak akkor várnod kell, mert csak szeptemberbe hoznak árut, augusztusba a boltok zárva vannak ahonnan hozzák. Nekem legalábbis ezt mondták...
Hát jah, ezekre bizony mindig lehet költeni, meg aranyáron van hozzá minden... Az enyém már 6 hete szerelőnél van, állítólag olaszból kell kuplunglamellákat rendelni, és az olaszok meg nem küldenek... Hát ilyen az élet. Én már nem is bosszankodok, annyi minden miatt fel tudnám már húzni magam, de minek idegesítsem magam. Ez van ezt kell szeretni...
Az idomzatot pénteken hoztam el fényezőtöl azok szépek lettek nagyon. Ha majd összerakom teljesen a gépet, teszek fel képeket.
bemész 1 hobbi elektronika vagy valami elektronikás boltba és megmondod hogy mikro kapcsoló kelene neked és mutat am 50ft alatt van nekem 350 volt neten láttam 150ftért....
Meg sima anyával csavararral is meg lehet oldani lehet venni vagy 2-3mm vastag gumit és azt közé vágom és szinte ugyan az nem reped a műanyag meg nem rázkódik ki és sokkal olcsóbb.
Italmondo-n 1000 Ft darabja. D3viance által belinkelt oldalon is jó áron van szerintem.
Egyébként szerintem megéri megvenni őket, mert ha csak simán egy anyával + csavarral rögzíted, akkor a rezonanciától hamarabb kirepedezik a kasztni a csavarok körül. Sőtt, én ha összarakom majd a motort, igyekszem még pluszba gumialátéteket rakni az általam kritikusabbnak vélt helyekre.
Lehet helyetesíteni azzal nincs probléma de gondoltam vezsek inkább hogy gyáribb legyen a kicsike mert ahogy átnéztem nem lett nagyon hozzápiszkálva de akkor lehet marad a sima csavar
Idom rögzítő csavar kellene nekem ami a vázba be tudom tenni az a gumis vagy 4db akinek van írjon vagy tud valahonnan az is írjon kössz!
Az idomzatot pénteken hoztam el fényezőtöl azok szépek lettek nagyon. Ha majd összerakom teljesen a gépet, teszek fel képeket.