Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szia hátsó fékpedál érdekelne menyi és merre lax?
kispuca@gmail.com
Eladóvá vált motorom!

http://www.kepesmotor.hu/cagiv...
Eladtam a mitóm,
maradt néhány dolog :
h.ülés
plexi
első+hátsó fékkar
power nyelv
öninditó
membrán szivócsonk
pow bowden
heng fej
láncvédő blokkhoz
váltó rudazat.
Csak mailben v telón érdeklödj .
corleonezoli@gmail.com
*motort
Szeva ! Annyi pénzem elvitte hogy egy nagyon komoly tudnák belőle venni most is új felnit meg gumit kellet vennem... Felni üt a gumi meg elérett...
Szeva! Látom mégis eladod a Mito-dat. Ilyen hamar ráuntál?
Srácok valakinek akad fölösbe egy elfekvő 160-as dugója gyűrűvel csapszeggel? :)
ford. sz. mérő spirálod is lenne? Mert akkor egyben megvenném ezeket.
hello. bendix=6000ft km óra=4000ft
ha kell irj emailt:spmito@freemail.hu
Ki tud nekem olyanban segíteni hogy az első fékhez ami van kis érzékelő a fékkar altt van és két test megy rá olyan kellene nekem!
km órám van, ha kell..
Sziasztok ! Érdekelne JÓ öninditó benxid, ford. sz. mérő spirál, és km\h óra !
mito 1 es vázam van ha esetleg érdekel olcson odadom
http://www.kepesmotor.hu/motor...
Ezt a srácot kérdezd meg !:)
Én sem tudom sajna hogy jó e!
Hello! Nem tudom, nekem evo 2 esem van. a mito1 est nem ismerem
mito 2-é nem joo?
Gyári km\h óra érdekelne, plusz gázbovden elosztóval együtt kompletten, plusz öninditohoz bendix, az a hosszú tengely, amit egyik végén az önindito hajt, a másik végén pedig a fogaskerék van ami a fogaskoszorut hajtja!
A bendix lenne a LEGFONTOSABB ! ha picit kopott, még mindig jöhet !
Nekem van egy jó vázam, hibátlan kormánycsapágyakkal együtt, de 1es mitoé, nem tudom az Evo-nak más-e, majd az okosok megmondják
Hellotok! mito evo 2 höz keresek vázat. Nem kell papírosnak lennie. Aki tudna segíteni az írjon légyszi. köszi
Üdv, Mito fejidomot keresek lámpákkal. Várom az ajánlatokat. Köszi
Engem pedig érdekelne, ha valakinek akad egy km\h órába való kis tekerő,amivel az alsó számlálót lehet nullázni, mert valahogy kirázkódott és elhagytam.. (vagy 1-2es mito komplett km\h óra)
--Norbi és tomito a hozzászólásokban olvassatok vissza egy kicsit. Nem rég láttam itt egy képpel illusztrált hirdetést, ami tele van Mito bontott alkatrészekkel. Rengeteg idommal és felnivel. ;)
Üdv Srácok!
Valakinek nincs elfekvőben egy EVO II hátsó felnije? Elég sürgős lenne! Kinézet nem számít csak ne legyen hibás! De minden ajánlatot meghallgatnék!
hali! aki tud mito-hoz 93-as évjáratuhoz első idomot és plexit az irjon! farner.tamas@rlan.hu kösziiiiiiiiiii