Tudtam hogy van valami baja, gyenge volt az aksi, az önindítót tudtam hogy hibás, de ez később derült ki, nem indult akkor sem rendesen, gondoltam megjavítom magamnak. Mindkettő én vagyok csak nevet változtattam közben.
Ha valami nyikorog, akkor az nyilván a kenés hiánya miatt tesz úgy. Miért nem próbáltad ki a csere előtt? És miért van az, hogy 1 hsz-el, később a te motorodról árulják az idomot, csak más felhasználónévvel?
U.I Komplett burkolatot eladnám amik a motoron vannak, kisebb esztétikai sérülésekkel, de nem vészes. Vettem kompletten másikat, feketét.
35?
Ami eladó, fejidom (plexi eltört), oldalidomok, alsó(eke) idomok, ülés alatti idom (ülés nélkül).
+ tank is van ha kell valakinek, sérülésmentes
Sziasztok, ma szereztem egy mito-t, tettem fel képeket is. Már régóta szemezgettem eggyel, most végre tudtam egyet cserélni. Van vele valami gond. Nehezen indul néha, Önindító nem épp tökéletes elvan kopva kicsit a fogaskerék. Viszont van ami jobban idegesít. Ha elindul, furcsa csattogós, nyikorgós hangja van mintha rozsda lenne a hengerben, de még nem bontottam meg odáig. Mikor akartam menni egy kört vele, betettem egyesbe, kiengedtem a kuplungot és elkezdett dadogni, mintha nem lenne erő benne és lefullad, de viszont üresben megy alapjáraton csak hangos. Valaki tudna segíteni, aki jobban ért a mito szereléshez? Volt pár motorom már valamennyire értek a szereléshez. De ilyennel még nem találkoztam. Előre is kösz.
Üdv!
Vki tudna nekem segíteni, hogy mi lehet a baj ?!
Mikor rendesen megyek a motorral semmi baja nincs de ha behúzom a kuplungot vagy kidobom üresbe ugyanúgy forog a motor 4-5E körül és nem esik vissza a fordulat ....
Vajon mi lehet a baja?!
Valaki ha tud vmit légyszives segítsen
köszi.
Akermályik elektronikai boltban tudsz venni, 5 KOhm-os lineáris potméter néven. előtte érdemes kivenni a régit, hogy hasonlót vegyél
Én is így oldottam meg, ez a része faszán müködik, csak fordulaton nem nyit, de az valszeg az elektronika hibája
Sziatok!
Valakinek power motorba való kis potméter ami műkszik nem akadna?vevő lennék rá...esetleg leégett pow motor amiben a poti műkszik!?
Írjon,ÜDV!
érd:spmito@freemail.hu