Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Lesz majd egy eladó Evo fejidomom. Pár helyen hegesztve van, meg min 2x át lett már fényezve, ezért én magamnak inkább vettem egy teljesen épet. Jövő héten elvileg tudok feltenni képeket is. Egyelőre még a műanyagosnál van mindkettő. Ha valakit netán érdekel, majd jelezze.
Dobtam egy levelet, várom a képet
hali. nemtudtam irni a címedre irj az enyémre mito91@freemail.hu.
szia. még egy komplett váltom van azon kivül semmim nincs már. :)
szia, más alkatrészeid nincsenek?
írj ide és megbeszéljük (ha lehet képet is küldj), már csak azért mert nem találtam a profilodon elérhetőséget

mantaniro@gmail.com
szia nekem van tökröm fekete ha kell képet is tudok küldeni
2500 ft ért ha érdekel pluszba van hozzá tükör is.
köszi
misoc bármiféle elérhetőségét meg tudja adni valakio?
Hali!
Bal oldal tükör kellene nekem Mitohoz ha lehet fekete legyen és ne aranyáron
Aki tud valakit aki hallotta hogy van valakinek az szóljon
azt a spiáter szart. Akartam venni de nem tudtam.
5 literrel el lehet járni vele, 6000es fordulattal megy 90et 7.be, körübelül, de inkább még kevesebb kicsit. Attól függ hogy használod, előzgetésekhez nyilván már pörgetni kell...
Sziasztok
Most csinálom az A1-es jogsit,és Mito-t szeretnék.
Mennyit eszik power alatt,és mennyivel megy power alatt?
Jah és Evo II-est szeretnék!
Ma láttam testközelből egy új Aprilia RS125-öst. Szép nagy darab. Sztem Mitonál is nagyobb. De mondjuk Mito szebb
csáo, jobbos tükör, jobboldali fejidomtartó konzol van? Milyen dob van a motoron?
Sziasztok!
2002-es evo2 alkatrészek eladók nagyon sok minden van még. Részletesebben is adok még leírást képekkel de aki konkrétan tudja h mire van szüksége az irjon itt v hivhattok bármikor: 70 773 47 98
Kössssszi
nah megnéztem milyen van rajt, Dunlop sportmax qualipier 160/60
Valakinek leégett power motor működő potival?
azt a fémet? én inkább veszek 1 újat.. :D
én megműgyantáztam az enyémen a tükörtartót.
Sziasztok srácok!
Valakinek van esetleg leégett power motorja amiből a kis potméter hibátlan és nagyon jutányos áron ideadná? írjon! Köszönöm!
nem nagy, sőt... abszolut nem vészes, csak tudod, a jobb tükör már az előző tulaj miatt szar, most azt kicserélem, fejidomtartó konzol kell jobbra új, ma elhagytam a dobomat menet közben.. szóval mindig vanvalami
Nagy a törés?Képet tehetnél hagy ámúljak.
Köszi a tippet, de úgy döntöttem elviszem fényezőhöz. Ő majd remélhetőleg rendesen megcsinálja.