Lesz majd egy eladó Evo fejidomom. Pár helyen hegesztve van, meg min 2x át lett már fényezve, ezért én magamnak inkább vettem egy teljesen épet. Jövő héten elvileg tudok feltenni képeket is. Egyelőre még a műanyagosnál van mindkettő. Ha valakit netán érdekel, majd jelezze.
5 literrel el lehet járni vele, 6000es fordulattal megy 90et 7.be, körübelül, de inkább még kevesebb kicsit. Attól függ hogy használod, előzgetésekhez nyilván már pörgetni kell...
Sziasztok!
2002-es evo2 alkatrészek eladók nagyon sok minden van még. Részletesebben is adok még leírást képekkel de aki konkrétan tudja h mire van szüksége az irjon itt v hivhattok bármikor: 70 773 47 98
nem nagy, sőt... abszolut nem vészes, csak tudod, a jobb tükör már az előző tulaj miatt szar, most azt kicserélem, fejidomtartó konzol kell jobbra új, ma elhagytam a dobomat menet közben.. szóval mindig vanvalami
mantaniro@gmail.com
2500 ft ért ha érdekel pluszba van hozzá tükör is.
Bal oldal tükör kellene nekem Mitohoz ha lehet fekete legyen és ne aranyáron
Aki tud valakit aki hallotta hogy van valakinek az szóljon
Most csinálom az A1-es jogsit,és Mito-t szeretnék.
Mennyit eszik power alatt,és mennyivel megy power alatt?
Jah és Evo II-est szeretnék!
2002-es evo2 alkatrészek eladók nagyon sok minden van még. Részletesebben is adok még leírást képekkel de aki konkrétan tudja h mire van szüksége az irjon itt v hivhattok bármikor: 70 773 47 98
Valakinek van esetleg leégett power motorja amiből a kis potméter hibátlan és nagyon jutányos áron ideadná? írjon! Köszönöm!