Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

aki evo-t bont és akar sok alkatrészt eladni, az vegye fel velem a kapcsolatot...
PGbe vegyél müanyag gittet rá. De kissebb karcokhoz fölösleges simán ki lehet csiszolni + vastagon elviszi az alapozó. Max hagyni kell egy hetet napon h. jól megszivodjon és utánna kell meg csiszolni.
Valakit sérült nikasilos mito henger? Akit érdekelné írjon
Nem a képen látható cucc morzsálódik. Azt még ki sem bontottam. Hanem egy helyen kicsit pattogzott le az idomon (de azt nem én kentem rá). A jó ég tudja, hogy az olyan-e mint amit én vettem, ezért kérdeztem rá, hogy mi a véleményetek. Amúgy nem tecsóban vettem, hanem soproni Ógabona téri járműboltban.
Nekem is, de nekem már annyira elkopott hogy a vágott slcik, ismét slcik gumi XD
jajah majd megnézem a méreteit, amúgy vágott slick gumi így vettem a motort
Hello bello99
Ugyan az a motorunk nézztem az adatlapod:D
Mármint nem ugyan az csak hasonlít:D
A kérdésem feléd neked milyen gumi van hátúl nagyon pöpec jó széles:D leírnád nekem a méretet köszi!
müanyagra müanyag gitt való. Az h. ilyen teszkós szemét az.Szerinted mér morzsolódik? Mer biztos rá való?
Helló!

Eladó 125-ös Mito-t keresek bontásra! Törött is lehet!
E-mail: bcsababathori@gmail.com

Üdv:
Csaba
A f***m is televan az olyan bontósokkal, akik nem tudnak normális alkatrészeket küldeni, vagy épp nem tudják hogy mit is küldenek... 77centis kuplung bowdent hova akasszam?! Meg olyan rezót kapok aminek köze sincs Mitohoz... inkább az ilyenek ne bontsanak motort!
nincsmit.
Köszönöm szépen, örök hálám!
Mindegy, akkor elviszem fényezőhöz. Ő majd tudja mi a teendő....
Ha valaki tudna nekem mondani a gyertyával kapcsolatba az erre az e-mail címre küldhetne vargatamas@gmail.hu
Cagiva Freccia c9r hez milyen típusú gyertya ajánlott vagy milyen típusú a gyári? Ha tudnátok ebben segíteni köszi!
markoka001@freemail.hu
+650Ft lesz az utánvételi postaköltség.
amit linkeltél, az tényleg önamgában nem sokra való...
de ha bemész egy profi festékboltba, ott úgyis tudnak tanácsot adni...
holnap feltudod adni?
adj e-mail cimet és leirom h hova kellene!
Helló!
Megvan igen.
4ezer Ft.
Üdv.Márk
Elküldtem.
Helló Randy!
Ha jól tudom neked megvan a MITO service Manual Sectionsok,régen még te adtad meg nekem csak valamilyen okból kifolyólag eltüntek:S megtennéd nekem, hogy megadod mégegyszer...?
itt az E-mailem: mitozozi@citromail.hu
ide jöhetne.
Nagyon hálás lennék! Előre is köszönöm!
ÜDV!
Tarján
Értem . Én amikor cseréltem az első kerék csapágyat a Super citymbe olyan 1700Ft/db körül volt az skf c3-as csapágy. De az a baj hogy szerintem nem ugyan az a tengelyméret elöl mint a mitoé....
vki tud Győr környékén motorbontót?
hát konkrétan az egész service manual kellene amiben minden benne van..csak nemtom hova tünt az enyém:S....lehet újra csapágyaztatom a kerekeket is és kéne a méret is h meglessem mibe fájna...meg a lengőkarnál a himbákat szeretném újra tűgörgőzni mert tuti hulladék már mind