Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Heló
Nem. Amúgy milyen méret kéne?
itt csak az a baj h nincsenek méretek:S....te sem tudod RANDY fórumtárs elérhetőségeit?
Itt egy másik csak ez robbantott rajz.
Katt
igen! többet is de semmi:S Randy fórumtárs adta meg régebben,de nem találom a nevét most ahol az elérhetőségei vannak...tőle ellehetne kérni
Tényleg nem működik. A másik linket próbáltad?
ezt le lehet tölteni valahogy?
Heló
Itt majdnem minden cagiva típushoz van service manula robbantott képek is. Üdv
KATT IDE!
Neked megvan?Át tudnád küldeni?Hálás lennék..
Merre laksz? Gyere Kecskemét fele és mehetünk együtt:) Bár ha Tiszafüreden akkor az kerülő volna neked:)
hello
megvan még a hátsó fékkarod?mert kéne!
kompletten felfogató csavarral tolóruddal mennyiért adnád?
Nekem jó lenne kakucs :D csak úgy lenne jó menni hogy még a környékemröl jönne valaki és akkor mennénk eggyüt :)
Nah sziasztok. Akár ide kakucsara is lehetne szervezni egy fórumtalálkozót. Ha már így felajánlották. Bár a nyugati részen élőknek igen csak messze van....
Hello!
kinek volt mitohoz hátsó fékkar a hajlitott?mert az a helyzet h kéne!
de van hozzá.
..miután beírom a capctchát..letöltésre megyek és azt írja ki h a fájl nem található:S
Helló!
Neked nincs meg véletlen a MITO Service manualja? 1-es mitohoz kellene...írj,köszi!
valaki megtudná adni RANDY fórumtárs elérhetőségét?
Kedves Cagiva Mito tulajdonosok!

Szeretnélek titeket meginvitálni a 2011.07.31.-én tartandó általunk rendezett Red Line Motoros Versenynapra.

Bővebb információ: http://www.red-line.hu/

Amennyiben többen szeretnétek jönni, netalántán fórumtalálkozót rendeznétek itt, akkor szóljatok nyugodtan és kordonszalaggal elkerítünk külön részt számotokra.

Üdvözlettel:
Red Line Hungary Kft
Érdekes, az előted szóló meg azt írta, hogy tökéletesen lehet vele dolgozni műanyagfelületen is.
Mi a baj a képen látható gittel?
Sziasztok!
Valakinek véletlen megvan a MITO SERVICE MANUAL? régebben nekem is megvolt de valamilyen okból eltűnt:S Hálás lennék érte!KÖszönöm előre is!
Emailem:(ide jöhetne,de egy jó link is megfelel) mitozozi@citromail.hu
Jaaa de az a sajnálatos hogy nem én hanem apám elvitte egy körre aztán éppen hogy elcsúszott de már tört is a tükör meg a tartókonzol:D
üvegszálas gitt nem igazán jó müanyagra.Főleg nem ami a képen van mer azt semmire se való.
Üdv!Nagyon sajnálom de nincs!