Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ugyanerre vágyok énis :D csúszás volt?
Csá! Evohoz jobbos tükörtartó konzolod meg tükröd nincs?
Üdv forumozók!
Eladóak a következő alkatrészek:
Kokusan gyújtás alaplap lendkerék 14.000 ft
Kuplung- 5500ft
blokkfelek 2 db pár 1 pár 2000ft(polini átalakításhoz kimaráshoz pl kiválló! csapágyfészkek tökéletesek!)
Blokk deknik 1000ft
váltó 7 sebis 13.000 ft
Supercity lengővilla+himba+rugó 12.000+5000
önindító 8000ft
különolajzó 4500

Athena tömítészett-8500ft(2db O gyűrű hiányzik belőle!)
Csapágyszett skf(golyós ami a blokkban van összes!) 14.000ft!
és jópár alkatrész akad még!
Nekem sincs a nevemen :D ( Amikor vettük nem tudtuk hogy lehet kiskorú nevén motor és így kölcsönadási szerződéssel használom a motort :D )
mitőllett 41 lóerő? :D a lv matricától? :D
kösszkössz. kicsit ingerült voltam, bocsi a szóhasználatért mindenkitől
Hali. Eladó Cagiva Mito Evo Rendszámos motorkerékpárom.
http://motor.hu/motor_vpage.js...
illetve Castrol Power 1 Racing 2T kizárólag 3 liter 6500 FT
e-mail: ftamas7@freemail.hu
tel: 06303384665
További szép napot!
Misocot hívd fel...
adjon már nekem el valaki egy telibevert jobbos tükröt + egy jobbos fejidomtartó konzolt...
Felőlem balaton is jó. siófok . de ezt meg kell beszélni mindenkivel...
Szívesen jönnék, de még mindig nincs a nevemen
esetleg balcsi?
Rám lehet majd !
Hát igen........ Én cagiva klubnál körbekérdezgetek meg ismerősöket Meg hát akkor itt is meg kéne tudakolni ,hogy kire lehet számítani Jóvolna minél többen lennénk...
Köszi a sok hasznos infót. Van vibrációs csiszolóm.
A képeket várom Gyári fényezésű a fejidom?
Üdv!
az üvegszálas v.szin nem fog lepattogni, csak szar vele dolgozni:D mindenképp kérj rezgő v excenteres csiszolót hozzá.. kül. jól leszivatod magad! az üvegszálasra majd kenj vmi finomabb gittet is...200-300zal kb visszacsiszolod.. füller.. 800as.. aztán adhatod neki a színt..
szia! hazaértem.. amint lesz szabad pár percem, küldöm;)
Szia!
Továbbra is várom a képeket a fejidomról.
ivadam16@freemail.hu
Pontosan, először azt kellene eldönteni, hogy ki jön, és úgy kideriteni, hogy ki-hol lakik. Persze mindent jól kell belőni, mert azért kis lóvé is kell az utazáshoz.
Az az igazság hogy én Pestet kihagynám nemszívesen motorozok ott. Kunmadár meg a nyugati részen lakóknak van nagyon messze.... nekem is 150km Kecskemértől hát akkor a nyugati rész.... Meg kéne nézni és minél több embernek szólni. Én is meg itt nagyon sokan évek óta fórumosak vagyunk jó volna találkozni
Esetleg ami jó ami mondhatni középen van az Budapest. Tényleg jó lenne egy találkozót összehozni ! :D Vagy esetleg augusztusba kunmadáron ?
Hoppá összekevertem, földvárat akartam irni. :)
De olyan helyszint úgyse találunk, ami mindenkinek ugyanolyan messze lesz. Valakinek kompromisszumot kell kötnie úgyis.
Hát igen nehéz olyan helyszínt találni ami nagyjából ugyan annyira van mindenkinek. De az tény hogy az ország közepe fele kéne gondolkozni. Lehetne Dunaújváros vagy Dunaföldvár. Dunaföldváron nagyon finom a halászlé a Duna parton Meg kéne szervezni azt menni:) Vagy nézni egy motoros találkozót és ott találkozni.. Akinek ami ötlete van írjon
Hát nekem 250 km lenne Dunaújváros : s
Jövő hétvégén jön valaki Tiszaföldvárra motorostalálkozóra? Ott lehet lesz pár Mito-s