Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha igy folytatódik sose lesz kész a motor... csapágyra már 1hete várok, főtengelynek is még csak most állnak neki... Na de legalább jut időm a kisebb dolgokra
Elvileg belül van a helye, de ha tényleg olyan közel van akkor hagyd igy, mert rezonanciától beleverne..
Dobot nem adod el róla?
Srácok! Mito Evonál kipufogót a lábtartónál kívülről kell rögzíreni, vagy belülről? Én kívülre tettem ( kép ), de láttam olyan képeket ahol belülre tették, viszont akkor a kipufogócső szerintem vészesen közel van a lengővillához (csupán miliméterek vannak közte).
Köszi!
Az én mocim pedig 1év pihire kényszerül..úgy néz ki..
valaki tudna segíteni, gyári powerbeállításban?
srácok ma elváltam a kicsi szerelmemtől:'(
Külön van egy motor, és egy elektronika. És ha gyújtás ráadásnál ellenőriz, akkor a motor biztosan jó.
4000 ft+ postakölcség
sziasztok van valakinek elfogadható árban poert elektronikája?
Szabolcsiak elönyben! ha valakinek van akkor :kispuca@gmail.com-on irhatna 1 e-mailt.
a motor az nincs semmiben,az rá van fogatva a viztartályra
azt mondják, hogy a power elektronika a hibás. szerintem felül , amiben a motor van.
heló! volna egy kérdésem. a mitom power motorja gyújtás ráadásnál megcsinálja a tesztet, de a bizonyos fordulatnál már nem nyit ki. ilyenkor a CDI a rossz?
halihó! valaki tudna segíteni nekem mito-ra szeretnék valami digitális km/h szerüséget, ha valaki tudna akkor szóljon ! vagy írjon: farner.tamas@rlan.hu
Sziasztok.

Volna valakinek elfekvőben evo-hoz egy nem görbült nem horpadt...rezója?
Az enyémet rendbe hozni nem igazán éri meg, szóval ha volna valakinek egy, akkor azt jelezze.
Köszi.
nem tudom anyiba, magyarba sehol nincs.
ha kell irj emailt, küldök képet is róla.
20-ba cakkumpakk?
Igen cakkpakk minden ami a képen van. Dobj egy mailt az e-mailomra /az adatlapomon megtalálod/ és megdumáljuk hogy küldjem, ha kéred.
tehát ami 2db a képen van cakk pakk 3 rongy.. postán fel tudod adni?
http://www.expressz.hu/secure/showAdvert.do?rid=1&aid=26588724&cid=46
ELADÓ a mitom!
hello: nekem van mito evo lámpatartó konzolom=20e balos tükörtartó=5E
ha kell irj emailt:apriliars160@freemail.hu
Sziasztok. Evo lámpatartót, és hozzá tartozó balos tükörtartó rudat keresek. Köszi előre is.
Még mindig eladó direkt mito tengelyhez gyártott első-hátsó tengelyvég bukógombák. 3E a pár mindennel együtt.
Köszi, de nem....:D