Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én most is azt mondom amit sokszor hogy a 300e mitók az igazán drágák ...n éha felbukkan 450 körül egy 05-06-8as is az jobban megérné mint a 10 évesek amikre 2 kiló rámegy fél év alatt.Amúgy 500 e ért már jó nagyköbös motort adnak korlátozott papirral is.Igy nézve irreális a pénz ami belefeccölödik...
Hali! ha valaki tud mito-ra bal oldali lábtartó konzolt tüskével együt, és jobb oldali tüskét az írjon! farner.tamas@rlan.hu
Van minden amit szeretnél-mailban v telón elérsz a hirdetéseim között találsz elérhetőséget.
ha sikerült eldönteni, h igényt tartasz-e rá. majd szólj azért.
Erről a motoról semmit kívülröl tökéletes :D meg így képekről de el kell menni és megnézni=)
az nagyon jó vétel lenne ... ivadam itt a lehetőség..... :)
Sziasztok evo kipuff gyári komplett rendszer 5000-ért
Nem lamella hiba volt. mondjuk egy 10es.
és mért lettek ledobva azt lehet tudni ? és mennyit kérsz értük?
Sziasztok.
Erősen gondolkozom, hogy egy mito nyergébe vágom maga, ki is néztem egyet. Tudnátok írni róla pár tapasztalatot? Ha vannak, mik a típus hiába? Konkrétan ezt néztem ki: http://www.hasznaltauto.hu/motor/cagiva/cagiva_mito_125-3865208
Vélem
ény róla? Válaszokat előre is köszi
sorozatszám van benne? lehet vmi készitett rezó is.. és az nem ugyanaz mint az Sp. Sajnos rengetegen igy árulják a kipufogókat, sőt a motort is.
Mondhatni új, csak próba kör volt vele, Newfren.
nekem a plexi kellene...mennyibe fáj ez?és talán a gumik meg még pár cucc...tudnál képeket küldeni...meg a km óráról is lécci::))köszi::)))
Hát amit láttam akárhol sp-nek az ugyanígy néz ki és az eladó is aztmondta (itt a fórumról vettem). Teljesítményben is dobott és kb negyed olyan nehéz mint a gyári úgyhg elég valószínű hg nem csak egy kamu rendszer
csáó mennyi az az olcsó és használt vagy ujj?
miből gondolod hogy sp? mindenki rámondja, de itthon talán 1-2 motoron van olyan...
Lamella szettem van is eladó, olcsóbban..
Mit is?
25 ezer Ft lenne együtt a 2 gumi - bács megye - de ha kell póstázom úgy hogy láthatod mit kapsz - átlátszó fóliába betekerem.
Nem az van már rajta ami a képeken, azóta vettem rá csak azóta nem tettem fel róla képet
Az egy gyári kipuff semmi sp nincs benne...
Na látod, ezt mondtam...
Mert a gyárival együtt már 3 réteg festék van rajta illetve glett, és ha jön rá mégegy sztem elkezd majd szépen lepattogni a rezonancia hatására. De szólj ha tévedek.
áhh 60-70 ezer egy kuplungért sokat számolsz :D
http://motoroswebaruhaz.hu/spd...

Hát a kuplunglamella szett kerül 17.000-be és egy jó szerelő meg maximum 10.000FT kér el hacsak nem márkaszervíz :D
Mért kéne lecsiszolni teljesen müanyagig?