Nekemis ilyesmi problémám volt, ha alul frankón odacsavaroztam a blokkhoz a rezót, akkor a végdob nem pont ugyanott volt. De hozzád hasonlóan csináltam énis egy konzolt hozzá.
Baumaxban lehet kapni 10-es köraluminíum rudat méteres kiszerelésben (1100 Ft), abból is lehet készíteni. (belevágsz fürésszel 1-1 nútot, és rányomod a zégergyűrűket.) Menetes szárral azér sem jó, mert a rázkódástól kilazulnak az anyacsavarok, hacsak nem csavarsz rá 1-1 kontraanyát.
Sziasztok! Tegnap vettem ezt a kipufogót Uageri kollégától, aztán ma a felrakással kinlódtam. Szerintem a végdob nem gyári Evo végdob, így nem is tudtam közvetlenül a lábtartóhárömszögre felfogatni. De az a gyanúm, hogy lehet a rezó is kicsit meg lehet görbülve, mert a végdob elég alacsonyan helyezkedik el.
Mellékelten közzéteszek néhány képet. Írjatok ha esetleg valamit rosszul rögzítettem.
Köszi!
Polini hengerszetthez nem árt főtengely felújítást csinálni. Csapágyak csere, esetleg tűgörgők is.
teljesítmény növelése:
nagyobb, 32-38as karbi, esetleg V-force membrán, és gianelli vagy jolly esetleg polini kipufogó. (vagy a hengerhez gyártatni), sportszűrő, 1 kis blokk kitöltés.. esetleg lendkerék súly csökkentés.. Aztán a motor teljesítményéhez igazítani az áttételezést(lánckerekek).. még valaki biztosan kiegészít.
Szerintem kb ennyi.
Pucold ki elösszőr hátha javul, ha nem akkor tűt emeld feljebb, de ha nem értesz hozzá, inkább szólj valakinek mert az 5perces munkából lesz vagy 1órás...
Helló mindenki!
Kitudnátok segíteni? Egy 1994 CAGIVA MITO-hoz keresek komplett kuplungot.. H valakinek van ilyenje kérem írjon rám és egy árat is mellékeljen!
Mellékelten közzéteszek néhány képet. Írjatok ha esetleg valamit rosszul rögzítettem.
Köszi!
Polini hengerszetthez nem árt főtengely felújítást csinálni. Csapágyak csere, esetleg tűgörgők is.
teljesítmény növelése:
nagyobb, 32-38as karbi, esetleg V-force membrán, és gianelli vagy jolly esetleg polini kipufogó. (vagy a hengerhez gyártatni), sportszűrő, 1 kis blokk kitöltés.. esetleg lendkerék súly csökkentés.. Aztán a motor teljesítményéhez igazítani az áttételezést(lánckerekek).. még valaki biztosan kiegészít.
Szerintem kb ennyi.
Arra lennék kíváncsi hogy ha vennék egy 160as polini hengert akkor mit illene ezzel együtt cserélni a teljesítmény növelése érdekében?
ha kérhetem valamennyire szájbarágósan válaszoljatok
Egyébként igen, ahol bejut a benzin ott van egy kis kőr szűrő..
Én még arra gondolok, hogy... Nem lehet hogy a membránodból szakadt ki 1 darabka? Én megnézném a helyedben..
Kitudnátok segíteni? Egy 1994 CAGIVA MITO-hoz keresek komplett kuplungot.. H valakinek van ilyenje kérem írjon rám és egy árat is mellékeljen!