Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jó Napot Minden Kedves Motorozós Társamnak!

Egy olyan kérdésem lenne mindenkihez akinek volt Cagiva Mito-ja (nem EVO), hogy milyenek a tapasztalatok és mennyire ajánlják, vagy mennyire nem? :)
Minden érdekelne!

Én most egy 1994-es évjáratú Mito-t néztem ki!
És még egy olyan kérdés, hogy ezek már 7 sebességesek vagy 6?

Válaszát előre is köszönöm mindenkinek!

Tisztelettel/Köszönettel: Fábos Zoltán
Jelenleg Szigetszentmiklóson vagyok továbbképzésen, holnap este érek haza. Legkésőbb a hétvégén küldök róla képet.
BANDIT 400

Amint elviszik az enyémet megyek a tiedért!
Képet tudnál róla?
majd körülnézek... de ha találsz akk linkelhetsz :) de am nem kereklámpásom van, hanem evo...
Nekem van ezeknél százszor külömb, 3-ér a tiéd.
Ebay-en láttam sokat, de nagyvason is árulnak mitohoz plexit. Meg kell kérdezni, hogy pontosan milyen, mert nem biztos, hogy tartanak a körlámpáshoz is.
gumi gyűrű :) Nekem az előző mitomon azzal volt leszoritva a tank. Szerintem funkcionális.. 2db-ot tegyél, ha vékonyabb..
nekem annyit megérne, de honnan tudnék olyat venni?
Mitohoz kéne (92-es évjárat) bal oldali..válto felölei blokkfél..akinek van az képet és árat emailen ;) csak hib átlan érdekel.
domotori.daniel@freemail.hu
Köszi, de ezek nem érdekelnek.
Sziasztok! sürgősen eladó a kicsikém:( nagyon kell a pénz a héten 250ezerbe ajándékba is adom:)
Buborékos plexi szleng néven szokták hivni őket, sajnos nem egyszerű hozzájuk jutni. Újonan 22ezer forint körül mozognak :S
Valakinek tank leszorító gumi vagy ötlet hogy honnan tudnék szerezni?
Helló!
Írtam mailt!
http://www.wrs.sm/prodotti-wrs...
pl vmi ilyesmire gondoltam :d csak ez vmi külföldi..., m.o-on nem találtam még ilyet
sport plexi alatt mit értesz? :D
sötétített? vagy le van vágva belőle? vagy mi?
sziasztok
nekem is van egy mito-m és sport plexit szeretnék rá.. vki tudna ebben segíteni?
felső 2ezer ft
alsó 4ezer ft
hátsóülés sajna nincs
Persze........
Az van rajta a paripán.
amikor az enyém 170-et mutat akkor megy megy valós 147-et
hátsóülésed esetleg? (nem evo)
dobod nincs?
Cagiva Mito alkatrészek akciósan!

üzemanyag tank 2ezer ft
hátsóidom 3ezer ft
ülés 2ezer ft