Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Valakinek van mito felső villahídja? planeté is jó lenne
Igy van, de gáznak nem gáz. A power pedig az összes miton ugyanaz.
90-től ugyanaz a power üzemelteti a motorokat. Teljesen ugyanaz az elektronika működése is. Az első frecciákon volt még mechanikus power a 80as évek végén.
De most amint előzőleg kiderült nekem a régi 60433-as henger van a blokkon az azt jelenti, hogy annak 33 milis a kipuffogónyílása, ha jól értem. Akkor nem gáz, hogy most a 35 milis rezó van rajt?
Vagy lehet én értelmezem rosszul...?
Kicsit mellbevágott mondjuk, hogy 90-es mito hengerem van... Nem is értem, hogy akkor pl a powerszelepet hogyan lehetett beépíteni, hiszen tudtommal a régi Mito I-esekben még más elven működött a powerrendszer.
Ha valaki óvodás nyelven elmagyarázná azt megköszönném, mert még új vagyok ebben a témakörben
Mintás és slick versenygumik ITT
Teljesen jó rá akármelyik...
Elvileg igen.. De lényegében tök mindegy hogy milyen rezó-dob van rajta, mivel a hengerek közt sincs nagy különbség. max a régi 33mm-es kipu nyilásos, de azoknak a rezóját is rálehet rakni, sőt amit linkeltél ott is irják.
Szerinted jó amúgy ez a végdob rá? Vagy nagyon lefogja? Carbon dobot esetleg vennék ha van valakinek elfekvőben.
Való igaz, utána gugliztam...
De a rezó ugye rendes gyári EVO rezó? :D
99 évjárat elöttieknek mind ez a sorozatszáma. Amúgy az 1es evora nagyrészt karbon dob került, ami neked van az pedig 2es mitoé, általában luckys vagy lawson-okon volt ilyen.
Jövő héten viszem amúgy szerelőhöz. Kuplung továbbra sem old, meg sztem a porlasztót is be kéne állítani, mert nemigen akar kipörögni meg füstöl mint állat. Alapjárat is hol van - hol nincs...
Remélem némi pénz ráfordítással sikerül egy időre rendbe tenni.
1994-tól 98-ig ilyen dobot tettek az Evokra. 68091 a száma.
A körlámpás mito rezóra nem is illeszkedik ez a dob.
Valakinek nincs szüksége Evo 1 rezóra? illetve valakinek nincs eladó arrow, vagy valami hasonló rezója?
Nekem a II-esen volt pont ilyen dob, EVO-é bilincses, ha jól tudom.
én 1,5 órákat is kínlódtam a rezórugókkal :D
Maga a henger ugyanaz. vannak bizonyos sorozat számok, amiket más más években gyártottak.
Ugyanaz a henger való Mito I, Mito II, és Evo-ra egyaránt.
link
Miben különbözik egyáltalán az Evo henger (ha egyáltalán különbözik)? Tökéletesen ráment az Evo kipufogó is...
Rugó nem volt gáz. Gyorsszorító fogóval megfogtam aztán szépen beakasztottam.
60433-as henger van rajt. Mér az baj talán?
jó-jó. de a henger se evo henger :)
90-91 közötti mitokra rakták ezt a sorozatszámú hengert :)
Egy párra gondolsz? Mert csak ez az egy pár van.
Nekem kéne 1db!
Igen, egyben az egész.