Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Képet kérhetnék ?:D
Óra szerint! akkor elég sokat csalt:/
Mito első sárvédő ELADÓ! Érdekel valakit? Áron alul! Emblémás!
Sziasztok! Cagiva Mito Evo-hoz keresek olyan fémrudat ami a blokk elé van betolva és 1-1 csavar van a végébe hajtva. Ezen támaszkodnak jobbról-balról az oldalidomok.
Akinek van ilyenje, jelezze felém.
Köszi!
új , 2005-2006os, kb 3ezer km-el. srác alatt elmondása szerint 190et ment óra szerint. Velem 170et mentünk, a saját 2 szememmel láttam..
Szép Napot! Kellene nekem mitó evóhoz látartó koznol mind a kettő pedálostól mindenestül, és egy hátsó féktárcsa. Ki mennyiért adja?
Eladó egy 1998-as Cagiva Prima 50R.
Ráfizetéssel érdekel Cagiva Mito.
Kérésre e-mailben tudok képeket és további információt küldeni.
tel.: 06302484443
Két személlyel 170 az már majdnem szabadesés, akkora tempónál fölösleges kapaszkodni, úgyis vége
halihó! ha valaki tud 93-as évjáratu mitora kipufogó véget arrow jó lenne az irjon. sürgös.
farner.tamas@rlan.hu
azért tulzásokba ne essünk:)
mito evo-n hova máshova lehet kapaszkodni? Most komolyan.. Én 183 cm magas vagyok, haverom 168cm. Én ültem hátul a mito evon :D Gondolhatjátok :)
170es sebességnél meg főleg.. próbálj meg valahova kapszkodni. Kis, tenyérnyi ülés.. Már úgy voltam hogy megfogom én is a kormányt
Van valakinek a tankot lefogó gumi pánt?
Elvittem haveromat egy körre, a tankba kapaszkodott és kigyorsításkor elszakadt :S
Az egy és ugyanaz..
Szia!
Írtam mailt neked, egyszer már üzleteltünk a közelmúltban.
Vennyék még tőleg egy "idomtámaszt", azt a rudat ami a blokk elé van betolva, és 1-2 csavar van a két végén, erre támaszkodik a két oldalidom.
Ha van ilyened, jelezd kérlek!
Köszi!
tompito dob, vagy maga a kipufogo dob?
Valakinek eladó csak külön dobja?
Szia!
Okés, 5-be akkor megvenném mindenestül, hova valósi vagy? Én Soproni.
Írj ide: ivadam16@freemail.hu, aztán megbeszéljük a részleteket.
Szia itt vannak a képek..
Mito bontàs! Ha 100-150e èrtèkbe összejön.Nem tudom eladni,mindene megvan,ès minden jò rajt,2006os evo hengere van fent,4e km van a hengerbe,ferrari enzo piros idomok,95,% mèg szörös dunlopok, 7seb. Blokk,stb.mailbe ird h mi kell ès mennyit adsz èrte! Dug6unk@freemail.hu, v. 30 399 05 35
Igazatok van, én is gondolhattam volna erre. Csak ennyi nyavaja után már arra gondoltam, hogy a telónak is van valami baja. De fék nélkül télleg nem kopog
Gyári, vagy valamilyen karbon végdobot vennék, ha van valakinek.
Illetve az oldalidomokat belülről támasztó rúd a két csavarral a végén érdekelne.
Köszi!
A féknyereg kopog természetes jelenség.Ha a teló kopogna azon a szimeringezés nem segítene az azért van h az olajat megfogja
Nem a fék úszó része "lötyög" ?
elvileg
Mito evo-nál az természetes, hogy ha behúzott fékkel nyomkodom a kormányt h telózzon, akkor a teló felől ilyen kottyanás hallható/érezhető? Elvileg frissen van szimeringezve.
Eladó cagiva freccia blokk henger nélkül új koyo csapágyak benne főtengelyt centírozni kéne, hajtókar jó még gyári. Gyújtás rajta az is tökéletes. Olajpumpa is rajta azt nem tudom hogy jó e. 14000Ft Póstával.
Üdv