Köszi Ivadam!
Nekem is tetszik,ezért papíroztatom le.Mivel ötvenesként vettem,minden eredeti okmány nélkül,nem egyszerű,de megoldottam.
Ráadásul ez a festés elég ritka,így megtaláltam a moci eredeti tulaját,aki totál felújította a mocit,az én legnagyobb szerencsémre :)
Széles utat
Szerintem mitohoz nem kapni, maximum valami mást lehetne berakni, de szerintem jobban néz ki normál indexel. :D
Én szándékosan vettem ilyen 1A-es tranzisztort, a ledekhez jó lesz, és még olcsó is volt a maga 15 forintjával.
"Kalapos" tranyók szerintem tudnak annyit.
Basszus nem a szakmában dolgozom aztán rohadtul felejtem ami a suliban rámragadt , pedig annó egy PIC-es órát is összeraktunk osztálytársammal.
Hobby elektronikán talán lehetne csemegézni valamit...
Én most ilyen idomba simuló indexeken agyalok elől, hol lehet olyat kapni szerinted?
Jaja, Ne555 ic-vel fogom kipróbálni, és a kapcsolásban a kondi mérettel és az ellenállásokkal lehet állitgatni, hogy mit-hogy. Az ellenállások helyett meg nyilván potmétert rakok majd, hogy próbálgassam. Az áram pedig egy tranzisztoron folyik át, van is itthon pár darabom ami 1A-t is kibir, szóval a ledekhez bőven elég. Hameg izzó maradna, akkor valami drágább tranzisztor kellene, ami bőven 5A felett is tud.
Ami nekem van lámpa, az kerül úgy 3000-3500Ft-ba, attól függ, hogy mennyibe tudom szerezni hozzá a ledeket, kell 38darab + a rendszám világitásé. Az index részt is bele tudnám tenni a nyákba neked, de akkor a relé már nem érzékelné ezt a kis fogyasztást, szóval az egyetlen megoldás az, hogy ledek üzemeltetéséhez kell csinálni egy indexrelét. (van itthon ehhez alkatrészem, majd ki fogom kisérletezni, hogy mit-milyen paraméterekkel kell a percenkénti 90 villogáshoz. Mivel az indexeim belselyét is ledekre akarom majd cserélni, csak még ehhez ledet nemis vettem. )
Szóval ennyit tudok egyenlőre :D
Visszacserét akartam, elzárkóztál tőle, pont azzal amit itt is mondasz, hogy "én is így vettem"
A továbbiakban elérhetetlen voltál a számomra, nem kutatom, hogy miért, ki lehet találni:)
Sziasztok!
A váz színkódját honnan lehet leolvasni?(Cagiva Planet,Mito váz)Rajta van a motoron valahol?
Vagy autófényező le tudja kérni valahonnan? Ha tudtok valami infót,megköszönném! Széles utat :)
Helló!
Igazad van. Ez a tank így került hozzám, nekem fogalmam sem volt a festék alatti rétegekről. A formája stimmelt teljesen ezért mertem így árulni. A panaszodról meg annyit tudok elmondani, hogy én csak jóval utána hallottam róla mástól. Meg sem próbáltál megkeresni, hogy baj van vele pedig sosem telefonálok rejtett számról.
És mégegyszer elnézést a kellemetlenségért :/ Én úgy adtam tovább azt a tankot ahogy én kaptam ugyan azzal a leírással
Ha már tanknál tartunk. Van egy eladó mito2es JAVÍTOTT TANKOM eladó. (gyári fény, nem ereszt, forrasztott) Apró pénzért.
Ha anyagilag egy kicsit jobban állok majd, akkor nekilátok a power ledes első világitásnak, úgyis van egy plusz lámpám. Csak még először meg kell tervezni, hogy minden jó legyen, nem lenne túl előnyös elvakitani a másikat már a tompitottal...
Sziasztok!
Most készülök 1 Mitot venni és nem igazán értek a motorokhoz.Ezért szeretnék néhány fontosabb tippet kérni, hogy mire figyeljek oda vásárláskor.
Köszi a választ. Nekem 25/25 van benne, de éjszaka alig látok valamit, mondjuk a foncsor is kicsit fekete már.
Akkor megkérdezném a körlámpás mito-s kollégákat, hogy lennt, vagy fennt kell lennie a helyzetjelzőnek?
Nekem is tetszik,ezért papíroztatom le.Mivel ötvenesként vettem,minden eredeti okmány nélkül,nem egyszerű,de megoldottam.
Ráadásul ez a festés elég ritka,így megtaláltam a moci eredeti tulaját,aki totál felújította a mocit,az én legnagyobb szerencsémre :)
Széles utat
Én szándékosan vettem ilyen 1A-es tranzisztort, a ledekhez jó lesz, és még olcsó is volt a maga 15 forintjával.
Basszus nem a szakmában dolgozom aztán rohadtul felejtem ami a suliban rámragadt , pedig annó egy PIC-es órát is összeraktunk osztálytársammal.
Hobby elektronikán talán lehetne csemegézni valamit...
Én most ilyen idomba simuló indexeken agyalok elől, hol lehet olyat kapni szerinted?
Szóval ennyit tudok egyenlőre :D
Visszacserét akartam, elzárkóztál tőle, pont azzal amit itt is mondasz, hogy "én is így vettem"
A továbbiakban elérhetetlen voltál a számomra, nem kutatom, hogy miért, ki lehet találni:)
Kis ország ez, hamar körbeérnek a dolgok...
A váz színkódját honnan lehet leolvasni?(Cagiva Planet,Mito váz)Rajta van a motoron valahol?
Vagy autófényező le tudja kérni valahonnan? Ha tudtok valami infót,megköszönném! Széles utat :)
Igazad van. Ez a tank így került hozzám, nekem fogalmam sem volt a festék alatti rétegekről. A formája stimmelt teljesen ezért mertem így árulni. A panaszodról meg annyit tudok elmondani, hogy én csak jóval utána hallottam róla mástól. Meg sem próbáltál megkeresni, hogy baj van vele pedig sosem telefonálok rejtett számról.
És mégegyszer elnézést a kellemetlenségért :/ Én úgy adtam tovább azt a tankot ahogy én kaptam ugyan azzal a leírással
Ha már tanknál tartunk. Van egy eladó mito2es JAVÍTOTT TANKOM eladó. (gyári fény, nem ereszt, forrasztott) Apró pénzért.
Ez nem az a henger. Szóval nem biztos h van köze hozzá. De azért jobb ha tudjátok.
Max szintelen búrával lenne megoldható... :D
Most készülök 1 Mitot venni és nem igazán értek a motorokhoz.Ezért szeretnék néhány fontosabb tippet kérni, hogy mire figyeljek oda vásárláskor.
Akkor megkérdezném a körlámpás mito-s kollégákat, hogy lennt, vagy fennt kell lennie a helyzetjelzőnek?
http://motoroswebaruhaz.hu/spd...