de normálisnak normális, csak épp nem fémkosarasra lenne szükségem, és a c4es 6ezer darabáron volt. hát annyiért ilyent nem veszek. Nekem a kerékcsapágyaim azok csak.
Én az enyémet el nem adom. Inkább menjen rá ingem-gatyám, de működjön. Ezek a mocik élményt adnak, olyat amit egy 4T sosem tud nyújtani. Persze ez csak vélemény meg beállítottság kérdése, én így gondolom.
Kasztnimunkálatok nálam megvannak. Héten kapom Németországból a gumis anyákat, illetve jövő héten kap egy friss fényezést. Illetve egy gyári katalizátor nélküli nyílt kipurendszert vennék rá. Kérem írjon akinek van, biztosan megegyezünk.
Köaszi!
blokk felújitás után?
Én is kezdem magam lebeszélni a mitóról/ bocs de ez off lessz ide**/ valahogy nem stabil néhány szempontból.Azt hogy ...-t nézegetek mivel azt anno nem kellett szerelni le sem irom .
Sziasztok!
1-es mitohoz érdekelne jobb oldali idom,amin a tükör van és egy gumituskó ami a hátsó lámpát a helyére szorítja a faridomban....írjatok légyszi!Köszi
Helló Fiúk!
Szükségem lenne a szívócsonkhoz műanyagra vagy kompletten, kicsit hiányzik a műanyagból. sztem ettől nincs alapjáraton. Meg kicsit most vettem észre h a tél szétnyomta a hengerem, de azt megpróbálom megcsinálni. :D És kellene még kilómétr spirál. Akinek van írjon lécci. Köszönöm
Hali! Légyszi segítsetek! 94-es körlámpás mito nemrég vettem, minden fasza volt, mentem vele és egyszer csak megállt mintha kifogyott vna a benzin, de nem! Utána nem indult be. Szikra fasza, benzint kap. Prüsszög meg dobálja a lángot a kipu...gondolom utógyújtás. Ilyenkor mit lehet vele csinálni? Elvileg csak be kell állítani a gyújtást nem?
Kasztnimunkálatok nálam megvannak. Héten kapom Németországból a gumis anyákat, illetve jövő héten kap egy friss fényezést. Illetve egy gyári katalizátor nélküli nyílt kipurendszert vennék rá. Kérem írjon akinek van, biztosan megegyezünk.
Köaszi!
Én is kezdem magam lebeszélni a mitóról/ bocs de ez off lessz ide**/ valahogy nem stabil néhány szempontból.Azt hogy ...-t nézegetek mivel azt anno nem kellett szerelni le sem irom .
Bakker ne b@ssz már fel, hogy eladod
Eddig mindig olyan nagy szeretettel áradoztál róla. Szinte el sem hiszem.
Csoda hogy így még megy a mocid !
Milyen müanyag hiányzik? Miből hiányzik pontosan? Membránból? Membránházból? Vagy a szívócsonkból? Vagy a kettő közti venturi betétből?
1-es mitohoz érdekelne jobb oldali idom,amin a tükör van és egy gumituskó ami a hátsó lámpát a helyére szorítja a faridomban....írjatok légyszi!Köszi
Szükségem lenne a szívócsonkhoz műanyagra vagy kompletten, kicsit hiányzik a műanyagból. sztem ettől nincs alapjáraton. Meg kicsit most vettem észre h a tél szétnyomta a hengerem, de azt megpróbálom megcsinálni. :D És kellene még kilómétr spirál. Akinek van írjon lécci. Köszönöm
Nekem van komplett hátsó fékrendszerem lábtartó konzollal mindennel. Ha érdekel elérhetőségek az adatlpomon.