Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Most képet nem találtam, de lényegében, a lámpa alján van egy kis fülrész és arra egy 4*2centi vastag gumi rá van húzva. Esetleg ha találok majd berakom a képet.
aham :) Jó, csak nézegettem emlékeimben élt hogy van itthon egy 170es gumi (fater BMW-jéről lekerült müszaki miatt), ami 17es keréken volt..De hátramentem előszedtem a gumit, és lám.. 180as :D Jolvan mondom ez lehetetlen így akkor :) Van hátul egy bontott mito vázam is, abba belenéztem a gumit, és láss csodát..sajna nem fér el. Mostani hátsógumim 150es, ez még épp elfér.. Én is arra jutottam hogy tényleg max 160. Csak kicsit később, mint hogy a kérdést feltettem volna. Viszont, nagyon szépen köszi a választ !
erről nem tudnál nekem egy képet mutatni? vagy csak oda be van tömve és ennyi? akkor "bármi" jó oda?
Van oda tömítés, a komplett blokk tömítés szettben van benne. A hátsó lámpa alján van egy kis gumi tuskó ami belefeszíti a faridomba a lámpát.
a "hátsó híd" az elbirna akármekkorát, viszont max 160 fér be de már az is beleér picit a láncba( nekem az van fent viszont)
Sziasztok!
Két kérdésem lenne(a tárgy egy kerek lámpás 1-es mito):
Az egyik....a power fedél alatt(a hengeren) nektek van-e valami féle tömítés,mert nekem eléggé jön az olaj azon a részen,pedig próbáltam már tömítéssel is,anélkül a tengely szimeringje sem rossz és mégis:S
A másik a következő: a far idomban a lámpa nektek hogy van felfogatva? 2 ponton fogja az ülés alatt de 3.-at nem találok a faridom végében...így pedig fityeg össze vissza:S a lámpa nem sérült és nem tudok rájönni hogy van-e harmadik rögzítési pont,vagy ha nincs akkor mi tartja mereven....ha esetleg vki tud segíteni,ne adj isten egy képpel megtisztelni róla,azt nagyon köszönöm!
Jó motorozást!
mennyibe lehet egy ilyen mocit eladni egyébként? Ilyen állapotban.. kb
milyen széles az a gumi?
Illetve tudja valaki, hogy mi az a max gumi szélesség, amit elbír a hátsó híd?160?170?180?
Szép lett nagyon! (Y)
Nem , ez tán Rossi motorja volt. Asszem'
csáóó ... ocsi107@freemail.hu ja és mito evoba kell 2000 res .. 7 sebességes .... köszi előre is...
szia nekem van. ha kell képet küldök csak kell egy email cim.
ez a mito a tied?
Üdv!

Cagiva Freccia C8, C10-hez van blokk alkatrészem! Tehát a mechanikus powereshez!
70/6231473
enmoto@citromail.hu
sziasztok valakinek van főtengelye eladó ---- lóghat a hajtókar nem érdekel csak legyen jó a sokna rész .. a tengej ne legyen megpontozva ne csusszon rá a csapágy stb .... és jólenne ha még a gyári hajtókaros lenne nem már agyonra hajtókarozott.... várom az ajánlatokat... köszi előre is...
hello. nekem van sárvédöm=6000ft
Valakinek nincsen ilyen sárvédője?
92-es mitohoz kéne.
Itt az e-mail címem: dogmices@gmail.com
Milyen állapotban?
Valami elérhetőséget adsz? mert akkor ott megbeszéljük a részleteket.
Árról akkor tudunk beszélni, ha láttam a hengerfalról, meg magáról a hengerről és hengerfejről képeket.
Csáó! Nekem van! Van még hozzá átalakított hengerfejem is :D Mennyit gondolsz érte?
Van 2db eladó 28as gyári karbim mitora ha érdekel valakit.
PHBH 28 RD, gyári mind2. 5e/db
sziasztok ! Cagiva mito-hoz keresek 160as polini hengert ! Tönkrement, nicasilsérült, repedt...stb érdekelne!
Reális áron.
Végülis.. Na mindegy, én véleményem 2Tbe csak benzin, illetve normális használat mellett 5literrel el lehet futkozni. Etanolt max autóba rakok.
ha van olajpumpád, nincs ilyen probléma ;)

Egyébként akkor meg már rég lex...rtam az ilyen "ken vagy nem ken" dolgot, tudtam hogy egyszer úgy is meg fog állni..De nem állt meg ...
Akkoriban arra használtam azt a mocit, hogy eljussak A-ból B-be, arra teljesen megfelelt, minimális üzemanyag költséggel. Persze nem száguldozva..