Hát jah ez így igaz. Én most a kasztnimunálatoknál tartok. Műanyaghegesztéssel, üvegszálazással és festéssel együtt az is lesz vagy 60. És akkor a kuplungprobléma is még ott van, ami szintén lesz úgy saccra 50-60 ezer. Sajna a pénzem lassabban gyűlik, mint a hibák a motoron . Illetve még egy gyári nyitott kipurendszert is vennék. Olyan 8-10 környékén fizetnék érte, ha nincs törve, horpadva stb.
De most már legalább van munkám, és nem minimálbéres... A bejövő pénzt meg úgyis a motorra fordítom, mi másra
Aloha :D hát szerintem ha megveszed a motort vagy veszel egy mitot akkor nézd meg a powerjét hogy működik-e rendesen meg hogy hány km-es dugó van benne meg hogy váltoolajak mikor voltak cserélve meg egyáltalán volt-e a blokkhoz nyúlva és ha volt milyen szerelő csinálta, esetleg az alkatrészekről számlát kérnél hogy bizonyítsa hogy tényleg volt-e cserélve valami :D meg hogy milyen idős akitől veszed ez azért is fontos mert fiatalabbak hajtanak nagyon ( :D ) meg kívülről nincs-e elhanyagolva :D meg ha hallasz valamilyen mellékhangot a motorból akkor az lehet felejtős mert ha a mitohoz kell nyúlni akkor az kibaszott drága lesz ( én belefogtam és drága lett:D ...)jah meg a lényeg :D RENDSZÁMOS LEGYEN :D
nekem van komplett powerem motorral , elektroval , bowdenekkel , meg ami még a hengerre megy.
Ha gondolod vegyél fel msn-re , megbeszéljük.
xbombs@citromail.hu
Heló! Szeretnék vásárolni a közel jövőben egy cagiva mito evo-t, aztán gondoltam ha vki itt a fórumon ráérne és adna pár hasznos tippet h mire érdemes oda figyelni vagy esetleg tudna is ajánlani egy jót azt meg köszönném :)
üdv babu
Helló
Keresek jó állapotban lévő bendixet ha lenne valakinek + fordulatmérő spirált is.
köszi az ajánlatot.
mail: curi@minet.sk
az átvétel utánvéttel nem gond
Sziasztok! A mito blokkos frecciámhoz keresnék powerszerlep elektronikát és még lehet powerszelep motor is kellene(a motoron a powernél annyit lehet látni, hogy van 1 bowden elvágva és felakasztva). Bárminemű segítséget nagyon szépen megköszönök! :)
sziasztok van 1 eladó. Használható kábelkötegem... csak az idom világítások meg ezek hiányossak benne a többi full épp.. akk van 1 eladó lendkerekem és 1 fogaskoszorúm.... érdeklődni itt forumon vagy emailbe ha kell vlkinek... ocsi107@freemail.hu
sziasztok .. még mindig keresek gyári állapotu főtengelyt ... nem baj ha log ha szar a hajtókar nekem igazából a többi rész kel a sonka a tengely meg a csap része ne legyen kikopva szóval azlenne a legjobb ha gyári cagiva feliratos hajtókarral rendelkezne .... meg persze nem felpontozott izé .. meg kikopott amire felcsuszik a csapágy..... meg a menet is jólegyen a tengelyen....
mito evo 2000 res 7 sebességeshez kell....
köszi előre is .... email címem.: ha esetleg valaki akar képet vagy privátba üzenetet: ocsi107@freemail.hu
De most már legalább van munkám, és nem minimálbéres... A bejövő pénzt meg úgyis a motorra fordítom, mi másra