Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Gondolhatod h kent ha fehér lett... Olvastam tesztelték, a full szint. ( a többi el se keveredik) olaj ideiglenesen keveredett el, de mindegyik utána kiült a szélére, mivel nem alkoholhoz találták ki. Felesleges ilyennel bohóckodni, csak a motort b*szod tönkre vele.
Volt benne erő, előtte is utána is. De jobban szerettem etanollal használni, igazából nem éreztem káros hatását. Olyan olajat kell venni egyébként, ami jól elkeveredik benne.
Viszont elég érdekes tud lenni a benzin-etanol-olaj keverék színe, ilyen fehéres ;)

Ha átfúvókázod és tényleg etanollal akarod használni... 20-30%-al fog többet enni.. Viszont felső fordulat tartomány miatt meg kell buherálnod az előgyujtásodat, etanolhoz kell állítani, és akkor van értelme átállni.
3-3.5litert evett alacsony fordulaton használva.. 5-6ezer max. 100on
8 liter körül sztem átlagba
Vagyis az mekkora fogyasztás? :)
Nem érdemes vele kisérletezni, mivel nem fog jól elkeveredni.. Ezeket az olajokat nem alkoholhoz gyártották..
De élettartamra nem volt hatással? Én mindenképpen átfúvókáznám mert elvileg sokkal több kell neki belőle mint benzinből. És van fasza olajpumpám is.
még az első mitomat hajtottam vele, nem volt benne power nyelv. Alsó fordulatszám tartományban nyélgázt kellett húzni, hogy menjen és ne csak visszabőgjön. Előtte. Fele E85-fele benzin + olaj bekeverve(mert olajpumpám nem volt) alul egy pici gázhúzásra már gyorsult, sokkal jobban ment. Viszont felül sokkal de sokkal gyengébb volt a motor (mivel átfúvókázva sem volt) . De nem fulladt semilyen fordulaton. Ja, annyit értem el vele, hogy fele annyit evett vele a moci, és nagyon kell vigyázni azzal, ha nincs olajpumpád, hogy mielött a tankba öntenéd, először nézd meg hogy rendesen elkeveredik-e az etanol-benzin keverékkel az olaj, mert ha túl sok etanolt teszel bele, akkor csak leül az aljára az olaj.
erre kíváncsi leszek :D hogy mik lesznek a válaszok :D
Helló!
Valaki próbálta már hajtani E85el a mitoját? Átfúvókázáson kívül kéne alakítani valamit illetve mi a vélemény róla?:)
köszi a tanácsot:) figyelek rá!
Nállam a műszakin csak messziről nézték a lámpát, de jó fejek voltak. Nem árt olyat beszerezni aminek a foncsora tökéletes, nincs megfeketedve. Énis szivtam meg ezzel, hogy műszakira vettem lámpát, aztmondták jó, aztán meg az egyik oldali foncsor full fekete volt...
Hozzá érintetted valamihez a gyertyát, mikor nézted a szikrát?
Nincs szikra -.-"
SRÁCOK! valakinek jobb oldali idom kereklámpásra van-éééé?(amin az index van)
Köszönöm!
Persze : xbombs@citromail.hu
bocsánat 40x52,2 !
rendben,ez esetben akkor kelleni fog,délután hív a srác szerintem és akkor jelzek is és adom a címet...esetleg egy msn-t tudsz adni amin elérlek?
Tudja valaki 40x52,5 szimeringet ?
Vagy ,h hol találok,már tucat üzlete/szervizt végighivogatam de vagy nincs vagy alvázszámot kérnének (anyit tudok ,h marzo villa)

A segitséget megköszöném !
Szerintem emiatt nem lehet gond , mert amúgy tökéletesen működik , izzók is vannak benne , van tompított , országúti,meg a park is működik.
csak mert igazából nem nekem kellene,hanem egy srácnak csak én szerzem be neki és nem akarom h gondja legyen esetleg belőle a műszakint,szóval mindenképp olyan kell ami nem,vagy csak minimálisan sérült és a funkcióját 100%-ban ellátja,ha szerinted ennek megfelel akkor kelleni fog,még ma jelzek erről,mert hívni fog,de ha véletlen gond lenne vele rád fogok hivatkozni ha nem baj....
Az egyik oldali lámpánál levan törve egy pici a parklámpa izzó tartójából , de simán használható.
Az a gond hogy csak ez van , beszart a telefonom , nemtudok képet felrakni.
Ez a másik képem van még , de ezen csak a tükrök látszódnak.
valami sérülése van? esetleg közelebbi kép róla...egyébként az ár korrekt...
10-be oda adom neked a 2 tükröt , meg a lámpát , postával.
Srácok!
Senkinek nincs kerek lámpáshoz jobb tükör,jobb oldalidom(amin az index van) és első lámpája? akinek van dobna képet és egy árat?!
köszönöm!