Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hajtókar meg a csap kapja a terhelést leginkább, így azt kellene cserélni.
Kell hozzá Mitohoz való szivótorok, bekell karburálni és jó is hozzá..
* Az ok
Azok hogy van :D De jó is mitora?
Hali, olyan kérdésem lenne h valakinek nincs e? vagy valahonnan tudnék e szerezni alkatrészt, mert az elsö lábtarto ahogy van a konzolbol letört és vele együttt a lábfék is , ha valaki tud egy egyben kopnzolt vagy valamit légszives irja meg, Köszi hello
aloha :D Van valakinek 28-as karbinál nagyobb karbija szívócsonkal?
srácok ! Főtengelyen belül mi a leg gyengébb pontja a gyári főtengelynek 160as hengerrel használva? Hajtókar? Alsó csap? A sonkák? A főtengely csapágyai? A kihajtása a főtengelynek? Mi?
Nincs power elektronikám.
xbombs@citromail.hu
Helló!
Engem érdekelne a hátsó ülés. Adsz elérhetőséget?
hello: nekem van evo hátsó segédvázam 2004-es jó állapotu=10e
Szia Misoc! Megvan még a Mito evo segédvázad?
Sziasztok,megvennék Cagiva Mito Evo segédvázat!
Sziasztok! Mito evo hoz kellene segédváz.Nem tudtok valakinél? Előre is köszi!
hello ha valaki tud mito hátsó kereket az légyszi szóljon. kösz
Hello! A power elektronika jó ehhez a powerhez:-kép- ?
Az jelenesetben tök mindegy hogy milyen telója van. Attól mert kevesebb volt benne lehetett puhább, meg hát amúgy is eléggé pattognak.
Mito 1es (sima telós motorrol van szó)
Azelőtt sokkal kevesebb volt benne(kb fele mennyiség), lehet valaki kevesebbet is tett bele, meg amugy a szimeringnél kinyomta. Én az előírt mennyiséget tettem mindkettőbe, service manualban nézte, aszem összesen 8 dl. Habár ha jól tudom csak az egyik csillapít, nem tudom miért kell mind2be.
Nemhiszem h attól lenne ilyen kemény mert 10W-s, az befolyásolhatja hogy esetleg több ment bele? Vagy a rugót tettem vissza rosszul? Nememlékszem, hogy összeszerelésnél lehet e előfeszíteni a rugót, lehet az...
Nekem 5W az jó volt. Ezelött nem volt kevesebb olaj benne? Most mennyit raktatok bele? Jelentősége annyi, hogy mennyire legyen lent a motor eleje, viszont ha nagyon lent van fékezéseknél beleérhet az idomba.
heló mito evo 1-hez keresek power elektronikát, +a képen látható idomot
Üdv.
Mitohoz valakinek henger nincs eladó?
Nekemis ilyen, 10W-os olajjal. Ha csrélnék benne olajat, akkor 2.5, vagy 5W-osat raknék bele, ha jól tudom azok lágyabbak, vagyis ezekre a rossz utakra jó lenne.
Sziasztok
Abban szeretnék segítséget kérni, hogy mitől lehet hogy az első villák nagyon "kemények" ? Kb 1000km-el ezelőtt lett felujítva (porfestés, tisztítás, új olaj, szimering) De azóta annyira kemény, hogy rázós uton szinte meg sem mozdul, keményebb fékezésnél is csak 3-4 cm-ert nyomódik össze. 10W-s olajat raktam bele, de annak is jobban kéne járnia szerintem.
És annak van jelentősége, hogy a felső villahidat mennyire huzóm rá a villaszárakra, vagyis menyi lóg ki belőle?

Válaszokat előre is köszönöm
Szia Valter Mito!

Megvan még a papíros Mito vázad? Érdekelne