Hali, olyan kérdésem lenne h valakinek nincs e? vagy valahonnan tudnék e szerezni alkatrészt, mert az elsö lábtarto ahogy van a konzolbol letört és vele együttt a lábfék is , ha valaki tud egy egyben kopnzolt vagy valamit légszives irja meg, Köszi hello
srácok ! Főtengelyen belül mi a leg gyengébb pontja a gyári főtengelynek 160as hengerrel használva? Hajtókar? Alsó csap? A sonkák? A főtengely csapágyai? A kihajtása a főtengelynek? Mi?
Mito 1es (sima telós motorrol van szó)
Azelőtt sokkal kevesebb volt benne(kb fele mennyiség), lehet valaki kevesebbet is tett bele, meg amugy a szimeringnél kinyomta. Én az előírt mennyiséget tettem mindkettőbe, service manualban nézte, aszem összesen 8 dl. Habár ha jól tudom csak az egyik csillapít, nem tudom miért kell mind2be.
Nemhiszem h attól lenne ilyen kemény mert 10W-s, az befolyásolhatja hogy esetleg több ment bele? Vagy a rugót tettem vissza rosszul? Nememlékszem, hogy összeszerelésnél lehet e előfeszíteni a rugót, lehet az...
Nekem 5W az jó volt. Ezelött nem volt kevesebb olaj benne? Most mennyit raktatok bele? Jelentősége annyi, hogy mennyire legyen lent a motor eleje, viszont ha nagyon lent van fékezéseknél beleérhet az idomba.
Nekemis ilyen, 10W-os olajjal. Ha csrélnék benne olajat, akkor 2.5, vagy 5W-osat raknék bele, ha jól tudom azok lágyabbak, vagyis ezekre a rossz utakra jó lenne.
Sziasztok
Abban szeretnék segítséget kérni, hogy mitől lehet hogy az első villák nagyon "kemények" ? Kb 1000km-el ezelőtt lett felujítva (porfestés, tisztítás, új olaj, szimering) De azóta annyira kemény, hogy rázós uton szinte meg sem mozdul, keményebb fékezésnél is csak 3-4 cm-ert nyomódik össze. 10W-s olajat raktam bele, de annak is jobban kéne járnia szerintem.
És annak van jelentősége, hogy a felső villahidat mennyire huzóm rá a villaszárakra, vagyis menyi lóg ki belőle?
http://www.kepesmotor.hu/motor...
stb...
Engem érdekelne a hátsó ülés. Adsz elérhetőséget?
Azelőtt sokkal kevesebb volt benne(kb fele mennyiség), lehet valaki kevesebbet is tett bele, meg amugy a szimeringnél kinyomta. Én az előírt mennyiséget tettem mindkettőbe, service manualban nézte, aszem összesen 8 dl. Habár ha jól tudom csak az egyik csillapít, nem tudom miért kell mind2be.
Nemhiszem h attól lenne ilyen kemény mert 10W-s, az befolyásolhatja hogy esetleg több ment bele? Vagy a rugót tettem vissza rosszul? Nememlékszem, hogy összeszerelésnél lehet e előfeszíteni a rugót, lehet az...
Mitohoz valakinek henger nincs eladó?
Abban szeretnék segítséget kérni, hogy mitől lehet hogy az első villák nagyon "kemények" ? Kb 1000km-el ezelőtt lett felujítva (porfestés, tisztítás, új olaj, szimering) De azóta annyira kemény, hogy rázós uton szinte meg sem mozdul, keményebb fékezésnél is csak 3-4 cm-ert nyomódik össze. 10W-s olajat raktam bele, de annak is jobban kéne járnia szerintem.
És annak van jelentősége, hogy a felső villahidat mennyire huzóm rá a villaszárakra, vagyis menyi lóg ki belőle?
Válaszokat előre is köszönöm
Megvan még a papíros Mito vázad? Érdekelne