Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekem is prima vázba vannak a dolgok
Addig örülj még tudsz. Majd egyszer belefutsz egy olyanba, és kész.. Akárhogy nézzük, akármelyik rendőr megbüntethetne érte, csak épp nem foglalkoztak vele. ez nem azzal egyenlő, hogy nem tudják, hogy 125ös.
Biztos van olyan aki megmondja ránézésre! De anno amikor Cagiva Primával toltam gyári 50-es, és azzal baszogatott egy rendőr igazoltatás során hogy ez nem 50-es! Tehát nem mindegyik vágja azért a dolgokat! Egy motoros rendőr már megint más kérdés..
Hát nemtom, 5éve használok 125ös motorokat, 50es papírral...
Lehet meggyőző vagyok
Rendőr sem hülye...
Ránéz és látja hogy nem 50ccm. Rendőr válogatja, ha g*ci megbüntet ha nem, nem. Idő kérdése minden. Majd belefutsz egy olyanba, aki nem elnéző és meg van a baj. Felénk, eléggé kiszűrik őket az utóbbi években.. 3 ismerősöm volt 50ként, pár éven belül, megfogták őket. Aztán bírság, jogsi bevonás.. Nem előnyös.
Általában nem baszogatnak a rendőrök hogy 125 ccm-is motort vezetsz vagy 50cc-iset! Ha kapnak egy utasítást hogy a motorosokra menjenek rá akkor azt fogják tenni! Az most hogy 200 km/h-s óra van benne az legyen a legkevesebb mivel egy Cagiva primára is tehetsz 200km/h órát! A lánc meg hűtő azért ki lehet magyarázni:D
Szerezz tapasztalatot :)
Nem, nem képről veszek motort. Csak érveket akartam hallani a két motor mellett és ellen!
Megállít, útszélén vár. Majd megkéri hogy indítsd be a motort.. Körbemegy, megsasolja.. Látja MEKKORA rezó van rajta, nézegeti a hűtőt...az is szép nagy.. Majd nézegeti a moci többi részét. Csak nézd meg a láncot, már az is mennyivel vastagabb.. Esetleg ha nem végeztél nagy munkát azzal hogy 50est csinálj belőle, akkor 200as km\h is beficcen...
nyilván a szép hang izléstől függ.
De ha egy cagivának pl alacsony tartományba sokkal mélyebb a hangja mint mondjuk egy rs nek.
A rendőr nem fogja tudni megkülönböztetni, ha ül az autólyába és megy utánad hogy ez most mi is.
Engem sem kaptam el még a 160as blokkal, nyílván nem azért mert hülyék, hanem mert megadom a kellő tiszteletet és ha kérdeznek normálisan válaszolok.
Maradjunk annyiban, hogy te nem tudod megkülönböztetni.
Az már más kérdés, hogy a jóság (mennyire jó a hangja) is egy erősen szubjektív fogalom.
Akármilyen józsimura kipufogót szerelsz egy ötvenesre szétbarmolt kiherélt dobban, akkor sem lesz 125-höz hasonló hangja. Az már egy más kérdés, hogyha valaki élvezi hogy mint a repedtfazék szól a szerencsétlen kis ötvenes azt jobb hangnak tartja, mint egy akár 125-ös mz-t. Persze ez még mindig csak szerinte jobb, de az hogy ebből nem jön rá arra,hogy 50 vagy 125 az csupán kizárólag a hallgatót minősíti.

De ismétlem,a rendőr hülyének nézése nem kifizetődő.
Lesz takarítás is, amugy ott csak az olaj ami még volt a motorban, meg a fakalapácsról ami lepattogott.. és merem gondolni attól hogy oda tettem le a tengelyt attól nem fog telemenni kosszal, a csapágy.. normális körülmények között van a javítás.
nem a te hangnemedre gondoltam, hanem a motor hangjára
Milyen hangnem ? :) Én találkoztam mindenféle rendőrrel, amikor 50es mocim volt, és akkor is amikor 125cc. Volt , amelyik elengedett, és volt több olyan is, akik megbüntettek..
Teljesen mindegy volt, hogy előtte kultúráltan közlekedtem-e , vagy sem.
Ezt a hangot felejtsük már el, dobsz egy fasza kis sportkipufogót az 50es motorodra, ne adj isten még egy karbon sportdobot, és lás csodát jobb hangja van mint egy 125ös gépnek.
De legjobban azon múlik, hogy hogy állsz hozzá.
Többször volt problémás esetem, amit teljesen korrekt módon megmondtam neki (NAGYON semmi sem volt rendben, épített motor papírok és joggsi nélkül c. történet). Elbeszélgettünk, megértette és no problem.
A hülyének nézéssel, meg a jól kibaszok majd a rendőrrel hozzáállás, meg a megmagyarázom a hülye rendőrnek c. sztorik.. na ott tuti, hogy a fasz rossz végére kerülsz.
De legalább ha vissza szeretnéd tenni őket, akkor ne ilyen dzsuvás helyen szerelj. Vagy gyorsított kopás, élettartam vizsgálat teszt lesz? :)
Próbáld ki mindkettőt. Nekem lehet A tetszik, tök racionális okok miatt és B nagyon nem. Másnak pont fordítva.
Vagy te képről veszel motort? Bár ismerek ilyen embereket. Még csak kategóriában sem ment hasonlóval, de kiválasztotta és megvette. Súlyos.
Helló!
Nekem van. Bár a kar megvan hajlítva kicsit hogy kényelmesebb legyen (nem az én találmányom) (komplett fékrendszerem is van.
Bármelyik rendőr ránéz, megmondja. Csak nézd meg a féktárcsa méretét. Vagy a moci hangját.. Egyébként ez nagyonis attól függ, hogy milyen kedvben van a rendőr aki megállít...Plusz attól , hogy akar-e szopatni, vagy sem.. Milyen volt az előző napja, vagy aznapja. Szereti-e a motorosokat vagy sem? (sok motoros megcsinálja hogy nem áll meg a police-nak)

Engem már fogtak meg, és még a rendőr tartotta magát jófejnek hogy nem jelentett fel engem.. Kaptam csekket, de nem arról írta meg hogy 125cc a moci, és hogy nincs rá jogsim, meg nem is arról hogy 50es papirokkal járok vele..
Nem
el.
Cagiva Mito Evo Vagy Aprilia RS ? Ez a nagy kérdés merült fel bennem! segítsetek a választásban!
Addig örülj még nem több... Én már így az évek alatt több mint 300e ráköltöttem. és alig tudtam használni.