Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekem lenn egy!
Szia!
Érdeklődnék, hogy van-e gyári EVO-ra való nyitott kipufogórendszered?
Köszi!
Ezt miből gondolod?!
Már m1 :/ Már megrendeltem misoctól :)
helló!
Tudok power motort 7500ért ha érdekelne!
Polini 160cc hengereket csak nicasilosan adták ki ugye? Mito-ra.
Szia Dunakeszin lakom és van elektronikám 15000Ft.
Sziasztok
Valaki nem tud eladó tervezett rezót?
Helló!
akkor a cdi-d a rossz,nekem van ha érdekel: 5 EFt!
és nekem a power nem működik, tesztet megcsinálja, mikor ráadom a gyújtást, viszont nem nyit menet közben
Power elektronika powerhez megy - gyújtás elektronika a tekercshez, amit te keresel az a CDI :D
heló! Mito EVO1 power elektronikát keresek, bejelöltem a képen, ha jól tudom az-az. Szlovákiához közel a legjobb.
holnap reggel adok fel.
Mikor tudnád postára rakni?:)
Ladányi Dávid György
hello:nem kaptam meg de mind1 is még egy nevet küldj és fel adom.
ezt küldtem: Szia akkor kellene a powermotor 3nap garanciával 10e ftért ide kellene küldeni:5350 Tiszafüred Debreceni út 71\A . A ktmktm-es e-mailedre kültem.
hello: nem kaptam meg az emailt küld ujból.
Hello! Kellene akkor a power motor már írtam neked e-mailt hogy hova kellene küldeni ! Az én e-mail címem : dogmices@gmail.com
Videó van :D mert fénykép nem jól sikerült sajna :D mindjárt küldöm a linket :D
Szia!
Akkor fel tudnád rakni azt a képet az alső kerék mögötti részről?
Köszi!
ES-el is elmegy, de igazából nem az a bele való.
Nem sajnos olyan nem volt sehol!NGK 9ES csak ilyen volt olcsón 715ért,Unix nál azt mondták ez nem bírja olyan sokáig mint a 9EG-s de jövöhéten megveszem ezt is,csak ez való bele
vigyázz,mert 2 kis dobozka van, a CDI ami konkrétan a gyújtásért felel és a CTS vezérlő, ami a powert vezérli. a CDI-ből mennek impulzusok a CTS vezérlőbe,..én így tudom. Ezek impulzusok szerint vezérli a power motort. van is egy jó képem,.. vess rá 1 pillantást