nembiztos! nekem is csak egy bizonyos fordulaton csinálta se alatta se fölötte! illetve ha sztenderen állt vagiys kicsit megvolt döntve akkor egyeltalán nem
Simsonomon anno kilazult a sárvédő toldatot fogó 5 ös csavar nem esett le az anya mert sáros volt a csavar vége csak lelazult és az alatta lévő lapos alátét olyan szép csörgő hangot hallatott...az is ugytünt mitha a blokk akarna mindjárt szétesni
Ilyen volt nekem is:D tanksapin ami a zárat takarja kis fém fülecske laza volt és csilingelt összevissza de csak ha egyenesen állt a motor.. majdnem kitéptem a hajam amikor sztenderen mindig elhallgatott menet közbe meg csilingelt..
Lehet h nem is a blokkbol jön hanem valami más rezonál...viszont ha blokkbol akkor bontás.Mert az ilyen természet ellenes hangoknak sosincs jó vége.A legváratlanabb pillanatba vagy 100km re otthonrol összeszakad..az a szopás.Jobb az ilyet megelőzni
Sziasztok lécci segítsetek ha tudtok ... Olyan bajom lenne a mitommal nem tudom valaki járt e már így ... Most lett full felújítva... dugó, hajtókar, összes csapágy (koyo) mindegyik ... na és olyan bajom van ,hogy alul 6 ezer alatt .. ilyen fémes hang jelentkezett... egyik pillanatról, a másikra . 1 döcögős úton mentem és ott hirtelen elkezdte ezt csinálni... na és az a lényeg hogy ilyen síros alumínium hang jön ki a blokkból.. és 6 ezertől meg látványosan elhallgat és szép csendes a blokk ... ja és hogy ahol jelentkezik ez a hang gyengébb a motor... leszeltük már a hengert megnéztük a dugót+ a főtengelyt-- akkor a lamella felöli részt is megnéztük ott se látunk különösen semmit.. lecseréltük megint az ujj olajat amit ugye 1000km-errel ezelőtt raktunk bele.... és hogy mi lehet ez a hang mert ha valami olyan akkor nem szeretném megbontani megint a frissen felújított blokkot...... köszi előre is aki legalább 1 kicsit tud segíteni..... mert az ideg megevettmár...
ja és ha nem túl nagy kérés akkor valaki rakhatna be egy képet a mito evo motortérről!legalább látnám h mi merre megy mit kell még kijavítanom..köszönöm
Nekem van!
Elérhetőség az adatlapomon.
Egy lelazult alkatrész rezonálása simán lehet keskeny sávu.
A tanksapi is csak az őt gerjesztő fordulaton csörömpölt.
egyszer hallom, hogy bizonyos fordulaton valami kurvára zörög.
Már majdnem vettem kifele a blokkot, amikor észrevettem, hoyg a tanksapi nincs rendesen ráhúzva:)
(simson)
Szóval azt tényleg érdemes megnézni.
Köszönöm !