persze hogy fel tudod rakni. Sőt talán még ha szerencséd van, akkor a 28as helyére be is megy. Mert ezeknek nem sokkal nagyobb a torkuk, nekem volt 28as koso pwk, és a 34es csonk átmérője is egyezik a 28assal.
értem...hát figyu utánvételes a dolog...úgyhogy miért ne...ha átveszed..az egyenlő azzal hogy kifizeted...és hát ennyi, mert én meg garantálom hogy nem kell visszaküldened....mert tudom hogy jó...nem értem miért kell bizalmatlankodni... :/ ha megnézed van egy hirdetésem... amiben egy egész NSR-t adtam már el apró darabokban ...és még nem volt panasz... ahogy gondolod...ha, kell én elküldöm...és kész.
első a vevő :D csak nyugodtan... találunk rá megoldást... de azt csak 13.-a után mert addig vizsgákra készülök.. addig sajna nincs időm fél napokat a garázsban üldögélni...állítgatni...kipróbálni... de utána ok.
kopottak? :D hát nem nem hinném azaz lehetséges mert nem tegnap rendeltem az ebay-ről :D .... de a kis kosz rajta nem megy a használhatóság rovására... :D én is a mitomon használtam... csak most eladásra kerül... és a gyárival szeretném eladni... úgyhogy semmi baja, mondhatni pikk-pakk :D
Szerintetek Mito-ra rá lehet rakni ?: D Mit mehet vajon?:D
Bár inkább most akksira gyanakodom...
Megpróbálom sima hőálló gyapottal.