Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

persze hogy fel tudod rakni. Sőt talán még ha szerencséd van, akkor a 28as helyére be is megy. Mert ezeknek nem sokkal nagyobb a torkuk, nekem volt 28as koso pwk, és a 34es csonk átmérője is egyezik a 28assal.
http://www.robogoalkatresz.eu/...

Szerintetek Mito-ra rá lehet rakni ?: D Mit mehet vajon?:D
Hali meg van még a membrán ?:D Nekem van 1 gyári membránom mennyiért számolod be? Válaszod várom és köszi :D
köszöntem.
Szevasztok szakik! Csak egy gyors kérdés: Mik a fesszabályzó halálának a jelei?
Bár inkább most akksira gyanakodom...
20x2.5
hali, a tankon lévő cagiva feliratot, letudnád nekem mérni? (a 2esét)
ha péntekig meg lesz akkor kell :D mert nekem pénteken lesz majd nekem aktuális :))
Túltárgyaltuk.
értem...hát figyu utánvételes a dolog...úgyhogy miért ne...ha átveszed..az egyenlő azzal hogy kifizeted...és hát ennyi, mert én meg garantálom hogy nem kell visszaküldened....mert tudom hogy jó...nem értem miért kell bizalmatlankodni... :/ ha megnézed van egy hirdetésem... amiben egy egész NSR-t adtam már el apró darabokban ...és még nem volt panasz... ahogy gondolod...ha, kell én elküldöm...és kész.
Úgy értem. Elküldöd, átveszem. Megnézem hogy mindene megvan-e és hogy jó-e maga a karbi. nem ereszt, nem repedt, nincs benne kikopva a súber.
írd meg mi a címed, vagy írj emailt
Én már rendeltem tőlük, nem látlak msn-en ott meg tudnánk beszélni
őő, lehet, mindenesetre ne radikál.
2200+szállítással számoltam, de majd felhívom őket az a biztos
2000 alatt van egy karton olaj szállítása onnan
most nézem.. ez sem pesti, posta miatt megintcsak rossz :S
kössz, király ez az oldal
Helo, én lehet hogy tudok egy jobbat, felvettelek msn-re. Amugy a formula3000.hu -ról
első a vevő :D csak nyugodtan... találunk rá megoldást... de azt csak 13.-a után mert addig vizsgákra készülök.. addig sajna nincs időm fél napokat a garázsban üldögélni...állítgatni...kipróbálni... de utána ok.
kipróbálási garit is adsz? mert úgy akár még engem is érdekelne.
kopottak? :D hát nem nem hinném azaz lehetséges mert nem tegnap rendeltem az ebay-ről :D .... de a kis kosz rajta nem megy a használhatóság rovására... :D én is a mitomon használtam... csak most eladásra kerül... és a gyárival szeretném eladni... úgyhogy semmi baja, mondhatni pikk-pakk :D
köszi a gyors választ.
Megpróbálom sima hőálló gyapottal.
eladóvá vált a mitom 30 km van az új dugóban átültem cross motorra nem használom ha érdekel valakit keressen föl!
ha igen akkor nem kopottak benne az alkatrészek meg semmi ?:D Válaszod köszi és várom :D