Srácok, valaki feltenne nekem egy olyan képet, amin Mito evo első kerék mögötti idömrögzítás látható? Konkrétan a radiátor alatti összecsavarozott 2 oldalidom érdekel. Nekem ezek elég csálén állnak, le is van törve az a fül. Most akarom majd elvinni műanyagoshoz. Köszönöm előre is!
Hát nem olyan rég a tömítés elszált és a víz belement a dugóhoz aztán azt megcsináltam aztán ment,megnéztem megint de nem enged,az biztos nem lehet.Amúgy reggel indítom jó minden elindulok be is érek melóhelyre de már dadogni kezd és nem pörög fel,indulok délután hazafelebeindítom megyek vele 100métert és leáll azóta nem indul(5-10 mp is megy kb 3 naponta ha indítom)
Champion n2c az 1000ftból meg van... Bár ha gyertya lenne szar akkor az egy bizonyos fordulaton megakadna, szaggatna, de meglehet próbálni.. mindenestre, vmit bővebben, eddig normálisan müködött-e valami előzmény? nehéz találgatni.
A franca ezt elrontotam mert annyit önindtítoztam hogy tiszta benzin meg olaj a gyertya,ahhoz meg hogy jó képet kapjak kénne mennie vagy 5-10percet:(Hát hajtómű olaj volt benne 0,525liter,mennyinek kéne benne lennie?Bár csepeget elég sokáig a leereszőcsavarnál míg meg nem csináltam
Gyertyaképnek mutatnia kéne, ha ilyen problémád adódik.
Autós gyertyáról a véleményem, hogy a legutobb nem indult vele. De volt egy 3 pólusú, azzal ment melegen.(70cc-ről van szó).. Én nem raknék bele olyan gyertyát.
Valahol volt nekem egy gyertyaképes képem, ahol nagyon sok kép van.. Keresem, de nem találom. Ha megvan, felrakom ide :)
Nekem van trafóm. Egész Evo elektronikám van eladó!
Annyiért veszem most is...
der,láncvédő,műszerfal
szacsomotor@freemail.hu
Dugó ból melyik a legjobb?
http://noob.hu/2010/01/07/gyer...
Íme a kép !
Autós gyertyáról a véleményem, hogy a legutobb nem indult vele. De volt egy 3 pólusú, azzal ment melegen.(70cc-ről van szó).. Én nem raknék bele olyan gyertyát.
Valahol volt nekem egy gyertyaképes képem, ahol nagyon sok kép van.. Keresem, de nem találom. Ha megvan, felrakom ide :)